Tak to ma podrz ... lidl uz fakt predava vsetko....
Mna teraz zaskocili bike z obchode kde som bol kupovat izolacny material a nejake dalsie drobnosti ... tusim znacka Proteco ... cele za 650€ ... dokonca mali aj servis + nahradne baterie a vsetko za ludove ceny.
Naviac varianta ako 27,5" aj 29" ... nahradna bateria tusim standartna 10,4ah taka na ram do 200€.
Vyzeralo ze je skor problem ze nestihaju dodavat, ako by to ludia nechceli ...
Inak je zaujimave ze v predaji e-bike podla poctu kosuv ... som prave tieto biky nasiel v prvej 5 opakovane ..
Ale asi majitelia takehoto niecoho nebudu chodit na taketo fora...
Dokonca som tuto znacku teraz videl aj hned vedla zvaracieho agregatu ...
Ale je pravda ze teraz som bol aj v auto kelly... a e-bike sa predava aj tam a to normalne znacky ( teda az na easy bike ). Uz nic nie je ako bolo .... bicykle sa kupuju zo zvarackou, alebo v lidli ... a v cyklo obchodoch by mali nejake rozsirovat prislusenstvo ... co tak chleba, kozmetiku, alebo masaze?
Len zo zvedavosti, keďže v tomto biznise robím - to si našiel nejakú štatistiku? Myslím tú prvú päťku v predaji ebajkov... Ak máš nejaký link, tak mi ho prosím pošli do SS, nemusí to tu spamovať, ale som zvedavý, čo to je za výstup...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.lidl.cz/p/zundapp-elektrokolo-z801/p100328489
Mna teraz zaskocili bike z obchode kde som bol kupovat izolacny material a nejake dalsie drobnosti ... tusim znacka Proteco ... cele za 650€ ... dokonca mali aj servis + nahradne baterie a vsetko za ludove ceny.
Naviac varianta ako 27,5" aj 29" ... nahradna bateria tusim standartna 10,4ah taka na ram do 200€.
Vyzeralo ze je skor problem ze nestihaju dodavat, ako by to ludia nechceli ...
Ale asi majitelia takehoto niecoho nebudu chodit na taketo fora...
Dokonca som tuto znacku teraz videl aj hned vedla zvaracieho agregatu ...
Ale je pravda ze teraz som bol aj v auto kelly... a e-bike sa predava aj tam a to normalne znacky ( teda az na easy bike ). Uz nic nie je ako bolo