V minulú nedeľu ( to bol prvý deň po covide ) som bol lepšie ako včera aj dnes.
Očividne som o dosť slabší. Musel som pár krát normálne zastaviť a na chvíľu oddýchnuť aj včera aj dnes.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
Ako merias znizenu chut a cuch o 25% ?
to asi ziadny chlap
Najprv syn prišiel pre týždňom vo štvrtok s teplotou zo školy, to bol aj jediný deň. Na druhý deň bol ako rybička. Žena dostala nádchu v nedeľu. Dcéra mala v utorok jednodňové teploty. Ja som si myslel, že to dám bezpríznakovo, ale tiež ma chytila nádcha - v stredu ma začalo škrabkať a večer som už cítil aj trochu slabosť, AG pozitívny od štvrtka večer.
Deti neboli očkované. My so ženou sme tri mesiace po tretej dávke, takže predpokladám, že ochrana na nejaký bezpríznakový priebeh už klesla...
Inak čo som vypozoroval v rodine. Všetci po druhej dávke s časovým odstupom "ťažšie" priebehy, ale aj s treťou dávkou nebol nikto bezpríznakový. Sme asi štyria s treťou...
Pekne pomohol Acylpyrin👍
Ja s manželkou očkovaní pred vyše pol rokom, deti neočkované. V rodine sme mali rôzne priebehy, ale ani jeden z nich sa nedal popísať ako ťažké alebo stredne ťažké: dcéra 2 dni horúčky a potom už nič, ja som mal bolestivé priedušky, zvýšenú teplotu a bolesti krížov a manželka najmä plné dutiny a návaly tepla. U syna sme pozitivitu nezistili a ak aj prekonal, tak skôr to bol pre neho maximálne soplík.
Ak to zatiaľ porovnám s chrípkou, ktorú som prekonal pred mnohými rokmi, tak toto bolo miernejšie. Chrípka ma zvykla položiť do postele minimálne na 5 dní, toto len na max 3 dni. Ale zasa na druhej strane, ešte len uvidím aké budú zdravotné následky, a kedy sa dostanem naspäť do formy.
Ja som sa tomu uspesne 2 roky vyhybal (asi) a tiez az teraz ma dobehol.
teda aspon pri klasickej bolesti hrdla, neviem ci aj pri kovidovej, to som este neskusal
Na štvrtý deň všetky príznaky preč, vrátane únavy. Tak som vyhrabal trávniky okolo domu, napojil som zvody zo striech do zberných nádob a iné jarné práce v záhrade
Doma všetci sme si tým prešli (bol som posledný). Všetci len soplík a hrdlo. Jedna dcéra mala jeden deň teplotu 37,1 °C.
Okrem 1,5 ročnej dcéry sme všetci očkovaní 3 dávkami (manželka, najstaršia dcéra 19r. a ja) resp. 2 dávkami (dcéry 15 a 17 r.)