Momentálne iba nad východným Poľskom pri Bieloruskej hranici krúžia tri stratotankery. Pre koho asi?
Tankujú z nich lietadlá, ktoré radar nevidí. Predvčerom som videl fotku F-35 pri ktorej bol komentár, že nemá radarový odrážač, ktorý je na týchto lietadlách štandardne namontovaný v čase mieru. Fotka bola urobená pri tankovaní vo vzduchu na východe Poľska. Z toho sa dá usúdiť, že východné hranice NATO teraz strážia po zuby ozbrojené stíhačky 5. generácie.
Dnes som si cital toho generala aj dlhsie dozadu. Zaujimave a miestami desive citanie, co sa odohrava v hlave a okoli tohto sialenca.
Otvorenie noveho frontu v Estonsku moze vyzerat ako sialenost. Ak ale vidi, ze vsetky plany sa rucaju, tak plan zautocit na co najslabsiu krajinu NATO, pockat na vyhlasenie vojny a obratom zautocit atomkami na tie spominane vojenske namorne zakladne (kde civilnych obeti az tak vela nebude), moze byt z jeho pohladu zaujimavy. Bud sa NATO zlakne a pristupi na Ruske poziadavky alebo opatuje rovnakou mincou a...hotovo...
To potom dava zmysel aj ten tweet o kolone pri Pskove. No dpc...
kolona pri Pskove moze znamenat aj nieco ine (dufam) - a to ze ina cesta od Murmansku na Ukrajinu jednoducho v Rusku nevedie.. iba cez Pskov okolo pobaltia
A čo poviete na tú debilku v nepodarenej parochni, " besedujúcu " s ešte väčšími pomätencami ako je ona sama ...
ZVTV tentokrát s nevyspatým "akademikom" , súdruhom Blahom
Skutočne si myslite , že len USA, Čína , RF, FR, GB, INDIA, PAKISTAN, IZRAEL a " tlustý s debilným účesom " vlastnia atómové zbrane ? Video dole v 34 minúte , Vás trošku vyvedie z omylu založeneho na všeobecme známych poznatkoch ...
double este stale mas tlsteho Eda za etalon mudrosti a prikladneho reprezentanta socializmu? Okrem ineho sa cirou nahodou ocitol na zozname siritelov ruskej propagandy na Slovensku. Stale v pohode?
Ano. Stojime pri nom. Nemozu nas umlcat. Snad sa situacia ukludni lebo to co sa momentálne deje je na obciansku vojnu.
V rusko-aghanskej vojne bol obrovsky problem sa dopatrat k zranenym/mrtvym. Nakoniec rusi vytvorili kanal a pomenovali si ho 200. Ukrainci vytvorili psycho vojnu na rusov a znova otvorili kanal 200 a tym sa vynorili rusom strasne spomienky ako dostali za 9r v Afghanistane na budku
telegram skupina denne priadava vsetkych zajatych,vsetkych mrtvych,ktori sa daju spoznat,postuje tam MV vojenske knizky,dokonca som videl modre knizky, a davaju zajatcom mobily,aby si mohli zavolat rodinam
Груз 200 je kódové označenie ruskej armády truhly s vojakom. Vo vojenskom slangu dvestovkár = mŕtvy
Rusaci si idu svoju "inteligentnu"propagandu,General Konev... z ostrelovania atomky obvinil UA saboterov...
No takéto "vysvetlenie" ma napadlo ako prvé, keď som počul o tom útoku v aute. Reku toto sfúkne dezinfo scéna ľavou zadnou. A v práci som si si na Pravde (slovenskej) prečítal najlajkovanejší príspevok, že elektráreň napadli ukrajinskí provokatéri, zapálili tú miestnosť a zbabelo ušli.
Ruská propaganda vie, s akým "elektorátom" pracuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
už aj youtube
Tankujú z nich lietadlá, ktoré radar nevidí. Predvčerom som videl fotku F-35 pri ktorej bol komentár, že nemá radarový odrážač, ktorý je na týchto lietadlách štandardne namontovaný v čase mieru. Fotka bola urobená pri tankovaní vo vzduchu na východe Poľska. Z toho sa dá usúdiť, že východné hranice NATO teraz strážia po zuby ozbrojené stíhačky 5. generácie.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvorenie noveho frontu v Estonsku moze vyzerat ako sialenost. Ak ale vidi, ze vsetky plany sa rucaju, tak plan zautocit na co najslabsiu krajinu NATO, pockat na vyhlasenie vojny a obratom zautocit atomkami na tie spominane vojenske namorne zakladne (kde civilnych obeti az tak vela nebude), moze byt z jeho pohladu zaujimavy. Bud sa NATO zlakne a pristupi na Ruske poziadavky alebo opatuje rovnakou mincou a...hotovo...
To potom dava zmysel aj ten tweet o kolone pri Pskove. No dpc...
ZVTV tentokrát s nevyspatým "akademikom" , súdruhom Blahom
je to z roku 2019
https://www.voxpot.cz/reportage/jsme-v-informacni-valce-s-ruskem-navstivili-jsme-trolli-farmy-i-redakce-ruskych-medii/
Ano. Stojime pri nom. Nemozu nas umlcat. Snad sa situacia ukludni lebo to co sa momentálne deje je na obciansku vojnu.
https://t.me/rf200_now/79
telegram skupina denne priadava vsetkych zajatych,vsetkych mrtvych,ktori sa daju spoznat,postuje tam MV vojenske knizky,dokonca som videl modre knizky, a davaju zajatcom mobily,aby si mohli zavolat rodinam
Груз 200 je kódové označenie ruskej armády truhly s vojakom. Vo vojenskom slangu dvestovkár = mŕtvy
inak tu je nieco o putinovom "duchovnom" vodcovi
https://twitter.com/TobyVenables/status/1497916341591891969
No takéto "vysvetlenie" ma napadlo ako prvé, keď som počul o tom útoku v aute. Reku toto sfúkne dezinfo scéna ľavou zadnou. A v práci som si si na Pravde (slovenskej) prečítal najlajkovanejší príspevok, že elektráreň napadli ukrajinskí provokatéri, zapálili tú miestnosť a zbabelo ušli.
Ruská propaganda vie, s akým "elektorátom" pracuje.