Pochybujem, že bude Ukrajina súhlasiť s odovzdaním tých dvoch republík. Nemajú síce silu na Rusko zaútočiť, ale sankcie sú už uvalené, nie je dôvod ich odstrániť kým sa Rusi uplne nestiahnu. Nemyslím, že obyčajný Rusi budú chcieť trpieť za tie republiky a bez Putina u kormidla bude omnoho väčšia odvaha ísť do ulíc.
Daniel6669 vdaka za podrobny preklad, mne sa podarilo pochytit len 'zaklady' bez nuans. Ze tvrdi, ze je z rozviedky som vedel, to zvysuje opatrnost/prirodzenu nedoveru, na druhej strane pisali,ze jeho skorsie vyjadrenia sa v dalsich dnoch potvrdili <nepocuval som tie starsie casti na overenie, nie je cas ani chut velmi>.
Rec zastupcu pri OSN sa mi nepodarilo najst <na CT som videl ten cynicky hnus, zistrih>, toto je podobne https://youtu.be/yLaX-035hOo
jeho tlacovka, odpovede v zmysle Ruski vojaci neutocia na civilistov, nepotvrdene pocty obeti, demilitarizácia a denacifikacia, ako fakenews a trollfarmy skresluju. Drzal sa pomenovania specialna vojenská operacia (ak si dobre pamatam ten ich vyraz) len v jednej odpovedi sa pozabudol a povedal vojna, 2x. A reci o slabochoch Gorbi a Sevarnadze, ze sa nechali podviest, nedostali ani zaruky ani dohody <ale inokedy spomenul, ze maju dokumenty potvrdzujuce nerizsirivanie...>
Pocas tlacovky dostal telefonat o ukonceni misie 12 diplomatov do 7.3.
Novinari sa zvacsa snazili, ale siel dokola, je za to plateny...co ine cakat.
Este som zvedavy, co si P hrkutal s Macronom, teda ci nejaky pokrok, ale neocakavam nic prospesne.
Veď to je dávno známe. Uznanie Krymu, defašizácia a demilitarizácia Ukrajiny. A tzv neutralita.
Takže odovzdanie Ukrajiny do moci Ruska, uznanie a ospravedlnenie všetkých zverstiev čo napáchali.
Tak dopadnú aj rusko ukrajinské rozhovory. Putin nemá kam ustúpiť. Gauner zošalel a akýkoľvek ústupok by považoval za potupnú porážku.
A Ukrajina dtto. Teraz je neutrálna a nikto jej preto údajne vojensky nemôže pomôcť. A defašizácia znamená, že Zelenský a spol by skončili minimálne v base (neviem, či majú trest smrti) a vláda by bola dosadená Kremľom.
rusi majú len sprosté raketomety,žiadne navádzanie nič.proste spôsobiť spúšť.to čo robia v Charkove kde použili asi tos1 voči obytným častiam je zločin.pokiaľ nemci zas neotočia ako piata kolóna tak rusi končia.
canopus:je ťažko opancierované,ale rovnako ako americký A 10 ktorý chceli američania už davno vyradiť nemá na dnešnom bojisku moc čo robiť.Je to dobrý a pomalý terč.
Ukrajinské letectvo 1. března oznámilo, že obdrží od EU 70 stíhaček. Bulharsko poskytne 16 MiGů-29 a 14 Su-25, Polsko 28 MiGů-29 a Slovensko 12 MiGů-29.
Už keď ich darujeme,navrhujem na každé krídlo poriadne upevniť všetkých čelných predstaviteľov strany Smer aby videli tu priateľskú Rusku pomoc v dĺžke 64 km priamo na vlastné oči...
Odvaha tinedzerom skutocne nechýba, rozumu vsak majú pomenej. Hodiť do transporteru molotov a potom ísť rovno do jeho palebnej osi asi nieje veľká vyhra.
