Niečo zo Slovenska... hnusný komunisti sú chránený druh aj u nás. Hanbím sa za Slovenský ústavný súd.
Ústavný súd pozastavil zákon o znižovaní dôchodkov predstaviteľom komunistického režimu. Zákon, ktorí poslanci prijali v júni 2021, napadli na tomto súde opoziční poslanci. Ten prijal ich návrh na ďalšie konanie a posúdi, či je zákon v súlade s ústavou. (tasr)
A späť na Ukrajinu...odvaha ukrajincov je neskutočná 🇺🇦✌️
Ruskou kolonu u jaderné elektrárny ve městě Enerhodar zastavili civilisté. Záporožská jaderná elektrárna je pokládána za největší jadernou elektrárnou v Evropě, jakékoliv ostřelování v její blízkosti by mohlo mít katastrofální následky. Podle starosty města Dmytro Orlova Ukrajinci ruským vojákům vysvětlili, že elektrárna i město samotné jsou bezpečně chráněny a lidé je dále nepustí. Rušští vojáci nové informace přijali a odjeli je nahlásit svému velení, uvedla ČTK.
No keby takýmto spôsobom viedli vojnu proti američanom, aké vedú teraz.. tak by američania za 2 dní nemali čo robiť ..
trepes somariny..... utocenie je ohromne vycerpavajuce a tazke...branit sa je vzdy lahsie. Pozri sa na vsetky taketo vojny
Rusi sa iba preratali a ta demoralizacia ich vojska a preratanie sa s UA ludom je zahanbujuce (o logistike nevraviac)
Z toho zastavenia m pocit, ze ti vojaci nechcu strielat do civilov - beru ich ako vlastnych. Podla mna to je aj dovod toho pomaleho ruskeho postupu. Armada asi nechce bojovat tak, ako jej kazu velitelia.
Daval som sem link na forum ktore zgrupovalo spravy ktore citaju v rusku ale niekdo ho iniciativne zmazal. Nechapem preco. Kazdy normalny clovek totiz pri ich citani zasne co tam je napisane.
Otázka majú možnosť v rusku pozerat tie videa z Ukrajiny ktoré kolujú na internete?
nie,vsetko je filtrovane. jedine nejake telegramy apod sukromne skupiny, ale nikto to radsej nepouziva.Boja sa. a vacsina veri tomu,ze Ukraina ma spinave bomby,sami sa ostreluju,isli oslobodit svojich apod propaganda
Ludmila Narusova, poslankyňa ruskej Rady federácie, čo je druhá komora parlamentu, teda senát, je zhrozená, že ruská armáda na Ukrajine necháva telá svojich vojakov ležať na zemi.
Telefonovala na ministerstvo obrany a žiadala, aby po dohode s Ukrajinou súhlasilo s vytvorením koridorov, ktoré umožnia odniesť mŕtvoly vojakov. „Ležia nepochované, túlavé psy ich obhrýzajú, niektoré sú také obhorené, že sa nedajú identifikovať. Aké zákony toto umožňujú? Môj otec, ktorý bojoval na fronte v roku 1941, mi vždy hovoril, že prvé, čo robili po každej bitke, bol zber mŕtvych tiel ruských vojakov. Nemám slov!“
Ruský parlament navrhuje trest odnětí svobody až na 15 let za šíření „falešných zpráv“ o ruské agresi na Ukrajině, informoval list The Kyiv Independent.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://mobile.twitter.com/RUOligarchJets
https://www.vice.com/en/article/m7vxjn/how-open-source-intelligence-is-debunking-russian-propaganda-in-ukraine
Ústavný súd pozastavil zákon o znižovaní dôchodkov predstaviteľom komunistického režimu. Zákon, ktorí poslanci prijali v júni 2021, napadli na tomto súde opoziční poslanci. Ten prijal ich návrh na ďalšie konanie a posúdi, či je zákon v súlade s ústavou. (tasr)
Ruskou kolonu u jaderné elektrárny ve městě Enerhodar zastavili civilisté. Záporožská jaderná elektrárna je pokládána za největší jadernou elektrárnou v Evropě, jakékoliv ostřelování v její blízkosti by mohlo mít katastrofální následky. Podle starosty města Dmytro Orlova Ukrajinci ruským vojákům vysvětlili, že elektrárna i město samotné jsou bezpečně chráněny a lidé je dále nepustí. Rušští vojáci nové informace přijali a odjeli je nahlásit svému velení, uvedla ČTK.
Rusi sa iba preratali a ta demoralizacia ich vojska a preratanie sa s UA ludom je zahanbujuce (o logistike nevraviac)
Rusi to žiaľ v Rusku nemôžu pozerať, všetko je blokované.
je to po anglicky, a netusim ci 100% pravda. je tam opis co vysielaju ruske media
No dobře, v úplně nahotě ne.
Zbyla mu jedna Nohavica.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22851599/ukrajina-vojna-rusko-ukrajinci-slovensko-pribehy-vypovede.html
https://domov.sme.sk/c/22851599/ukrajina-vojna-rusko-ukrajinci-slovensko-pribehy-vypovede.html
a s tlačítkovým telefónom to ináč veľa nenatočíš.
hej, vraj si ich mamy majú prísť poobede vyzdvihnúť z družiny
Telefonovala na ministerstvo obrany a žiadala, aby po dohode s Ukrajinou súhlasilo s vytvorením koridorov, ktoré umožnia odniesť mŕtvoly vojakov. „Ležia nepochované, túlavé psy ich obhrýzajú, niektoré sú také obhorené, že sa nedajú identifikovať. Aké zákony toto umožňujú? Môj otec, ktorý bojoval na fronte v roku 1941, mi vždy hovoril, že prvé, čo robili po každej bitke, bol zber mŕtvych tiel ruských vojakov. Nemám slov!“