no,tak toto som fakt nečakal-M.Beňová dala na FB dosť ostrý status-som zvedavý,či ju vykopnú sami alebo naozaj odíde:
Dobrý deň, tento status píšem pre členov Smer Sd a aj pre vás, ktorí ma sledujete.
Som úplne zásadne proti akýmkoľvek čo len NÁZNAKOM o spolupráci či o nevýlučení spolupráce s M. Uhríkom a so “stranou” Republika. Je to pre mňa osobne NO GO. Verím že aj pre Smer SD a jeho členov. Ak nie, ja zo strany odídem. Náznaky akejkoľvek “spolupráce” sú pre mňa osobne neakceptovateľné. V žiadnej podobe.
Rovnako tak som jednoznačne na strane Ukrajiny. Nie je to konflikt USA a RF. Je to útok na Ukrajinu zo strany Putina a jeho blizkych spolupracovníkov. Som si istá, že vačšina Rusov to tak rovnako vníma.
no,tak toto som fakt nečakal-M.Beňová dala na FB dosť ostrý status-som zvedavý,či ju vykopnú sami alebo naozaj odíde:
Dobrý deň, tento status píšem pre členov Smer Sd a aj pre vás, ktorí ma sledujete.
Som úplne zásadne proti akýmkoľvek čo len NÁZNAKOM o spolupráci či o nevýlučení spolupráce s M. Uhríkom a so “stranou” Republika. Je to pre mňa osobne NO GO. Verím že aj pre Smer SD a jeho členov. Ak nie, ja zo strany odídem. Náznaky akejkoľvek “spolupráce” sú pre mňa osobne neakceptovateľné. V žiadnej podobe.
Rovnako tak som jednoznačne na strane Ukrajiny. Nie je to konflikt USA a RF. Je to útok na Ukrajinu zo strany Putina a jeho blizkych spolupracovníkov. Som si istá, že vačšina Rusov to tak rovnako vníma.
Beňová je v prvom rade členkou SMERu od začiatku....všetky svinstvá tej strany videla v priamom prenose. Akékoľvek vyjadrenia z jej strany sú pre mňa akoby hádzala hrach na stenu.
tak ked dokoazali hackeri odstavit ruske satelity tak by mohli odstavit alebo zhodit systemy aj na jadrovych silach aby to neslo odpalit.
asi to nebude odpalovanie na zaklade toho ze niekto potiahne fyzicku paku. nejaky OS tam musia mat a vzdialene ovladanie z ineho miesta.
dúfam že si nemyslíš že jadrové silá respektíve odpalovacie a riadiace systémy jadrových striel sú napojené na bežný internet? navyše v rusku.... skôr by som očakával že to bude nejaký samostatný offline systém ešte z dôb studenej vojny...
Akože bolo by super ak by sa dalo rusku nejakým zázračným spôsobom vziať moc nad ich vlastnými jadrovými hlavicami.... len potom zase nastáva ten problém že má nad nimi moc nejaký neznámy hacker... a to asi tiež nieje úplne najlepšie...
ani ne tak moc ako znemoznit poslat prikaz alebo nejak to dostat do stavu offline, ja viem trochu utopia ale tak tiez som si nemyslel ze sa daju hacknut vsetky ruske satelity
Názor ministra Naďa na súčasnú súčasnú situáciu... a dobrá sprava na záver : Dezinformačný informátor Hlavné správy sú podla dostupných udajov financované z Ruska . A bude tato spravodajská platforma " zakázaná " . Osobne som teraz zvedavý z čoho budú teraz čerpať " bajkerskí trollovia " , menovite " vzdušný Bill" , Porter a im podobní , keď im zatvoria nevyčerpateľnú studnicu " bezva nápadov " .
Před pár hodinami informovala hackerská skupina na svém Twitteru o tom, že se jí podařilo nabourat do systému kontrolního centra Roskosmosu, tedy ruské vesmírné agentury. A jelikož ta provozuje mimo jiné i špionážní satelity, které jsou v současnosti Ruskem využívány pro snímání polohy ukrajinských ozbrojených sil, znamená to, že se Anonymous de facto podařilo Rusko oslepit a to tak bude nyní útočit de facto naslepo. Jiné zdroje informací o pozicích jednotek v takového kvalitě totiž podle dostupných informací nemá.
