MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
zaujima ma ako to maju riesene kedze je to IPTV.
ci maju na tu TV vyselektovane nejake pasmo alebo sa to zlieva s netom.
Napr vytazim net na full DL tak ci zacne telka sekat lebo jej neostane kapacita z DL alebo zapnuty magio box nedovoli vytazit net na full DL?
dik
Na TV pustená stanica RTVS1, na tablete (MagioGo + vysoká video kvalita) RTVS2.
Test1
Speedmeter.sk
Použitý server: Fonira Telekom Viedeň (10Gb/s)
Download: Peak 342,1 / Average 338,6
Upload: Peak 73,30 / Average 70,82
Latency: Minimum 17,10 ms / Average 17,39ms / Jitter 0,700ms
Test2
Z MSDN som začal ťahať niekoľko ISO - celková rýchlosť mohla byť 320Mb/s.
Ani jedno Magio nezačalo sekať.
Dsl router nemam.
Ale rad sa necham poucit, z Tvojich skúsenosti.
Mám lenovo s dotykovým, za 5r som to reálne využil raz + niekedy, keď nevytiahnem myš, tak prstom po monitore scrolujem, ale len kvôli tomu, aby som si sám pred sebou obhájil výber takejto vychytavky 😁
P.S. Mat stale spinavy displej mi tiez nepride ako prinos a mat cely den zdvihnutu a natiahnutu ruku aby som tukal po displeji daleko za klavesnicou namiesto pohodlneho opretia ruk na stole pred klavesnicou a mysou je cista sialenost.
Dalsie super pouzitie bola prezentacia veci ludom, casto som ukazoval fotky a to si mohli len prehadzovat prstom ako na tablete. Lepsie ako touchpad. Mysku nepouzivam.
A asi najcastesie som tochscreen pouzival pri hrach. Mmorpg alebo strategie sa lahsie hraju na displeji ako s touchpadom.
Co sa tyka zapackaneho displeja, tak to problem nebol. Asus ho ma velmi dobre spraveny a packy az tak nevidno. Za nasledok to zial ma to, ze displej je velmi zle pozorovatelny na priamom slnku.
Screenpad: uvidim ako sa s nim skamaratim. Aktualne je moja predstava pouzivat ho ako "youtube/spotify" menu k hlavnemu monitoru, kedze casto mam screen zasypany malymi oknami co nechcem rozhadzat. Ci to tak realne pojde uvidim casom.
Sa mi to len zda, alebo ten novsi notas ma displej so zltym nadychom ?