aby tam zbytočne nesvietila
našiel som na kubicasporte za celkom ok cenu konečne, už mi 2 shopy zrušili objednávku z dôvodu nesprávnych údajov uvedených na stránke. Tak spokojný )
Johnny80 jo tie zo startfitness, preto som aj vtedy zistoval ako su na tom velkostne, kedze ta cena sa tam vtedy uz drzala zhruba uz od septembra a ako pozeram tak az teraz ju trochu zdvihly
Ibis Ripley v4 XL rám. Tak ako na fotke 13,6kg
Už by som šiel kupovať čierny z DE za 6100€ a tuto ľaľa som dostal info, že https://www.boriksport.sk/ majú skladom, za lepšiu cenu aj krajšiu farbu. Dosť vecí pôjde na bazár, doladím si výbavu podľa seba. Potom finálna verzia bude v galérii našich bajkov ...
Najviac potešila vidla. Kupoval som bajk s FIT4 a došla GRIP2 verzia
Super bike a este aj miesto pre tlmak s nadrzkou.
Veru ked som pred casom na ich stranku pozrel ,tak som neveril ,ze ich tam aj realne maju,resp. ze sa daju za tu cenu objednat...
K tým Ibisom. Pozrel som ten link a vidím, že záruka je tam písaná 2 roky. Kedysi som ich pozeral a mali tam uvádzanú 7 ročnú záruku. Zmenilo sa tam niečo, alebo je to ešte treba na tú predlženú záruku dodatočne registrovať?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
odkial si objednaval ?
našiel som na kubicasporte za celkom ok cenu
..v čom bol problém? Na B24 sú napr. normálne skladom. V nedeľu som ju tiež objednal a dnes prišla.
Ale samozrejme nič v zlom, koľko ľudí, toľko chutí
Už by som šiel kupovať čierny z DE za 6100€ a tuto ľaľa som dostal info, že https://www.boriksport.sk/ majú skladom, za lepšiu cenu aj krajšiu farbu. Dosť vecí pôjde na bazár, doladím si výbavu podľa seba. Potom finálna verzia bude v galérii našich bajkov ...
Najviac potešila vidla. Kupoval som bajk s FIT4 a došla GRIP2 verzia
Veru ked som pred casom na ich stranku pozrel ,tak som neveril ,ze ich tam aj realne maju,resp. ze sa daju za tu cenu objednat...