ach jaj moaby sa mi rozpadli po necelom roku - lepenie podrazky - vrch. podobne columbie mam - makke pohodlne, podrazka (zalezi kto kolko chodi) tak na rok-dva. ja ich deriem uplne po dieru tak 3 roky ale pomer cena/pohodlie/vydrz je dobra.
mam garmont dragontrail MNT - tvrde, vydrz vela rokov ale uz to nechcem - na moju vahu moc tvrde - nehodlne, makksia verzia nic nevydrzi, kedysi robili este jedny medzi no to sa tu tusim nepredava.
potrebujem nieco pevnejsie, nie uplne tenke na jar/jesen do mesta, do prace - mimo spevnene povrchy , na lahku letnu turistiku - pohodlne, ideal nie koza, nie sietky, gumove okopy a cena max do stovky.
formthotics používam už veľmi dlho, ale rozhodne neodporúčam nahrievat v domácich podmienkach, mne sa tak podarilo akurát zničiť jedny. Treba si ich dať urobiť u autorizovaného predajcu - úplne ideálne u lekára-podológa aby boli dosiahnuté všetky benefity, ktoré ti môžu poskytnúť 🙂
ako je to s exisportom? polepsil sa? lebo bola doba ked si tam kupil znackove topanky a posli dost skoro - akoby druhotriedny tovar (zle varky) , preto asi aj tie ceny.
v exi byval aj adidas, garmont .... mnoho znamych znaciek. kolegovi odchadzali do roka vsetky a nedal si povedat. podobne info som mal aj od inych ludi. ja som tam tiez kedysi nakupoval no uz je to nejaky ten "rok" dozadu.
ja som v roku 2013 kupil v Exisporte vysoke turisticke boty Garmont, pouzival som ich 6 rokov na vsetko od turistiky az po rylovanie zahrady a potom este aj predal na bazosi. Boli to najlepsie boty ake som kedy mal. Model si nepamatam, boli sive, mali Goratex a stali ma cca 160 €
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mam garmont dragontrail MNT - tvrde, vydrz vela rokov ale uz to nechcem - na moju vahu moc tvrde - nehodlne, makksia verzia nic nevydrzi, kedysi robili este jedny medzi no to sa tu tusim nepredava.
potrebujem nieco pevnejsie, nie uplne tenke na jar/jesen do mesta, do prace - mimo spevnene povrchy , na lahku letnu turistiku - pohodlne, ideal nie koza, nie sietky, gumove okopy a cena max do stovky.
https://www.sportisimo.sk/merrell/capra-gore-tex/123081/
https://www.sanasport.sk/kayland-inphinity-gtx-18020020?subproductId=4486476
https://www.eobuv.sk/trekingova-obuv-kayland-starland-gtx-gore-tex-18018100-brown.html
Scarpa Rush TRK GTX
Salewa MS MTN Trainer Mid GTX
Olang Tarvisio Tex 816
edit: Garmont Tower Lite Gtx