Poprosím radu skúsenejšieho,
Vymeniť radšej plášť na foto, alebo je to ešte v pohode?
Indikátory zjazdenia (dve bodky) sú v pohode. Plášť má akoby prasklinu cez stred + "vrásky" po krajoch - viď foto. Plášť je, pôvodný od kúpy, Specialized Turbo Pro, nájazd cca 7500km. Prvýkrát riešim túto vec:-)Vďaka
Plášť je IMHO stále OK. Záleží na koľko fúkaš. To je šírka 26 alebo 28mm? Do 6 Bar by som sa nebála. Je to predný plášť. Prezuj plášť dozadu aby si ho zjazdil.
Plášť je IMHO stále OK. Záleží na koľko fúkaš. To je šírka 26 alebo 28mm? Do 6 Bar by som sa nebála. Je to predný plášť. Prezuj plášť dozadu aby si ho zjazdil.
Trochu som pokrocil so stavbou ale jedna vec sa mi nejak nezda a to prasa zadnej brzdy voci ramu. Musel som dat adapter FM-PM 160 a pri max snahe sa mi stale dotyka uchyt prasata o ram a mam strach ze sa tam vyderie ryha alebo proste daco. Dal som tam kus elektrikarskej pasky ale neverim ze to nieco pomoze.
Este nemam kolesa ale mam pocit ze prasa nie je rovno na os biku a ked nasadim koleso tak budem nuteny to prasa nejak zrovnat ale uz to nie je kam. Ale to je zatial len pocit.
Skusal som ten adapter aj opacne ale tak to nejde ani namontovat. Trochu sa bojim ze bude treba len 140mm kotuc a teda aj adapter na 140 ktory bude asi nizsie.
Nejake napady?
tak nem dobre. skusil som pouzit zadne koleso z MTB ktore ma rovnaku osku 142/12 a kotuc 160mm ale je to tak ako som myslel ze to bude na prd
ten adapter tam vadi a je zaseknuty medzi ram a kotuc
koleso sice nasadim ale nejde nim otocit kedze sa to dotyka
neviem nakolko je 140mm FM-PM adapter nizsi oproti 160 a ci by to pomohlo alebo potom len FM prasiatko kupit
toto vyzera byt FM-PM 140 adapter ale neviem ci je rovnako tvarovana aj moja vzpera copyrightimages.immediate.co.uk images.immediate.co.uk
este stale ano ale aj ine ramy uz maju FM uchyty na brzdy cize si nepomozes.
Nasiel som jednu sadu 105 hydra na pravu paku ale neviem ako by sa spravalo kombo predna mechanika a zadna hydra
dostal som tip aj na toto ale nejak k tomu zatial nemam doveru este
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2. odstráň kotúčovú brzdu - a pravdepodobne to nebude robiť
2. odstráň kotúčovú brzdu - a pravdepodobne to nebude robiť
Presne toto som potreboval potvrdiť, nakoľko som mal aj ja tušáka že to bude zrejme tým čo píšeš
Dík
Vymeniť radšej plášť na foto, alebo je to ešte v pohode?
Indikátory zjazdenia (dve bodky) sú v pohode. Plášť má akoby prasklinu cez stred + "vrásky" po krajoch - viď foto. Plášť je, pôvodný od kúpy, Specialized Turbo Pro, nájazd cca 7500km. Prvýkrát riešim túto vec:-)Vďaka
Je to 28, pri tlaku okolo 6 bar
Este nemam kolesa ale mam pocit ze prasa nie je rovno na os biku a ked nasadim koleso tak budem nuteny to prasa nejak zrovnat ale uz to nie je kam. Ale to je zatial len pocit.
Skusal som ten adapter aj opacne ale tak to nejde ani namontovat. Trochu sa bojim ze bude treba len 140mm kotuc a teda aj adapter na 140 ktory bude asi nizsie.
Nejake napady?
https://www.bike24.com/p2225496.html
ten adapter tam vadi a je zaseknuty medzi ram a kotuc
koleso sice nasadim ale nejde nim otocit kedze sa to dotyka
neviem nakolko je 140mm FM-PM adapter nizsi oproti 160 a ci by to pomohlo alebo potom len FM prasiatko kupit
toto vyzera byt FM-PM 140 adapter ale neviem ci je rovnako tvarovana aj moja vzpera
Nasiel som jednu sadu 105 hydra na pravu paku ale neviem ako by sa spravalo kombo predna mechanika a zadna hydra
dostal som tip aj na toto ale nejak k tomu zatial nemam doveru este
https://www.tnc-hamburg.com/TNC-Shop/Bremsen/Road-Bremsen/TRP-Road-Bremsen/TRP-Spyre-SLC-Road-Scheibenbremse-MD-C610SLC-mechanisch-Flat-Mount-silber-schwarz--41947.html