Ako bonus skoro kočka zhorela. Mala by sa skôr daco iné ucit držať v ruke ako molotov
s Macronom sa rozprava, sice dlho, ale neverim - uvidime (predchadzajuci call minuly vikend 20.2.bol 150 minut, s prislubom, ze nexautocia a vysledok po tyzdni vidime)
aj ten English text je mdlý, original FR mozem najst, ale myslim si, ze zbytocne vodenie za nos...tadialto cesta nevedie
ale vykupili ich sympatizanti hs a infovojny. prave ty sympatizanti, kt putina velebili. - mi si ani tu slobodu nezasluzime. len aby si to nepomiesali s invermektinom.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Smutné je ze tuto situáciu myslím utečencov zneužívajú klasicky migranti . Kamarát bol včera na hraniciach ako dobrovoľník už týždeň cakali v Užhorode aby sa mohli pripojiť k ozajstným utečencom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a počas jednania grady pálili na Charkov
btw: na ukrajinu posielame 12 migov.
bulhari 16 migov29 ,14 su25
pol.28 mig29
Rec zastupcu pri OSN sa mi nepodarilo najst <na CT som videl ten cynicky hnus, zistrih>, toto je podobne
https://youtu.be/yLaX-035hOo
jeho tlacovka, odpovede v zmysle Ruski vojaci neutocia na civilistov, nepotvrdene pocty obeti, demilitarizácia a denacifikacia, ako fakenews a trollfarmy skresluju. Drzal sa pomenovania specialna vojenská operacia (ak si dobre pamatam ten ich vyraz) len v jednej odpovedi sa pozabudol a povedal vojna, 2x. A reci o slabochoch Gorbi a Sevarnadze, ze sa nechali podviest, nedostali ani zaruky ani dohody <ale inokedy spomenul, ze maju dokumenty potvrdzujuce nerizsirivanie...>
Pocas tlacovky dostal telefonat o ukonceni misie 12 diplomatov do 7.3.
Novinari sa zvacsa snazili, ale siel dokola, je za to plateny...co ine cakat.
Este som zvedavy, co si P hrkutal s Macronom, teda ci nejaky pokrok, ale neocakavam nic prospesne.
Takže odovzdanie Ukrajiny do moci Ruska, uznanie a ospravedlnenie všetkých zverstiev čo napáchali.
Tak dopadnú aj rusko ukrajinské rozhovory. Putin nemá kam ustúpiť. Gauner zošalel a akýkoľvek ústupok by považoval za potupnú porážku.
A Ukrajina dtto. Teraz je neutrálna a nikto jej preto údajne vojensky nemôže pomôcť. A defašizácia znamená, že Zelenský a spol by skončili minimálne v base (neviem, či majú trest smrti) a vláda by bola dosadená Kremľom.
canopus:je ťažko opancierované,ale rovnako ako americký A 10 ktorý chceli američania už davno vyradiť nemá na dnešnom bojisku moc čo robiť.Je to dobrý a pomalý terč.
To ano, ale specialne na cyklofore, vies ako to je, iba prvy sa pocita ...
https://www.youtube.com/watch?v=NLpClZ0hI24&t=861s
ukr.puberťáci hádžu molota počas jazdy v aute....rusák ale furt nechápe.
https://www.youtube.com/watch?v=v1UAiK-u334
A Slovensko vraj poskytne Migy. Ale to asi ako kamikadze...
Edit: tak nie, tie Migy nie sú pravda...
https://www.youtube.com/watch?v=NLpClZ0hI24&t=861s
ukr.puberťáci hádžu molota počas jazdy v aute....rusák ale furt nechápe.
https://www.youtube.com/watch?v=v1UAiK-u334
Odvaha tinedzerom skutocne nechýba, rozumu vsak majú pomenej. Hodiť do transporteru molotov a potom ísť rovno do jeho palebnej osi asi nieje veľká vyhra.
Ako bonus skoro kočka zhorela. Mala by sa skôr daco iné ucit držať v ruke ako molotov
s Macronom sa rozprava, sice dlho, ale neverim - uvidime (predchadzajuci call minuly vikend 20.2.bol 150 minut, s prislubom, ze nexautocia a vysledok po tyzdni vidime)
aj ten English text je mdlý, original FR mozem najst, ale myslim si, ze zbytocne vodenie za nos...tadialto cesta nevedie
Mr. Macron told Mr. Putin to cease assaults on civilians, preserve civilian infrastructure and secure Ukraine’s roadways. “President Putin confirmed his willingness to commit on these three points,” the statement said.
https://www.wsj.com/livecoverage/russia-ukraine-latest-news-2022-02-28/card/8PDfHmeFX5r6F7ZZvaQz