To je jediná šanca Belgicka. Pidcoco štartuje niekde v strede roštu, Iserbyt (alebo iný zvolený líder) musí čo najviac získať v prvom kole, zvyšok tímu by mal zdržiavať.
Vyzerá to tak. Trať je dosť jednoduchá, Pidcockovi sedí stúpanie a v prípadnom šprinte je jasným favoritom
Tá trať vyzerá jednoduchšie. Celý šampionát ideálne podmienky, žiadne prekážky, jediné čo sa beží je ten sektor so schodmi (celkovo až 38 schodov ). Trať ale nie je v závodnom tempe určite až taká jednoduchá ako vyzerá, uvidíme kto bude víťaz. Odpútať sa na takto rýchlom okruhu bude chcieť veľkú wattáž poprípade rozhodne cieľová rovinka.
Ajajaj ta holandanka Empel s č 1 co tam zazmätkovala v brdku si presr...a titul . Pripomína mi to bajku o korytnačke a zajacovi. Bolo vidieť ,že je na tom lepšie,nemala čakat a mala udrieť .
Van Empel bola v pozícii ako Vos včera, mohla len reagovať na útoky a počkať na šprint, ale nervy urobili svoje... Aj tak skvelé preteky, bodaj by aj mužské boli aspoň z polovice také
Nech zije novy majster "Superman" Tom Pidcock. Velmi rychla trat sice trosku nudna ale zas po dlhej dobe som videl v cieli pretekarov bez nanosov blata
Domin1k Nys dokonca v januári vyhral tri preteky U23 za sebou, ale na belgických majstrovstvách si 9. januára poranil rameno a nejakých 10 dní nepretekal. Z toho pohľadu je ten bronz ešte o to cennejší.
Som na neho zvedavý na ceste, snáď bude pretekať viac aj mimo Belgicka. Stačí si zobrať, že ME U23 ktoré vyhral minulý rok v Taliansku, boli jeho prvé cestné preteky mimo Belgicka vôbec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tá trať vyzerá jednoduchšie. Celý šampionát ideálne podmienky, žiadne prekážky, jediné čo sa beží je ten sektor so schodmi (celkovo až 38 schodov
https://sport.aktuality.sk/c/wxyebd5/tereza-kurnicka-sa-na-majstrovstvach-sveta-v-cyklokrose-postarala-o-historicky-uspech/
V superprestize si skusil aj start v Elite, pri ucasti Aerta a spol skoncil 26.
Som na neho zvedavý na ceste, snáď bude pretekať viac aj mimo Belgicka. Stačí si zobrať, že ME U23 ktoré vyhral minulý rok v Taliansku, boli jeho prvé cestné preteky mimo Belgicka vôbec.
https://mtbs.cz/clanek/sp-v-cyklokrosu-2022-23-by-mel-zavitat-do-osmi-zemi/kategorie/svetovy-pohar-cyklokros#.YgyxYt_MJPY
https://www.cyclingnews.com/news/toon-aerts-asserts-innocence-after-banned-drug-found-in-doping-test/
https://mtbs.cz/clanek/sp-v-cyklokrosu-2022-23-by-mel-zavitat-do-osmi-zemi/kategorie/svetovy-pohar-cyklokros#.YgyxYt_MJPY
vypadol Koksijde a Namur ??
bude to zaujímavé u žien túto sezonu
Všetci sme už boli v USA...
Ja konkrétne pred 30 rokmi, ale nie vo Waterloo. Tam som bol minulý rok na cyklokrose, sedel som v kresle a čučal na TV...