Sice sa uz par hier davalo do vtipkara aj do logickych uloh a hadaniek, ale mam pocit, ze online hry si zasluzia vlastnu temu. A tato urcite - nenormalna oddychovka a super hudobny podmaz. V jednoduchosti je sila - neznasam logicke hlavolamy (resp. nie vzdy mam na ne naladu), lebo pri nich musim rozmyslat a tu nemusim a je to krasny pocit.
ja som to presiel na prvy raz staci len klikat jak blazen...a skore 871
Podstata hry je niekde trochu inde nez to vyklikat ako blazon. Pre Teba je skoda vyvijat tak premakany fyzikalny model, ani to nevies ocenit a uzit si to (a skore o tom svedci). Nie vzdy v zivote plati, ze byt najrychlejsi je najlepsie.
Sice sa uz par hier davalo do vtipkara aj do logickych uloh a hadaniek, ale mam pocit, ze online hry si zasluzia vlastnu temu. A tato urcite - nenormalna oddychovka a super hudobny podmaz. V jednoduchosti je sila - neznasam logicke hlavolamy (resp. nie vzdy mam na ne naladu), lebo pri nich musim rozmyslat a tu nemusim a je to krasny pocit.
Jezus tie kocky su s*****ve, takto sa momentalne hravam so svojim synom, skladame kocky na seba no a on ich zhadzuje. pointa je dat co najviac na seba pokial nepride, . No a ten podmaz, ako si pisal
Ať už jste sklerotik potřebující procvičt svou chabou paměť nebo génius potřebující stále ji trénovat, hra Memflex je přesně pro Vás.Nabídne Vám vždy několik políček s různě poskládanými čísly a na Vás je když zmizí postupně na na jejich pozice klikat od nejmenšího po největší.
aj ja a niekolko krat...dosiel som na jednu chybu v tej na ktoru som dosiel v praci...ked robis trick a das pauzu tak to skus nechat spon minutu a potom budes cumet..napr ked robis air a stopnes to na minut tak ti da air 60sec
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale zatiaľ som sa dostal len do 5. levelu.
// už 7., začína to byť hustéé
edit: uz som tam , hehehe
Podstata hry je niekde trochu inde nez to vyklikat ako blazon. Pre Teba je skoda vyvijat tak premakany fyzikalny model, ani to nevies ocenit a uzit si to (a skore o tom svedci). Nie vzdy v zivote plati, ze byt najrychlejsi je najlepsie.
FREE RIDER 1:
FREE RIDER 2:
www.smart-kit.com/games/poiser
P.S. Ak natrafite na dalsie podobne namotavacky, tak sem s tym.
www.markfennell.com/flash/balance
A este jedna stresujuca zabavka.
http://theblacktop.com/ahh.swf
ale aj tato hra je fajn: http://onlinegames.sk/game_play.php?game=58
Ať už jste sklerotik potřebující procvičt svou chabou paměť nebo génius potřebující stále ji trénovat, hra Memflex je přesně pro Vás.Nabídne Vám vždy několik políček s různě poskládanými čísly a na Vás je když zmizí postupně na na jejich pozice klikat od nejmenšího po největší.
moje highscore