Sype sa to na Vladimira z kazdej strany. Yankees o nom vela vedia, informacie (sice neoverene, ale ucel splnia) z UA strany ze dostavaju info z FSB… Ak sa k nemu tieto informacie dostavaju, tak to musi byt extremny tlak na psychiku…
Kuchtili tam vakcinu proti kretenizmu, ktoru bude mozne plosne aplikovat z lietadiel aby luza neverila vsetkemu co si niekto nakresli na obrazok a prezdiela na internete
Edit: vcera tu niekto daval nejake video z hranic nejakeho predajcu aut ako strasny dokaz ze migranti neexistuju a ze utekaju dospeli muzi. Do vecera bol priamo s nim rozhovor ze je to blbost a bolo to zle pochopene. Opakovane sa sem pridavaju mapky s US zakladnami ktore boli 10x vyvratene ako totalny bullshit a ked na tu mapku dosadime ruske zakladne tak je to velmi obdobne. a este stale existuju ludia co sem proste tresknu mapku lebo ju niekto (ani nevedia kto - mozno 12 rocne dievca doma z cistej nudy) vyrobil a postol na FB. Za toto by normalne v dnesnej dobe mali posielat naspat do skoly (len nie do tych nasich). Ti ludia su nepouzitelni pre dnesny svet, nebezpecny pre spolocnost a aj pre seba samych.
Ako mozes vidiet na fotke, ktoru som urobil tak latka uz je aplikovana americkymi stratotankermi. Ucinnost je zatial slaba. Americky vetci ale uz pracuju na posilnujucej davke tzv. IQ Booster. Ten bude aplikovany cez 5G, takze ak si svoj status pisal cez smartphone tak tento odporucam zabalit do alobalu a odniest na najblizsiu centralu LSNS na kontrolu. Este nemusi byt neskoro, chvalabohu ze zialbohu to vyzera ze ta este neinfikovali.
Edit pre tych ktorym to nedava zmysel - nase posledne tri prispevky reaguju na mapku ohladom biolabs financovanych US gov a uzivatel sa vdaka bohu spametal a prispevok zmazal. Pripadne ho niekto tagnite nech vieme dopredu kto tu dava ciste haoxy. Dik
Ukrajinská národná agentúra pre ochranu proti korupcii ubezpečila Ukrajincov, že ak ukoristia ruský tank, nemusia ho uvádzať v majetkovom priznaní ani zaplatiť žiadnu daň. Rusko podľa Kyjeva prišlo od začiatku invázie o dve stovky tankov. (interfax-ukraine)
Vyzera, ze tentokrat pesiaci s Javeline budu daleko efektivnejsi ako tazke zbrane. Zasobovacie konvoje to budu mat sakra tazke.
A este je v tom clanku zaujimavy pohlad na vysledy Ruskej propagandy - teraz sa ukazalo, ze ta propaganda je velmi malo ucinna. Chce to specifickeho cloveka aby jej este stale veril.
Tak nakoniec uzivatela porter predsa len asi prasok zasiahol, stihol este zmazat svoj prispevok o spominanych us labs a uz uteka so smarfonom k rostasovi na quick check 😀
a ja ze s kým sa hadate, mohla by aspoň nejaká stopa ostať po vymazanom príspevku aby človek vedel, že nie ste na hlavu:-))))) ak tu toto vážne zavesil Porter tak musí byť dobre nainfikovany propagandou smerom kotlebou....na nete viri prach vraj nejaký dannykollar, to neviete čo je zač? podľa foto co som našiel nejaký píčus z lsns predpokladam
na konci prispevku od OlafTopan mas take ikonky, a je tam taka ako guma alebo co, ked nato das mysku napise ti, ze nasledujuci prispevok bol zmazany... ale je to malo viditelne
a ja ze s kým sa hadate, mohla by aspoň nejaká stopa ostať po vymazanom príspevku aby človek vedel, že nie ste na hlavu:-))))) ak tu toto vážne zavesil Porter tak musí byť dobre nainfikovany propagandou smerom kotlebou....na nete viri prach vraj nejaký dannykollar, to neviete čo je zač? podľa foto co som našiel nejaký píčus z lsns predpokladam
Ohladom toho dannykollar pozri predchadzajucu stranu a prispevok od Jezusa je tam aj povodne video aj reakcia autora priamo na neho...
