nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
je teraz hodnota tohto najdôležitejšieho ukazovatela nižšia o približne 10 ml/min/kg
To som nevedel.
1. Velitsovci pre svoj biznis s cyklistickými dresmi získali nový kapitál a hľadajú aj spoluinvestora na globálny rast
Bývalí slovenskí profesionálni cyklisti Peter a Martin Velitsovci získali pre svoju výrobu cyklistických dresov a iných doplnkov pod značkou Isadore Apparel ďalší podstatný kapitál. Celkovo 2,1 milióna eur im prichádza od investorov z Crowdberry. Ide už o ich druhé investičné kolo, prvý kapitál od investorov získali začiatkom predminulého roku.
Na čo využijú nový kapitál: Podľa Trendu chcú upevniť pozíciu svojej značky najmä na západoeurópskych trhoch. Následne chcú pripraviť spoločnosť na vstup zahraničného investora, ktorý by jej pomohol s expanziou na nové zámorské a ázijské trhy. Cieľom zakladateľov značky, ktorí ju rozvíjajú pod svojou púchovskou firmou Realdealcyclephile, je, aby sa stala jednou z vedúcich značiek v odvetví a aby do dvoch rokov presiahla tržbu desať miliónov eur.
Čím presviedčajú Velitsovci investorov:
•
Za posledné dva roky koronakrízového obdobia firma podrástla s tržbami na vyše dvojnásobok, z 1,7 milióna eur na skoro štyri milióny eur.
•
Firma má už registrovaných zákazníkov z 80 krajín sveta a značka má zastúpenie na piatich kontinentoch.
•
Výroba jej dresov a cyklistických doplnkov sa primárne sústreďuje na Slovensku – v závode Makyta Púchov. Firmu tak nezasahuje pandemické skomplikovanie globálnej logistiky.
Denník N .
Sagan by mohol zainvestovať a v tíme TE mohli mat Isadore . Lepšiu expanziu si neviem predstaviť