Ahoj, tým že vyzerajú takmer rovnako, tak ja osobne by som si vybral Attention SL... už len kvôli výbave ktorá sa ľahšie zháňa a aj nastavuje či už doma alebo v servise.
Ahoj. Nekupil si si ten Cube acid 2022?? Lebo ja nad nim uvazujem (porovnavam s Grand Canyon 7). No Cube mi vychadza, ze okrem teleskopickej sedlovky je lepsi a nikde nanho nemozem najst nejaku recenziu ci skusenosti
huskovaandrea Grand Canyon 7 je o 2 triedy lepsi bike ako Cube Acid 2022. Ma lepsie komponenty, pevne osi vpredu aj vzadu a teleskopku. Geometriu som nepozeral kedze netusim co chces na biku jazdit aky teren atd.
Prehadzovacku a radenie ma podla popisu lepsie CA. Teleskopka bude velmi chybat ale da sa ku CA dokomponovat. Nejazdim nic narocne, len lesne traily. Chcela by som GC, len dostupny bude az na jar. Tak mozno CA by mohla byt alternativa. Tak neviem, ci cakat na GC a nejazdit (svoj doterajsi bike som predala) alebo kupit dostupny CA..
huskovaandrea Jednoznacne pockaj do jari na GC. Najzakladnejsia chyba, ktoru mozes urobit pri vybere biku je pozerat sa aku ma prehadzovacku. To je komponent za 40-50 EUR ktory mozes kedykolvek vymenit. Navyse tu sa bavime o SRAM NX Eagle (CA) vs SRAM SX Eagle (GC) co je na 95% ta ista prehadzovacka. Prakticky ziaden rozdiel. GC ma pevne osi vpredu aj vzadu + teleskopku so 150mm zdvihom v cene. Brzdy ma lepsie (MT-400). Ten CA ma hrubku sedlovky len 27,2mm. To znamena, ze aj buduca teleskopka bude musiet splnat tento rozmer. Ja by som taku tenucku teleskopku nechcel teda
Grand Canyon je jednoznacne lepsi bike a ja by som si nan urcite pockal.
Velmi pekne ti dakujem za radu ☺️. Pisala som na info GC kvoli velkosti lebo podla ich parametrov mi pri vyske 177 cm sedi velkost M len doteraz som mala Specialized a bola mi fajn velkost L. Tak som zvedava, co mi poradia lebo sa nechcem seknut… Este raz dakujem 😊
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Grand Canyon je jednoznacne lepsi bike a ja by som si nan urcite pockal.