Juraj Krúpa-status na FB:
Z FICA SA STAL ODĽUD! BEZCHARAKTERNÝ POLITIK S DVOMI CITMI. S CITOM PRE PRE MOC A PENIAZE.
☝ Na svojom statuse sa rozčuľuje, prečo má Slovenská vláda potrebu posielať na Ukrajinu zbrane?
☝ Prečo pozýva za každú cenu na Slovensko vojakov NATO!
☝ Takže Don Roberto Ndranghetto. Zbrane tam posiela slovenská vláda preto, aby sa mohli občania Ukrajiny brániť pred ruskými hrdlorezmi a zabijakmi! Napríklad pred wagnerovcami, ktorých platí Kremeľ a Čečencami, ktorých povolal Putin.
☝ Tí prví nemajú problém znásilniť tehotnú ženu a tí druhí nemajú problém zavraždiť ju!
☝Tí prví nemajú problém dostrieľať po ulici prebehujúce dieťa a tí druhí ho nemajú problém zavraždiť ranou istoty!
☝ A čo sa týka vojakov NATO, odpoveď je tiež prostá. Sú to preto, aby sa cez ukrajinskú hranicu nevalili hordy v uniformách ruskej armády, sú tu preto, aby sa rodičia nemuseli pozerať na zomierajúce deti, sú tu preto, aby granáty šialenca z Kremľa netrhali na kusy telá žien, detí, starcov.
☝ Presne preto sú tu!
Za vaše pôsobenie vo funkcii premiéra ste citovo otupeli, úplne ste zvlčili! Okrem citu k moci a peniazom už žiadny iný cit vo vás nie je! Iba ak pocit neomylnosti, nadradenosti a pocit, že vy môžete všetko! Platiť si trebárs ľahké devy zo štátnych peňazí, kupovať im luxusné autá a ešte luxusnejšie byty!
☝ Nezaujíma vás utrpenie ľudí, ktorých zaživa upaľujú ruské bomby, nezaujíma vás nárek žien a bezbranných detí.
☝ Ste zlý človek, ste to, čomu sa hovorí odľud!
Cize na zaklade tohto jedneho videa si takto usudil ? Ty si tam videl nejakych nevojnovych migrantov ? Nie pocul od pana ktory neukazal nic iba povedal ale ci si ty videl ? Apropo hned v dalsom videu na inom prechode uz migrantom pomaha. Kazdopadne ak neveris kludne tam mozes ist sa presvedcit. Ver mi ze par hodin na tych prechodoch je silna kava (a to som tam len cakal na koonkretnehk cloveka)...
Smutné je ze tuto situáciu myslím utečencov zneužívajú klasicky migranti . Kamarát bol včera na hraniciach ako dobrovoľník už týždeň cakali v Užhorode aby sa mohli pripojiť k ozajstným utečencom.
Smutny mozes byt akurat zo seba, tie info o tom kto a co su ty chalani zac je kopa a keby to aj tak nebolo chces povedat ze si zasluzia ostat niekde pod palbou len preto ze nie su ukrajinci?
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Áno som smutný že sa niečo také deje a ze nemôžem spraviť viac ako som spravil. Predpokladám ze si sa tiež zapojil tak ako ja. Tak ale písať a spraviť niečo je rozdiel že?
Smutné je ze tuto situáciu myslím utečencov zneužívajú klasicky migranti . Kamarát bol včera na hraniciach ako dobrovoľník už týždeň cakali v Užhorode aby sa mohli pripojiť k ozajstným utečencom.
Si idiot alebo preco si nezistis info pred tym ako nieco napises…. Su to v drvivej vacsine studenti z afriky studujuci na ukrajine…
Navyse ako studenti nemaju narok ani na dopravu zdarma a cele si to museli zacvakat 🙈🙈
Toto nevymyslis…( bol som v tom že aktuálne je na akekolvek “ruské” lety v EU ban )
8:27 Dnes nad ránom pristálo na bratislavskom letisku lietadlo IL76 spoločnosti Volga Dnepr Airlines, ktoré k nám z Ruskej federácie dopravilo jadrové palivo.
Rezort hospodárstva uviedol, že palivo budú môcť využiť Slovenské elektrárne .
„Po plyne a rope má slovenské hospodárstvo poistený ďalší energonosič. Som rád, že sme to logisticky zvládli a ďakujem aj ministerstvám zahraničia a dopravy za skvelú koordináciu pri riešení povolení,“ uviedol minister hospodárstva Richard Sulík.
Čo na tom nevymyslíš? Robiť si zásoby nerastných surovín skôr, než dôjde k totálnej blokáde Ruska od zvyšku sveta je podľa mňa dobrý nápad. Tie naše reaktory fungujú na ruské palivo. Použitie iného paliva buď nie je možné, alebo ak by to aj fungovalo, účinnosť nie je najlepšia. Vyhádzať zlaté tehličky z Kičurovho trezoru a napchať tam jadrové palivo! Doplniť naše štátne hmotné rezervy.
