Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
V lete bude víkendový kolobežkový kemp s Michalom Kulkom, mohol by si prísť, aby sa na teba pozrel a poradil či už s technikou jazdy, tréningom, alebo strečingom. Mne to pomohlo a idem aj tento rok.
Dalsi karbonovy projekt tesne pred finisom. Cestna kolobezka s moznostou pojat do ramu aj gravelove 27,5" kolesa s 50 mm sirokym dezenom. Brzdy su zatial neosadene... Hmotnost ramu, kedze bol extra vystuzeny aj vnutornymi prieckami sa vysplhala na 1860gr.
Druha kolobka, cestny pretekarsky special, takisto vystuzeny vnutornymi vystuhami, hmotnost 1750 gr.
Dufam ze soklove listy obstoja v silne kritickom prostredi MTBikerovej komunity...
Ak by bolo treba, vyreklamujeme... Alebo rovno dam poslat novy?
V Yedoo su velmi seriozni ludia...
pockaj pockaj, ty mas nejake vazby na Yedoo? ?
no uz som to vyreklamoval, poslali mi novy kus, takze vyriesene ukazkovo. ale cakal som, ze to potrva dlhsie, tak som si kupil predlzenie na a-head predstavec a dal tam jeden, com som kedysi mal na starom mtb. bude aspon do zalohy, ani by som mozno neriesil, ale ten predstavec je dost atypicky - s takym dlhym krkom a odnimatelnym kusom objimky riaditok nie je sanca zohnat, nikde som na eshopoch nejaky taky nenasiel
kazdopadne dik za ochotu
a trochu lutujem, ze som zabudol na tvoje odporucanie na model mula a nepozeral trochu doslednejsie. na alze bola prave vtedy akcia, iba cca o 20 eur viac ako bola four, dost tam ta cena osciluje zo dna na den. objavil som to, az ked uz bola four na ceste, tak som to uz nechal tak
Ahojte.
Tak sa aj ja pochválim. Nemám síce žiadne prvé miesto, ani to možno pre niekoho nie je nič špeciálne.
Týmto blahoželám ddemovi. Nemám pretekárske ambície.
Dnes som spravila svoju prvú 50km trasu za presne 5hod aj s prestávkami. A áno, na Mastrovi. (Blatníky čakám nové, tieto som nahodila len kvôli očakávanej vode po ceste. Tak sa prosím len zasmejte )
Počasie sa vydarilo. Od vetra, snehovej chumelice, (rovno 3x) zasa slniečko, mrholenie so slnkom a asi polovica trasy protivietor. Len dúha dnes chýbala. Ale otestovala som predný nosič, svoje nohy, oblečenie. Vyvetrala som si hlavu ponaťahovala celého človeka.
ze mam dve platnicky "vyfučané", viac mi ani nebol ochotny vysvetlovat... jedine s cim mam problem, je bolest v pravej nohe az do lytka, krize ani tak nie. od tej kolobezky si dost slubujem.
Kolobežky sú super liek na veľa vecí ... ale treba na nich trochu mať zvládnutú techniku ( alebo sa aspoň vyvarovať základných chýb ) ... aby to nebolo viac na škodu, než na pomoc ...
skús pozrieť videá na insta od Trista60_kolobezky ... je tam krásne vidno, na veľkých aj menších kolobežkách ako "na to" .
Tulka pises:
Tak sa aj ja pochválim. Nemám síce žiadne prvé miesto, ani to možno pre niekoho nie je nič špeciálne.
-------------
Aby som to uviedol na pravu mieru...to nie som ja na stupni vitazov..!! Ja uz mam svoj zenit za sebou a v Brne som bol 29-ty.
Moj chalenge je neumret na trati a prezit v zdravi preteky..
To nas raketak Martin B vyhral kategoriu 40+... (dobre... dobre, tak s mnou vyrobenou kolobezkou... ) ma tu nick s vela "rrrrrr..."
a ifko..ano mam vazby na Yedoo... vsetko su to kamarati s ktorymi sa vzdy rad stretnem a pokecam na pretekoch... a vzdy ked nieco riesime s Yedoo tak vyjdu v ustrety... vsak zopar kolobeziek sme uz od nich odobrali na testovanie a potom aj pre zakaznikov...
To som ja na tej foto. Absolutne to bolo 4te miesto (3 miesto mi uslo tesne pred cielom - ta mega stojka pred cielom druheho kola, ktore som siel cely cas sam proti vetru ma takmer polozila) zo ~ 170 jazdcov. V kategórii master 40+ to vydalo na 1 miesto. A to aj vďaka sqelemu U12 ramu robenemu na mieru od Ddema. Co chcem ale vyzdvihnut je množstvo hobbikov co chodia na závody v Čechách. Toto potrebujeme aj na Slovensku. Ludia kolobezkujte je to fun! A zabudnite na male kolesa < 26" a skladacie ramy.
