On tam má približovadlo do školy a jeden do lesa
Polovička starý full a nový full ktorý čaká na diely (potom sa snáď starý predá)
A zbytok je tak nejako moje a dokonca na nich priebežne aj jazdím - okrem toho na pump track, tam čakám na brzdu
Dnešná veterná, zamračená a studená sobota ma priviedla k asi poslednému aktivovaniu krbu pred príchodom ozajstného leta, ktoré tu na úplnom juhu zadúša, škrtí, a pritom vieš, že ho nevymeníš za nič na svete. Po dlhšom čase som oprel oko o rímsu nad krbom a videl som toto. Vľavo na foto bronzový Chief Obbatinewat, patrón Shawmut Bank Boston, kde som mal tú česť praxovať takmer rok ako pregraduate student presne vo finále fúzie s Fleet Financial Group. Nejakým zázrakom si ma vtedy v rámci kooperácie s University of Hartford vybral Joel Alvord, CEO Shawmut Bank, za asistenta, mal švédske korene a slabosť pre Európanov. Veľmi cenná skúsenosť, boli sme v kontakte roky po mojom návrate na Slovensko. Daroval mi tú sošku v deň, kedy bolo jasné, že Shawmut ako samostatná entita končí. Vpravo Iustitia, dar k prvému absolutóriu od otca. Dnes už mojej Iustitii odpadli váhy, a otca už niet, sú tomu dnes presne na deň dva roky. Obbatinewata som mu kedysi daroval, vybudoval si k nemu zvláštny vzťah. Všetko to pekne zapadlo do seba.
V strede foto, vo vedľajšej katalytickej úlohe, Delamaine Vesper XO, dar od otca z 2017. Vydalo to aspoň na jeden pohárik.
Tempora mutantur, et nos mutamur in illis. Na zdravie, páni
Malatiná ?❄️?
Už to vyzeralo nádejne na bike v teréne a aj nejaký ten krátky dres. Ale ešte dlho nič z toho veru.
Ráno o šiestej - 8,3 stupňa a bielo všade, kam pozrieš ❄️
dotm Veď toto...akokoľvek pekne uložíš popri stene pozdĺžne do slučiek, vždy sa pri vyťahovaní niektoré slučky dostanú ponad iné, a máš to. Každoročný folklór. . Zodpovedného poznám, vidím ten ksicht každý deň v zrkadle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som vytiahol naše všetky vnútri parkujúce biky von. Tie mestské ktoré sú celý čas vonku sa na foto nedostali
Keď si predstavím, že by som to musel servisovať
(tak ťa za to polovička nenávidí)
On tam má približovadlo do školy a jeden do lesa
Polovička starý full a nový full ktorý čaká na diely (potom sa snáď starý predá)
A zbytok je tak nejako moje a dokonca na nich priebežne aj jazdím - okrem toho na pump track, tam čakám na brzdu
V strede foto, vo vedľajšej katalytickej úlohe, Delamaine Vesper XO, dar od otca z 2017. Vydalo to aspoň na jeden pohárik.
Tempora mutantur, et nos mutamur in illis. Na zdravie, páni
Už to vyzeralo nádejne na bike v teréne a aj nejaký ten krátky dres. Ale ešte dlho nič z toho veru.
Ráno o šiestej - 8,3 stupňa a bielo všade, kam pozrieš ❄️
(Ano viem, je spinavy.)