Veď OK, ja to chápem, len bolo by dobre to v tejto dobe zmysluplne odkomunikovať aj menej chápavým v médiách prečo sa tak stalo. Uznávam, zle som sa tým príspevkom vyjadril, mohlo to vyznieť všelijako. Lebo už som za tu krátku chvíľu zaznamenal po internete zopár “zaručene overených” info čo to lietadlo v skutočnosti mohlo viezť…
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este, ako to zneuzili?
( maximalne tak ze 'brzdili' tok ostatných, lebo iste sa na vstupe kontroluju pasy...)
Z FICA SA STAL ODĽUD! BEZCHARAKTERNÝ POLITIK S DVOMI CITMI. S CITOM PRE PRE MOC A PENIAZE.
☝ Na svojom statuse sa rozčuľuje, prečo má Slovenská vláda potrebu posielať na Ukrajinu zbrane?
☝ Prečo pozýva za každú cenu na Slovensko vojakov NATO!
☝ Takže Don Roberto Ndranghetto. Zbrane tam posiela slovenská vláda preto, aby sa mohli občania Ukrajiny brániť pred ruskými hrdlorezmi a zabijakmi! Napríklad pred wagnerovcami, ktorých platí Kremeľ a Čečencami, ktorých povolal Putin.
☝ Tí prví nemajú problém znásilniť tehotnú ženu a tí druhí nemajú problém zavraždiť ju!
☝Tí prví nemajú problém dostrieľať po ulici prebehujúce dieťa a tí druhí ho nemajú problém zavraždiť ranou istoty!
☝ A čo sa týka vojakov NATO, odpoveď je tiež prostá. Sú to preto, aby sa cez ukrajinskú hranicu nevalili hordy v uniformách ruskej armády, sú tu preto, aby sa rodičia nemuseli pozerať na zomierajúce deti, sú tu preto, aby granáty šialenca z Kremľa netrhali na kusy telá žien, detí, starcov.
☝ Presne preto sú tu!
Za vaše pôsobenie vo funkcii premiéra ste citovo otupeli, úplne ste zvlčili! Okrem citu k moci a peniazom už žiadny iný cit vo vás nie je! Iba ak pocit neomylnosti, nadradenosti a pocit, že vy môžete všetko! Platiť si trebárs ľahké devy zo štátnych peňazí, kupovať im luxusné autá a ešte luxusnejšie byty!
☝ Nezaujíma vás utrpenie ľudí, ktorých zaživa upaľujú ruské bomby, nezaujíma vás nárek žien a bezbranných detí.
☝ Ste zlý človek, ste to, čomu sa hovorí odľud!
Cize na zaklade tohto jedneho videa si takto usudil ? Ty si tam videl nejakych nevojnovych migrantov ? Nie pocul od pana ktory neukazal nic iba povedal ale ci si ty videl ? Apropo hned v dalsom videu na inom prechode uz migrantom pomaha. Kazdopadne ak neveris kludne tam mozes ist sa presvedcit. Ver mi ze par hodin na tych prechodoch je silna kava (a to som tam len cakal na koonkretnehk cloveka)...
Smutny mozes byt akurat zo seba, tie info o tom kto a co su ty chalani zac je kopa a keby to aj tak nebolo chces povedat ze si zasluzia ostat niekde pod palbou len preto ze nie su ukrajinci?
https://www.aktuality.sk/clanok/9twtxyl/na-rovinu-s-grigorijom-meseznikovom-putin-je-najnebezpecnejsi-clovek-v-dejinach/
https://www.instagram.com/reel/CajXSObjKmD/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/tv/CajYH4vg-Au/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/reel/CajN7Ualms7/?utm_medium=copy_link
Si idiot alebo preco si nezistis info pred tym ako nieco napises…. Su to v drvivej vacsine studenti z afriky studujuci na ukrajine…
Navyse ako studenti nemaju narok ani na dopravu zdarma a cele si to museli zacvakat 🙈🙈
Poskladáme sa ti?
https://www.instagram.com/tv/CajYH4vg-Au/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/reel/CajN7Ualms7/?utm_medium=copy_link
Uz aby miliony Rusov vyslo do ulic a zvrhlo Putina...na take kvantum ludi snad nebudu mat dostatok policajtov a miest vo vazniciach.
8:27 Dnes nad ránom pristálo na bratislavskom letisku lietadlo IL76 spoločnosti Volga Dnepr Airlines, ktoré k nám z Ruskej federácie dopravilo jadrové palivo.
Rezort hospodárstva uviedol, že palivo budú môcť využiť Slovenské elektrárne .
„Po plyne a rope má slovenské hospodárstvo poistený ďalší energonosič. Som rád, že sme to logisticky zvládli a ďakujem aj ministerstvám zahraničia a dopravy za skvelú koordináciu pri riešení povolení,“ uviedol minister hospodárstva Richard Sulík.