Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
Ahoj, v http://kolnicka.sk/ sa to väčšinou tak dá - zaplatíš, vyservisuješ a spokojne odídeš
Samozrejme - ak tam necháš pripravené koleso, t.j. so zhodeným plášťom, tak aj to centrovanie od servisného technika je v podstate za "pár eur", tak ako aj vo viacerých servisoch..
Alebo samozrejme este doplnim klasiku Turbike v PK, pripadne servis Tuma na Mickiewiczovej
A len zo zvedavosti - mtbiker servis si skusal?
Jano..., poslal som ti sukr. spravu
.....za umelecký dojem ti dávam 9 bodov.
...1 bod som ti strhol za tú hnusnú gumu,ktorá má chráníť lak lyží proti poškriabaniu.
Daj ich napríklad kantom, ideálne aby sa nedotýkali navzájom.
A tú dušu by som dal doprdele. Môže spôsobiť zafarfenie lyže. To drevo lyžiam neublíži - nepoškriabe ich
Všimni si na rôznych strojoch s gumenými vložkami, či silentblokmi, že časom zafarbia predmet ss ktorým sú v kontakte. Myslím dlhodobo v kontakte. Tak aby si nesledujúcu sezónu nebol prekvapený.