To som pochopil... Ale akože, musel som trochu zatlačiť ale na tej plastovej miske iba, tá bola dotiahnutá nakrv. Inak reťaz a kazeta sú zánovné, takže pohoda, každých 1000km mením reťaz, teda točím, toto je zatiaľ tretia nová...
Díkes za tip. Už dlhšie som uvažoval o nových vysokých topánkach. Na 12 ročných mammutoch som nechal síce vymeniť podrážku, ale aj tak to už nebolo ono. Dorazím ich v zime na chodenie do práce a po meste. Na prvý omak a pohľad vyzerajú veľmi dobre.
tiež ich mám 2r tuším za 160, rovnake ako voloda.... jar jesen ok , v zime na postavanie na snehu niesu dosť hrube, ale ked sa človek hýbe, tak sa dá aj snehom brodiť... za mna spokojnosť dobre tvarovaná vložka , nikdy neurobili otlak
Díkes za tip. Už dlhšie som uvažoval o nových vysokých topánkach. Na 12 ročných mammutoch som nechal síce vymeniť podrážku, ale aj tak to už nebolo ono. Dorazím ich v zime na chodenie do práce a po meste. Na prvý omak a pohľad vyzerajú veľmi dobre.
Tiež ďakujem za tip. Podobný príbeh s Hanwagami som akurát stihol za 7 rokov
Vyliať vodu z rámu -100g
Menší kotúč -46g (adaptér a menšie Ti skrutky -21g)
Ochranná nákepka na zadnej stavbe -11g (bola aj tak pod ochrannou dušou)
Ochranná duša stavby rozrezaná na polovicu a skrátená -41g
Skrátená sedlovka -10g (aj tak v ráme sa sedlovka o piera v max rozsahu 13cm, potom sa trubka rozširuje)
Tak bez vody -130g (ešte v pláne Garbaruk jazeta ktorá čaká v krabici a možno XTR pedále s Ti oskou a možno sa priblížim na 9kg)
Ale hlavne nové plášte lebo Ikony čo som kupoval teraz majú spolu 1410g, tento mix conti 1287g a dúfam že RaceKing bude kúsok užší ako Ikon (55-622 vs 57-622)
Takže budú nové Ikony na predaj, ešte musím vytriediť kopu ďalších komponentov a konečne dať do bazáru aj starý cesťák.
Tak nepovedal by som, že ofajč. Len si vychytal fakt super akciu. Lebo aj tých 140€ mi príde fér cena za ne.
41 velkost moze byt aj za uplne super cenu,tieto boli cez vikend snad vsetky velkosti,no zavahal som ,inak sizing je aky? V porovnani napr. so Salomon,Adidas...
41 velkost moze byt aj za uplne super cenu,tieto boli cez vikend snad vsetky velkosti,no zavahal som ,inak sizing je aky? V porovnani napr. so Salomon,Adidas...
Bežne tenisky do mesta nosím 41. Turistické topánky a trailové tenisky 42 kvôli dolukopcom. Zobral som aj tu 42 a zatiaľ doma vyzerá, že prsty budú mat miesta dosť. Uvidím aké bude počko a niektorý deň dám ostrý test.
Tak pred dvomi rokmi boli ceny niekde inde, postupne rastu vsade a vsetky, no ale cena to bola asi ferova lebo este v ten vecer sa za niektorymi velkostami iba zaprasilo a rano uz boli nedostupne. Vo vecsine e-shopov sa pohybuju dlhodobo na urovni 190€ a viac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ked uz je to vybavene tak je dobre
Ja som tie Saleva boty kupil za 60€ z Mall-u v akcii pred dvomi rokmi
Tiež ďakujem za tip. Podobný príbeh s Hanwagami som akurát stihol za 7 rokov
Ja som tie Saleva boty kupil za 60€ z Mall-u v akcii pred dvomi rokmi
Tak nepovedal by som, že ofajč. Len si vychytal fakt super akciu. Lebo aj tých 140€ mi príde fér cena za ne.
Menší kotúč -46g (adaptér a menšie Ti skrutky -21g)
Ochranná nákepka na zadnej stavbe -11g (bola aj tak pod ochrannou dušou)
Ochranná duša stavby rozrezaná na polovicu a skrátená -41g
Skrátená sedlovka -10g (aj tak v ráme sa sedlovka o piera v max rozsahu 13cm, potom sa trubka rozširuje)
Tak bez vody -130g
Ale hlavne nové plášte lebo Ikony čo som kupoval teraz majú spolu 1410g, tento mix conti 1287g a dúfam že RaceKing bude kúsok užší ako Ikon (55-622 vs 57-622)
Takže budú nové Ikony na predaj, ešte musím vytriediť kopu ďalších komponentov a konečne dať do bazáru aj starý cesťák.
Bežne tenisky do mesta nosím 41. Turistické topánky a trailové tenisky 42 kvôli dolukopcom. Zobral som aj tu 42 a zatiaľ doma vyzerá, že prsty budú mat miesta dosť. Uvidím aké bude počko a niektorý deň dám ostrý test.
Ráfik : NS Bikes Enigma rock, 32 dier, 30mm vnútorná šírka
Náboje: Spank Hex boost, červený elox, XD orech
Výplet sapim race - prišiel z troch rôznych shopov, lebo nikto nemal aspoň 2 dĺžky na sklade
Niple: sapim double square lock mosadz čierny
Páska: nejaká gorilla tape ktorú som kedysi objednal a teraz našiel doma
A ventilky zase čo dom dal - vpredu a vzadu niesú rovnaké
Mali by byť dosť blbuvzdorné, tak som moc zvedavý (je to druhý set k newmen om)