Zablokovať treba všetky proruské weby...infovojna, slobodnyvysielac,hlavnydennik je ich na Slovensku ako nas....ch. A fanusici Ruska nech idú do Ruska a nech nám tu nekazia čerstvý vzduch. Sláva Ukrajine 🇺🇦
Nie. Na pravde boli v diskusiach ***** stale. Neviem kolko ich tam je, ale predpokladam, ze nie vela, len zasieraju akukolvek diskusiu tam. Nema to zmysel ani citat.
Před pár hodinami informovala hackerská skupina na svém Twitteru o tom, že se jí podařilo nabourat do systému kontrolního centra Roskosmosu, tedy ruské vesmírné agentury. A jelikož ta provozuje mimo jiné i špionážní satelity, které jsou v současnosti Ruskem využívány pro snímání polohy ukrajinských ozbrojených sil, znamená to, že se Anonymous de facto podařilo Rusko oslepit a to tak bude nyní útočit de facto naslepo. Jiné zdroje informací o pozicích jednotek v takového kvalitě totiž podle dostupných informací nemá.
Nebol by som si taky isty.
Jedna vec je naburat sa a druha vec je zrusit sluzby a odrezat ostatnych. Okrem toho, tych sluzieb budu mat viac a je mozne, ze okrem Roskosmosu ma armada aj svoje riadiace stredisko. Ale cast tym slendrianom poskodili.
Inak najnebezpecnejsi utok je, ked obet nevie, ze si tam a ty len mierne upravujes niektore data - podla toho, ako ti to vyhovuje. Lebo vtedy sa stale spolieha na svoj system, ale ten uz ovplyvnujes ty. DDOSy su cajicek pre batolata oproti tomuto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://refresher.sk/111213-Ruska-zmrzlina-meni-nazov-na-Ukrajinsku-Podnecovanie-rusofobie-nemame-v-umysle-hovori-vyrobca
pridávam link na ten status,kto chce,môže tam niečo od srdca napísať:
https://www.facebook.com/photo?fbid=497591758402624&set=a.393433152151819
pridávam link na ten status,kto chce,môže tam niečo od srdca napísať:
https://www.facebook.com/photo?fbid=497591758402624&set=a.393433152151819
Beňová je v prvom rade členkou SMERu od začiatku....všetky svinstvá tej strany videla v priamom prenose. Akékoľvek vyjadrenia z jej strany sú pre mňa akoby hádzala hrach na stenu.
to už by pomaly mohlo ísť do témy "oplatí sa"
asi to nebude odpalovanie na zaklade toho ze niekto potiahne fyzicku paku. nejaky OS tam musia mat a vzdialene ovladanie z ineho miesta.
dúfam že si nemyslíš že jadrové silá respektíve odpalovacie a riadiace systémy jadrových striel sú napojené na bežný internet? navyše v rusku.... skôr by som očakával že to bude nejaký samostatný offline systém ešte z dôb studenej vojny...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Sláva Ukrajine , Sláva HRDINOM !
https://domov.sme.sk/c/22852515/dezinformacny-portal-hlavne-spravy-je-zablokovany.html?ref=trz
--
tak este blaha zostava!
Nebol by som si taky isty.
Jedna vec je naburat sa a druha vec je zrusit sluzby a odrezat ostatnych. Okrem toho, tych sluzieb budu mat viac a je mozne, ze okrem Roskosmosu ma armada aj svoje riadiace stredisko. Ale cast tym slendrianom poskodili.
Inak najnebezpecnejsi utok je, ked obet nevie, ze si tam a ty len mierne upravujes niektore data - podla toho, ako ti to vyhovuje. Lebo vtedy sa stale spolieha na svoj system, ale ten uz ovplyvnujes ty. DDOSy su cajicek pre batolata oproti tomuto.
Vlastne - takto fungovali aj hlavne spravy.