Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Cize namiesto dveri do bytu mas plachtu a v aute na ulici nechavas kluc v zapalovani? Videl som viacero vykradnutych pivnic, aj take kam sa zlodej nedostal aj ked chcel... Jasne ze na zabezpeceni zalezi.
kombinacia spravnych a kvalitnych zabezpeceni sposobi, ze naozaj nie vsetko sa da lahko prekonat. uz za cca 100e sa dostavas s kombinaciou zabezpecenia na uroven, ktora je vacsinu neriesitelna. Bez flexy ziadna sanca.
Mal som kvalitnú zámku na pivničných dverách a aj tak mi šlohli skialp lyže - šli na isto. Bolo tam viac drahších vecí, ale len lyže zmizli. Za tromi zámkami(jeden do domu - to sa dá lahko prekonať, jeden do pivníc, a visiaci zámok na železných dverách. Nepomohlo. Už si ich nechávam radšej doma
Dnes keď aj na youtube nájdeš video ako otvoriť ľahko napr zámky abus, tak moc neverím, že je niečo, čo odradí zlodeja. A hlavne kdesi v pivnici v klude, kde môže použiť aj náradie(flexka, hydraulické kliešte a pod.)
hovorim, treba to viac nastudovat. kombinacia zabezpecenia je cesta kedy mozes hru o cas a prostriedky vyhrat nad zlodejom. Samotny zamok cesta k uspechu urcite nie je.
skutocne je to tak. obycajne zamky a visiace zamky s hrubkou oka 8mm neni nic coho sa priemerny zlodej zlakne.
Ja zase si myslím, že aj akékoľvek zabezpečenie sa dá prekonať. Keď Ti chcú ten bajk ukradnúť, tak ho ukradnú. Bohužiaľ. Nepomôže Ti ani kombinácia zabezpečenia.
Máš nejaký komplex z tých lyží či čo? Píšeš, že šli na isto cez trojo dverí, pričom tam bol aj kvalitný zámok. Ktorý konkrétne to bol? Ako cezeň prešli? Nemám záujem niekoho drbať, ale poučiť sa. Chcem vedieť čo a ako zlodeji robia, aby som vedel čo pre nich prichystať. Fatalistické reči o tom, ako je všetko prekonateľné vôbec nič neriešia. A ja naopak chcem riešiť a nie len čakať, čo mi kto čorkne.
Máš nejaký komplex z tých lyží či čo? Píšeš, že šli na isto cez trojo dverí, pričom tam bol aj kvalitný zámok. Ktorý konkrétne to bol? Ako cezeň prešli? Nemám záujem niekoho drbať, ale poučiť sa. Chcem vedieť čo a ako zlodeji robia, aby som vedel čo pre nich prichystať. Fatalistické reči o tom, ako je všetko prekonateľné vôbec nič neriešia. A ja naopak chcem riešiť a nie len čakať, čo mi kto čorkne.
necakaj od skyneta ziadnu normalnu odpoved...casto sa sprava ako troll, uz mam tu skusenost....
Čau, nemám komplex, len nie som spokojný keď mi niekto niečo ukradne. Preto sa snažím minimalizovať pokusy o krádež vhodným zabezpečením. Ale ako vidíš, ani to nestačilo. Zámok som mal ABUS taký čierny, najlepší aký som vedel kúpiť, GRANIT 37/60. Ako cez to prešli netuším, ale asi to nebol problém, keď to zmákli
Každý normálny človek nechce aby mu niečo ukradli. Neviem, prečo Ťa napadlo, že to tak nie je. Dnes nekradnú nejaký feťáci ale normálne zlodeji na objednávku(tipy) s vybavením.
A na trola @pol reagovať nejdem.
kombinacia spravnych a kvalitnych zabezpeceni sposobi, ze naozaj nie vsetko sa da lahko prekonat. uz za cca 100e sa dostavas s kombinaciou zabezpecenia na uroven, ktora je vacsinu neriesitelna. Bez flexy ziadna sanca.
A vieš aj nám poradiť aká je to kombinácia ktorá sa nedá vyriešiť? Za 100€.
Ďakujem!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes keď aj na youtube nájdeš video ako otvoriť ľahko napr zámky abus, tak moc neverím, že je niečo, čo odradí zlodeja. A hlavne kdesi v pivnici v klude, kde môže použiť aj náradie(flexka, hydraulické kliešte a pod.)
skutocne je to tak. obycajne zamky a visiace zamky s hrubkou oka 8mm neni nic coho sa priemerny zlodej zlakne.
otazka ale nestoji tak, ci je alebo neni prekonatelne. ale je kolko ma to bude stat prostriedkov a casu kym toto prekonam.
ista uroven zabezpecenia je pre beznych zlodejickov alebo fetky neriesitelna uloha.
necakaj od skyneta ziadnu normalnu odpoved...casto sa sprava ako troll, uz mam tu skusenost....
Čau, nemám komplex, len nie som spokojný keď mi niekto niečo ukradne. Preto sa snažím minimalizovať pokusy o krádež vhodným zabezpečením. Ale ako vidíš, ani to nestačilo. Zámok som mal ABUS taký čierny, najlepší aký som vedel kúpiť, GRANIT 37/60. Ako cez to prešli netuším, ale asi to nebol problém, keď to zmákli
Každý normálny človek nechce aby mu niečo ukradli. Neviem, prečo Ťa napadlo, že to tak nie je. Dnes nekradnú nejaký feťáci ale normálne zlodeji na objednávku(tipy) s vybavením.
A na trola @pol reagovať nejdem.
Tu máte, falošný pocit istoty. Pár minút a najlepšia dostupná zámka otvorená.
skynet Načo si si kupoval takú volovinu ako Granit, keď už investovať, tak Smart Bordo - zámok, plus 100 dB alarm, plus notifikácia...
A vieš aj nám poradiť aká je to kombinácia ktorá sa nedá vyriešiť? Za 100€.
Ďakujem!