Tak nakoniec uzivatela porter predsa len asi prasok zasiahol, stihol este zmazat svoj prispevok o spominanych us labs a uz uteka so smarfonom k rostasovi na quick check 😀
nezasiahol ale moderator mu ho odstranil za porusenie autorskych prav ja by som to kludne nechal nech kazdy vidi comu su ludia ochotni verit...
na nete viri prach vraj nejaký dannykollar, to neviete čo je zač? podľa foto co som našiel nejaký píčus z lsns predpokladam
Povedal by som, že ten záver je úplná trefa, nakoniec už dlhé roky je hviezdou alternatívy a alternatívnej vnútro- aj geopolitickej analýzy (a celkom ironicky ukážkovo spĺňa parametre imigrantského príživníka zvyšujúceho kriminalitu). Dodnes som nepochopil, ako sa z Daniela Bombica môže pri kariére gastarbaitra stať Danny Kollar, ale tak stávajú sa aj horšie veci ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.theguardian.com/commentisfree/2022/mar/01/young-russians-putin-digging-his-own-grave-ukraine-sanctions
Joe Biden: “He has no idea what’s coming”
https://www.reddit.com/r/ukraine/comments/t4cpqk/ukranian_ground_forces_shared_a_song_written_for/?utm_medium=android_app&utm_source=share
https://www.politifact.com/factchecks/2022/feb/25/tweets/there-are-no-us-run-biolabs-ukraine-contrary-socia/?fbclid=IwAR1Y1J0wzcVjuew5xm0LpVi3XfwLYgWTh91JyDFFMm-ZnurKHQPGKoIatYY
Edit: vcera tu niekto daval nejake video z hranic nejakeho predajcu aut ako strasny dokaz ze migranti neexistuju a ze utekaju dospeli muzi. Do vecera bol priamo s nim rozhovor ze je to blbost a bolo to zle pochopene. Opakovane sa sem pridavaju mapky s US zakladnami ktore boli 10x vyvratene ako totalny bullshit a ked na tu mapku dosadime ruske zakladne tak je to velmi obdobne. a este stale existuju ludia co sem proste tresknu mapku lebo ju niekto (ani nevedia kto - mozno 12 rocne dievca doma z cistej nudy) vyrobil a postol na FB. Za toto by normalne v dnesnej dobe mali posielat naspat do skoly (len nie do tych nasich). Ti ludia su nepouzitelni pre dnesny svet, nebezpecny pre spolocnost a aj pre seba samych.
https://dennikn.sk/minuta/2747616/?ref=ampm
Pekny pohlad na situaciu:
https://kechlibar.net/2022/02/27/stripky-z-bojiste/#more-33674
Vyzera, ze tentokrat pesiaci s Javeline budu daleko efektivnejsi ako tazke zbrane. Zasobovacie konvoje to budu mat sakra tazke.
A este je v tom clanku zaujimavy pohlad na vysledy Ruskej propagandy - teraz sa ukazalo, ze ta propaganda je velmi malo ucinna. Chce to specifickeho cloveka aby jej este stale veril.
https://e.dennikn.sk/2747507/ekonomicky-newsfilter-rusi-zdvojnasobili-dodavky-plynu-do-europy-jeho-ceny-si-zvysili-vojnou/
Ohladom toho dannykollar pozri predchadzajucu stranu a prispevok od Jezusa je tam aj povodne video aj reakcia autora priamo na neho...
nezasiahol ale moderator mu ho odstranil za porusenie autorskych prav
Povedal by som, že ten záver je úplná trefa, nakoniec už dlhé roky je hviezdou alternatívy a alternatívnej vnútro- aj geopolitickej analýzy (a celkom ironicky ukážkovo spĺňa parametre imigrantského príživníka zvyšujúceho kriminalitu). Dodnes som nepochopil, ako sa z Daniela Bombica môže pri kariére gastarbaitra stať Danny Kollar, ale tak stávajú sa aj horšie veci ...
zdroj: https://t.me/s/generalsvr