Jeden strom ale treba prenasat? Vcera som u nas stretol chalanov z Turej a ze pyton uz ma nejake prekazky. Ten zapadny chodnik popod Plesivec nevies v akojm je stave?
prenasal som jeden na zltej v zjazde do Hrachovista. hreben bez prenasky polovnicky chodnik pod Plesivcom som nesiel tri roky. aj vtedy bol v ubohom stave. Ak myslíš skoky na Pythone, tak tam bol jeden. ci ake prekazky myslis?
Bade: ten chodnik som siel minuly rok (nejaky cas pred Bobrisom) a bol uuuplne vycisteny, vyhrabany, velmi pekny klasicky polovnicky chodnik, niekto si dal namahu. On este pokracuje dalej, ale to uz bolo zalistovane , konare, atd. Ten zaver, co spomina Bobris je akurat trochu blby, lebo je zarasteny, tak sa musi zosupnut dole, ale tak to je asi tak 10-15m
Jj, kukni .. neni to skakanie ani nic narocne, proste klasicky taky ten prirodny obchvat po vrstevnici. Inak stromy napadali tento rok fakt fest asi vsade :/ Som tiez aj u nas kukal, kde co vsetko zase padlo /po vichrici aj po "zasahu" ludi / Inak drevo je po covid-e asi tak 3x drahsie, tak sa musime pripravit na "rozsirovanie" stepnych luk.
Dá sa pls nejako pohodlne vyšľapať na graveli z českej strany (konkrétne z Květnej, resp Strání) na Veľkú Javorinu? Ak áno, kade? (nemám teraz k dispozícii žiaden plánovač alebo komp, tak sa musím spoľahnúť na značku a vaše rady )
Od Kamenné boudy ide nová cyklotrasa až po hranicu.Potom slovenský gravel až na hrebeň a k chate...
Super dik, na kamennou budu sa chytám. Teda od kamenné boudy po žltej az na hrebeň a potom tou sotolinou k vysielacu? Alebo od kamennej boudy chvíľu po červenej a potom sa odpojiť na cykloznacku?
Je to.narocne. ma stromoch je.oranzove v tusim treba to sledovat hlavne zo zaciatku
Ten polovnicky chodnik, co obchadza Plesivec ? Sak to je nenarocny XC chodnik po vrstevnici /brany v starych pojmoch, v dnesnych gravel/ , narocny je Riči, co je vedla Lopeza .. to si daj
Btw, ani Plesivec uz neni co byval, uz sa celkom da vyslapat aj z juhu. Len treba sa presunut na lavu stranu, tam sa nesmyka.
Dnes parádny výjazd s kajobiker Autom sme sa odviezli do NMnV a odtiaľ sa mohlo začať naše dnešné dobrodružstvo. Prvá zastávka bola v Haluziciach. Odtiaľ sme pokračovali na Roh a pamätník SNP. Kajo povedal, že stále chodil iba okolo, mali sme dosť času, tak sme sa tam boli pozrieť. Pokračovali sme ďalej stúpaním na Veľkú Javorinu. Nastúpané výškové sme vytratili na traily Python. Je parádny, teda hlavne horná časť, spodná časť je poznačená po dažďoch s predchádzajúcich dní. Pokúsili sme sa násjť trail Oliva, čo sa tiež podarilo. Potom nás už iba čakalo stúpanie na Čachtický hrad a obchádzka vrchu Bakalár po náučnom chodníku. Bolo tam pár turistov, vždy sme spomalili a pozdravili, nebol žiadny problém.
Miestami bolo horúco, keďže som sa nenatrel opaľovacím krémom, tak som fajne zhorel. Cestou z Čachtického hradu do NMnV nám to ešte "spríjemnil" protivietor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super dik, na kamennou budu sa chytám. Teda od kamenné boudy po žltej az na hrebeň a potom tou sotolinou k vysielacu? Alebo od kamennej boudy chvíľu po červenej a potom sa odpojiť na cykloznacku?
Ten polovnicky chodnik, co obchadza Plesivec
Btw, ani Plesivec uz neni co byval, uz sa celkom da vyslapat aj z juhu. Len treba sa presunut na lavu stranu, tam sa nesmyka.
Miestami bolo horúco, keďže som sa nenatrel opaľovacím krémom, tak som fajne zhorel. Cestou z Čachtického hradu do NMnV nám to ešte "spríjemnil" protivietor.
Odkaz na trasu výjazdu: https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/957979/bicykel-nmnv-bosaca-.html