Ako miesto stretavky by bola dobra zeleznicna a stanica Trencin, odkial by sme isli:
- po zelenej znacke cez Vinohrady, Brusne pod Machnac
- odtial po cervenej znacke cez Kykulu na Mikulcin vrch, kde by bola "pivna obcerstvovacka"
- potom po zelenej znacke cez Velky Lopenik cez Mlynky ńa Velku Javorinu, dalsia obzerstvovacka
- po cervenej znacke az na Myjavu
- dalej podla individualnych moznosti a schopnosti
Pripadne zmeny trasy a termin ponechavam na diskusii, vidim to vsak az na oktober
Vzdialenost TN-Velka Javorina-Myjava je podla OziExplorer cca 57 km, mozno sa mi podari vykreslit aj prevysenie.
aj tak som bol sam prekvapeny, co vsetko sa da slapat v sedle, ale ja tlacim rad
Fesi, ved ja hovorim, ze tuto 500 m od nas je asfaltka az na Javorinu, ale Ty neee, ved radsej to vysplhame po zelenej
... ale ked kazde navrhnute vychylenie od trasy bolo trestane tvrdym telesnym trestom...
ale TERAZ VAZNE, Dutchmanov vyber trasy bol naozaj super, pravy bajkersky trip - trochu blata, trochu tlacenia, nadherne luky, krasne hrebenove vyhlady, suchotanie listia pod kolesami, krasne single, technicke aj rychle zjazdy - proste PARADA...
(a to moravske pivulo - mnam)
bajkersky trip - trochu blata, trochu tlacenia, nadherne luky, krasne hrebenove vyhlady, suchotanie listia pod kolesami, krasne single, technicke aj rychle zjazdy - proste PARADA...
uvidime čo povies na javorniky
Parada, to bude fajn zmena
Dakujeeeeeeeeeem
ak nepocitam tvoj prichod na stanicu a zo stanice domov, tak to bolo spolocnych 70 km...
ano, na fotky cakam tiez, ale som trpezlivy, kedze vyvolanie dnes trva trochu dlhsie
ale k veci v utorok o siedmej vecer sme odlozili rakusko a napada nas tato hrebenovka...
parada nadhera a znova parada...bolo dost blata co znamenalo ze sme asi tlacili viac nez je s kostolnym poriadkom ale super...
z mikulcinho vrchu sme to dali ale po cervenej (jednak kvoli casovemu sklzu, druhak kvoli tomu blatu a neveriackemu pohladu do mapy ze po zelenej sa to da vyslapat...
z Javoriny sme sa spustili do Noveho Mesta... velka skoda ze sme to nedali lesom do myjavy ale nestihli by sme vlak v piestanoch ani keby sme lietali....
rozhodne to davame este raz s lepsim casovym managementom (len TN - Drietoma nam trvalo asi dve hodiny
blato, zabludil som, potom sme sa nasli, ale stratili sme znacku a taaaak...
boli sme tam prvy krat a mapa len co som ofotil z netu do fotaku