Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
čím ďalej, tým menej informácií o komunite
zmena v profilužívateľa/výjazdy. nebolo by možné, nech si sám užívateľ zvolí či chce vidieť riadkový výpis ako doteraz, alebo s náhľadmi ako je po novom? keď chcem pozrieť výjazd zpred rokov kvôli mape alebo niečomu, je ťažko sa k tomu dopracovať, naviac keď nejaký výjazd otvorím a vrátim sa tlačidlom späť v prehliadači (Firefox), hodí ma to úplne hore na najnovší výjazd. tabuľka s prehľadom o počte výjazdov a najazdených km v tom ktorom roku chýba tiež.
vďaka
všimol som si že je nový dizajn profilu užívateľa. Zvykol som si sem tam pozrieť na svoje bicykle kde mám na niektoré komponenty nastavené servisné intervaly, že koľko mi zostáva do ďalšieho servisu. Síce údaj koľko zostáva km/hod zostal ale ten predchádzajúci "ručičkový ukazovateľ" my prišiel trocha prehľadnejší. Možno aspoň pridať za to percentuálne koľko je to zo zadaného intervalu.
alebo mam inu moznost ? keby tam bola aspon selekcia - dajme tomu podla datumu/roku
uf a pokracujem - vyjazdy : ked nechcem cakat kym sa mi sem dostane vyjazd zo stravy - bolo take tlacitko - synchronizovat. teraz to neviem nikde najst - ani v nastaveniach. pouzival som to ked som robil post vo fotkach z vyjazdov a chcel som pridat link na trasu (vyjazd) - kedze prispevok neviem ofocialne editovat musim ho spavit az ked sa tu objavi vyjazd zo stravy co je nedobre.
Z cisto komunitneho hladiska suhlasim, ze by mohlo byt zaujimave raz za cas taketo a obdobne cisielka o foristoch niekam verejne publikovat.
fixska, toto uz nejaku dobu funguje inak, vyhladavanie hore vzdy preferuje sekciu stranky, na ktorej sa nachadzas, a preto v magazine hlada v clankoch, v shope v produktoch, vo fore v nazvoch tem atd. Pri vyhladavani v sekcii komunita zobrazuje priamo tento dropdown aj pouzivatelov, a myslim si, ze aj na uvodnej stranke webu.
Nezavisle od sekcie webu, kde si, mozes kliknut na "Hľadaj výraz XXX na celom MTBIKER webe", a tam potom v zalozke bikeri najdes vsetkych pouzivatelov zodpovedajucich tvojmu hladanemu textovemu retazcu.
Sme otvoreni produktivnym upravam, samozrejme, zrejme by stalo za zvazenie hladat v pouzivateloch aj v ramci sekcie forum, tak ako je to v komunite. Je to nieco, co by ti pomohlo?
Nejde vložit funkčný link, kvôli mriežke. Ukáže 97 bikerov obsahujúcich výraz polo. Celkový zoznam všetkých bikerov už neviem nájsť.
V sekcii komunita napíšeš do kolonky hľadania polo a následne Hľadaj výraz polo v celom webe MTBIKER
Ukáže sa SHOP (50)MAGAZÍN (1812) FÓRUM (25) BAZÁR (68) KALENDÁR (0) BIKERI (97)
Ďakujem za zrozumiteľnú ukážku ale ja to tam nemám ? buď mám nejaké iné zobrazenie menu lebo mi mobil robí zle alebo stále niečo robím zle ja alebo som fakt slepá ?. Už mi ani tie hlavové zloženia neukazuje a viem sa dostať k týmto dvom výsledkom na screenshotoch. Ale Bikerov nevidím u mňa, v tvojom screenshore áno, takže asi to existuje ale neviem sa k tomu dostať z pohľadu bežného užívateľa webu, ktorý nevie "programovať" . To prepisovanie môjho nôcku vo webe podľa nicku vyhľadávaného profilu som už konečne pochopila ale čo ja viem, v mobile je to hrozné malinke tam hore s tým čachrovať. Nič, prežijem bez toho ale je to veľká škoda, že tu už nie je taký zoznam kde sa dá hľadať. Z rôznych dôvodov to bola dobrá vec.
Veľa praktických vecí, po "vylepšení" webu odišlo do ...
Polo, toto uz vyse roka na webe nie je. Na co by si v praxi zoznam vsetkych pouzivatelov vyuzil? Ake konkretne veci by ta zaujimali? Najstarsi useri? Top 10 s najvyssim poctom prispevkov alebo? Pytam sa, lebo je to mozno nieco, co by sme na stranku vedeli dorobit aj bez toho, aby sme tu mali zoznam uplne vsetkych registrovanych pouzivalov, kde 95 % z nich na fore nikdy ani nebolo.