No Mato, este ze si sa priznal... A mas pravdu, jazdecku kolobezkovu zakladnu v Cechach im mozeme len zavidiet...
by the way...novy majitel z Plzne urobil taketo krasne zabery Ultima U13
Chcel by som radu/tipy ohladom stravy pri vykone. Stalo sa mi, ze po cca 15 km som zrazu nevladal a ked som doplnil energiu tak to chvilu trvalo. Ako to riesite?
Myslim si ze kazdy individualne, co ma na sebe odsledovane...
a mas tu k tomu aj samostane temy , ktore sa prijmu potravy ci zivota-budicov a inych " power boostrov" pred/pocas vykonu venuju podrobne.
Gel ti da energiu do minuty. To nie je problem. Problém je ale ako si ho natlacit počas závodu do úst tak aby ti súperi neusli. Zaroven clovek je tak zadychcany, ze ho nevie prehltnúť. A potom este zapit vodou. A to ho treba podľa mojej skúsenosti brat každých 20 min. Na Masaryk run ma to stalo 3 miesto, že som si nedal gel pred poslednou stojkou. Prisiel mi to cyklisti volaju "hladak".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Druha kolobka, cestny pretekarsky special, takisto vystuzeny vnutornymi vystuhami, hmotnost 1750 gr.
Dufam ze soklove listy obstoja v silne kritickom prostredi MTBikerovej komunity...
Ak by bolo treba, vyreklamujeme... Alebo rovno dam poslat novy?
pockaj pockaj, ty mas nejake vazby na Yedoo? ?
no uz som to vyreklamoval, poslali mi novy kus, takze vyriesene ukazkovo. ale cakal som, ze to potrva dlhsie, tak som si kupil predlzenie na a-head predstavec a dal tam jeden, com som kedysi mal na starom mtb. bude aspon do zalohy, ani by som mozno neriesil, ale ten predstavec je dost atypicky - s takym dlhym krkom a odnimatelnym kusom objimky riaditok nie je sanca zohnat, nikde som na eshopoch nejaky taky nenasiel
kazdopadne dik za ochotu
a trochu lutujem, ze som zabudol na tvoje odporucanie na model mula a nepozeral trochu doslednejsie. na alze bola prave vtedy akcia, iba cca o 20 eur viac ako bola four, dost tam ta cena osciluje zo dna na den. objavil som to, az ked uz bola four na ceste, tak som to uz nechal tak
Dnes som spravila svoju prvú 50km trasu za presne 5hod aj s prestávkami. A áno, na Mastrovi. (Blatníky čakám nové, tieto som nahodila len kvôli očakávanej vode po ceste. Tak sa prosím len zasmejte
Počasie sa vydarilo. Od vetra, snehovej chumelice, (rovno 3x) zasa slniečko, mrholenie so slnkom a asi polovica trasy protivietor. Len dúha dnes chýbala. Ale otestovala som predný nosič, svoje nohy, oblečenie. Vyvetrala som si hlavu ponaťahovala celého človeka.
Len sa tu chválim, vy ma pochopíte.
Ďalšia méta 75km za deň.
Kolobežky sú super liek na veľa vecí ... ale treba na nich trochu mať zvládnutú techniku ( alebo sa aspoň vyvarovať základných chýb ) ... aby to nebolo viac na škodu, než na pomoc ...
skús pozrieť videá na insta od Trista60_kolobezky ... je tam krásne vidno, na veľkých aj menších kolobežkách ako "na to" .
-------------
Aby som to uviedol na pravu mieru...to nie som ja na stupni vitazov..!! Ja uz mam svoj zenit za sebou a v Brne som bol 29-ty.
Moj chalenge je neumret na trati a prezit v zdravi preteky..
To nas raketak Martin B vyhral kategoriu 40+... (dobre... dobre, tak s mnou vyrobenou kolobezkou...
a ifko..ano mam vazby na Yedoo... vsetko su to kamarati s ktorymi sa vzdy rad stretnem a pokecam na pretekoch... a vzdy ked nieco riesime s Yedoo tak vyjdu v ustrety... vsak zopar kolobeziek sme uz od nich odobrali na testovanie a potom aj pre zakaznikov...
Videla som karbónovú kolobežku a príspevok od teba, takže hneď ma napadlo, že to ty sám.
by the way...novy majitel z Plzne urobil taketo krasne zabery Ultima U13
a mas tu k tomu aj samostane temy , ktore sa prijmu potravy ci zivota-budicov a inych " power boostrov" pred/pocas vykonu venuju podrobne.
celkom vyzivne preteky...