pekný aj PRO verzia, mal si k nemu aj box? písali mi nemci že oni box nedostali, ja som si ho skladal sám a v krabici bolo aj príslušenstvo navyše, ale neviem či to nie je len pri vyšších modeloch.
Djexpres Ahoj Dakujem. Ja som sa rozhodoval medzi tým na SRAM force etap s karbónovými kolami alebo tým čo máš ty, ale nakoľko ani jeden nebol dostupný, tak som zobral tento model a karbónové kolesa dostal za polovicu od známych Box k bicyklu nebol, ale plánujem ho kúpiť. Zatiaľ s bicyklom veľmi veľká spokojnosť a geometria sa mi veľmi páči. Mal som rôzne značky a rozhodne neľutujem ani cent
Tak toto je môj tretí cube bike v karbone a som velmi spokojny... na to aka je tam cenovka tak ponúka vela muziky. hlavne cely bike stojí menej než je cena komponentov, ktoré na tých bikoch sú a to tam ešte stále nemáme zarátaný rám, čiže pecka no a tento agree je uplne nový ram ktorý už ide jemne do aero tvarov a už len to že sú skryté hadičky a aj v XXL ten rám nevyzerá ako lešenie (tak ako u iných výrobcov) je pre mňa veľkým plusom, preto som neváhal a objednaný som ho mal ešte skôr ako vyšiel nový katalóg podarilo sa mi získať fotky a informacie, ešte keď bolo naň embargo. Jediný problém na ktorý som však kvôli mojej výške narazil je ten, že ja kvôli svojej dĺžke nôh potrebujem 400mm sedlovku a táto má aj pri 62vel rámu len 350mm (nechápem tento prešlap pri najväčšom ráme) o to horšie je to, že tvar je pol ovál / pol hranatý, tak sa nedá dlhšia ani kúpiť... ale už som poslal sedlovku na predĺženie. Tak snáď čoskoro jazdím
Vidim že závistliví drbkovia sú aj na tejto stránke. Nech sa darí
Zavistlivy drbko ťa ráno obuval junáčik. Ten koment znamenal len že je to slušná výbava za tú cenu a ešte som ti dal na bajk páčik, neviem ale či to neprehodnotím.
Vidim že závistliví drbkovia sú aj na tejto stránke. Nech sa darí
Neviem o čom točíš....
Veľmi ľahko som podpichol, lebo niekoľko Cube bicyklov zaradom sa tu objavilo... keď si taký precitlivelý, neviem či dobre robíš, že chodíš na fórum....
pozeram,ze tychto cubov sa du to objavilo ako hub po dazdi , ja som k C62 P nedostal schranku. Objednal som ju z DE eshopu cca 30eur. ale pozeram ze mi prisla bez ten textilnej vlozky.
Ja viem, len on píše, že staré di2 mali vonku batérie, a ja som reagoval na to, že ja mám v podstate starú di2, keďže 8050 je vonku od nejakého 2017, a mám to v ráme
Dobry zvyk...nikdy nevies, ci sem nahodou nechodia okrem ludi z cyklokomunity aj ludia s necestnymi umyslami, pre ktorych su GPS suradnice pri fotke, a hlavne z domu z nizkej radovej zastavby, ako pozvanka...
Ja viem, len on píše, že staré di2 mali vonku batérie, a ja som reagoval na to, že ja mám v podstate starú di2, keďže 8050 je vonku od nejakého 2017, a mám to v ráme
Nuž pokiaľ viem, tak aj R6870 má vnútornú batériu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to asi preto že predobjednávky začali dodávať až teraz, termín sa posúval asi 3 mesiace a konečne prví majitelia dostali.
pekný aj PRO verzia,
Tak toto je môj tretí cube bike v karbone a som velmi spokojny... na to aka je tam cenovka tak ponúka vela muziky. hlavne cely bike stojí menej než je cena komponentov, ktoré na tých bikoch sú a to tam ešte stále nemáme zarátaný rám, čiže pecka
Zavistlivy drbko ťa ráno obuval junáčik. Ten koment znamenal len že je to slušná výbava za tú cenu a ešte som ti dal na bajk páčik, neviem ale či to neprehodnotím.
Neviem o čom točíš....
Veľmi ľahko som podpichol, lebo niekoľko Cube bicyklov zaradom sa tu objavilo... keď si taký precitlivelý, neviem či dobre robíš, že chodíš na fórum....
?? Veď tu je to tiež tak...
Gratulujem, pani! Uz len jazdit
Dobry zvyk...nikdy nevies, ci sem nahodou nechodia okrem ludi z cyklokomunity aj ludia s necestnymi umyslami, pre ktorych su GPS suradnice pri fotke, a hlavne z domu z nizkej radovej zastavby, ako pozvanka...
Nuž pokiaľ viem, tak aj R6870 má vnútornú batériu...