Ked som dnes siel okolo, tak na zaciatku nejaky poprasok a dost vela stop od pesiakov. Podla man to bude v pohode zjazdne, tiez sa tam chystam. Cesta k Jedlovine ale aj na CHPS v pohode slapatelna v sedle, obcas nejaky kusok ladu.
Edo a kedy sa chystáš? ja by som zajtra chcel ísť na CHPS skúsiť po chorobe. Ale ja pôjdem cez deň. nie takto v noci Tak ak by si našiel čas, tak hybaj...ale chcem ísť zimnú klasiku krvavú...na Jedľovinu mi chýba ešte prechodnosť cez Brestov - tam je to asi stále nezjazdné.
bol som v nedelu a isiel som po cervenej do Sulova .Zo zavadky boli posledne zvysky ladu pod listim ale bolo to prejazdne cele a ako vzdy po zime je tam kopa listia
Ahojte Zilincania, mam zaujem vypozicat maly dievcensky byciklik pre moju 5 rocnu vnucku od piatku 8.4. do 19.4. Pride mi na navstevu zo zahranicia. Ak ano, dajte vediet sms 0903 550664, cenu respektujem
Ahojte, koncom júla idem na dovolenku do Rajeckých Teplíc. Ešte som tam nebol a podľa mapy neviem ktorá cesta je ako zjazdná, alebo zaujímavá. Hľadám 3 rôzne okruhy po okolí v dĺžke max 70km a rôzne zaujímavé miesta ktoré ,,treba vidieť,, a dá sa tam dostať na bicykli. Ide mi skorej o také spoznávacie vyhliadkové výjazdy, vidieť pekné miesta, pekné trasy, alebo zaujímavé traily, zase ale žiadne šialenosti. Vhodné pre XC hardtail.
Fotka je len orientačná oblasť, netreba sa striktne držať v červenej zóne.
Prípadne ak by sa našiel niekto ochotný mi robiť 3 dni sprievodcu tak mi kľudne napíšte, dohodneme sa.
27 - 29 júl.
nejsu zdejsi ale toto je taky moj must have https://sk.mapy.cz/s/kuzubahahu
4 lietavsky hrad sa neobchadza
4-5 - pekny zjazdik
7 - krizova do rohacskeho sa tiez neobchadza
7-8 - pekny zjazdik
9 - asi najkrajsi vyhlad na sulovske odspodu
10 - koliba
modra do bodinej bola pekna, luky z bodinej smer sulov este krajsie
15 - pekny singel s koncom na lukach s krasnym vyhladmi
nejsu zdejsi ale toto je taky moj must have https://sk.mapy.cz/s/kuzubahahu
4-5 - pekny zjazdik
7-8 - pekny zjazdik
10 - koliba
MarekGbely no budes to mat tazke, budes tu kratko jednoznacne Sulov (kukni GPX maratonu, aj Rajecky maraton, aj ked ten je viac po zvazniciach a v lese), na traily v podstate cela Fatra (okolie Kozla, Visnovskej a Turskej doliny, Polomu, atd.), ale aj OKO trails v ZA... resp. pozri Imrove jazdy na Strave a doporucenia tu v clankoch, jeden z naj zdrojov, potom este Trailforks.. a budes mat problem si vybrat
Ahojte, koncom júla idem na dovolenku do Rajeckých Teplíc. Ešte som tam nebol a podľa mapy neviem ktorá cesta je ako zjazdná, alebo zaujímavá. Hľadám 3 rôzne okruhy po okolí v dĺžke max 70km a rôzne zaujímavé miesta ktoré ,,treba vidieť,, a dá sa tam dostať na bicykli. Ide mi skorej o také spoznávacie vyhliadkové výjazdy, vidieť pekné miesta, pekné trasy, alebo zaujímavé traily, zase ale žiadne šialenosti. Vhodné pre XC hardtail.
Prípadne ak by sa našiel niekto ochotný mi robiť 3 dni sprievodcu tak mi kľudne napíšte, dohodneme sa.
27 - 29 júl.
Ako domáci, ale rodom Záhorák, rád čosi ukážem, ale ešte je to ďaleko. Ak to okolnosti dovolia, ozval by som sa tesne predtým
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
27 - 29 júl.
4-5 - pekny zjazdik
7-8 - pekny zjazdik
10 - koliba
4-5 - pekny zjazdik
7-8 - pekny zjazdik
10 - koliba
Ďakujem, zaradím si to do trasy.
27 - 29 júl.
Ako domáci, ale rodom Záhorák, rád čosi ukážem, ale ešte je to ďaleko. Ak to okolnosti dovolia, ozval by som sa tesne predtým
JanoTrnove Dobre, zatiaľ ďakujem.