Fakticka poznamka k tym mokrym snom o pouziti neptunu na krymsky most. UA nema pristup k azovskemu moru (mariupol). Nema teda neptun odkial vystrelit....
Atacms je samozrejme o inom a s tymi by to slo (vzdialenost zo Zaporozia na Kerc je cca 300km), ale UA ich nema a pochybujem ze ich dostanu. A keby aj. Tak ich urcite radsej prasknu na nejaky velitelsky stab, ako na imho momentalne nahraditelny most. Ktoreho znicenie by navyse rus nepredychal a radsej nemysliet, ako by sa revansoval. Lebo ako som pisal, UA vie zautocit pokojne aj priamo na cervene namestie. Ale prinos pre ich snahu by nebol ziadny a nasledky likvidacne.
Paci sa mi, ako pekne odpovedala prezidentka trnavskemu debilovi.
"Tieto veci musíme prekonať a pokiaľ ja aj minister Matovič zastávame verejnú funkciu, sme povinní spolupracovať a vedieť komunikovať,“
On aj Fico sa jej boja a robia z nej svojho nepriatela. Neuveritelne, ako su si tito protivnici podobni.
Matovič sa jej nebojí, ale je to pomstychtivý psychopat. Nezabúda a neodpúšťa nikomu kto ho v jeho ponímaní ponížil.
Fico sa jej tiež nebojí. Nemá prečo. Len sa správa a hovorí to, čo chcú jeho dementní voliči počuť.
Btw, podľa bývalého veľvyslanca v USA Rastislava Káčera, Slovensko nemalo proamerickejších politikov ako boli svojho času Kaliňák a Fico.
Politici hovoria to, čo chcú počuť ich voliči. V SAS teraz usúdili, že ich volič má IQ fanúšika Geissenovcov, tak Šulino brázdi s olachmi Slovensko. O tom je celá dnešná slovenská politika.
A áno, Matovič s dnešným Ficom sú si v mnohom podobní. Incident v Nitre bol iba slabou kópiou čo predviedol Matovič pred pár rokmi. V Nitre to vzišlo samé z publika. V Bratislave na to publikum nahováral Matovič. https://youtu.be/8sJyUXQDnCc
Je to možné. Keď som videl v tv prvý krát Geissenovcov, nepomyslel som si, že niečo také osloví voličov, ktorí by mali stáť na pravej strane Gaussovej krivky IQ. Ale keď si spomenieme ako Sulík v politike začínal, vždy to bol buran. JJ. Bol som mimo, keď som ho v zúfalstve volil. Budem mimo, keď budem v zúfalstve voliť ESET, ktorý stále nedokázal nájsť lídra pre svoj projekt. Budem voliť opäť menšie zlo, ktoré je s každými ďalšími voľbami horšie. V ďalších voľbách je najmenšie zlo koalícia Hlas, PS, SAS. Modlime sa, aby to vyšlo. Tragédia, ale nič lepšie sa nerysuje.
Ja neviem co mate s tymi Geissenovcami stale. Oni sem neprisli obstastnovat Slovakov, ale propagovat SK turizmus pre Nemcov a svet. Maju miliony sledovatelov a fanusikov, vyznaju sa v marketingu a to co robia robia dobre. Takze verim tomu, ze par turistov sem pride ked na nete a v tv uvidia, ze tu boli aj ti exoti.
A kedze MHSR - Sulik ma pod palcom aj turizmus, je jeho povinnost aj takyto marketing. Mimochodom velmi si nepamatam, kedy naposledy sem prisiel niekto "slavny" na tyzdnovu na "dovolenku". Sem tam sem pride na otocku - sutaz sportovec alebo politik. Ale na (plateny) vylet ci dovolenku? Fakt si nespominam.
Takze sa vraciame k povodnej otazke. Hovoria z vas len antipatie k Sulikovi, alebo nepochopenie, alebo typicke krcmove frflanie na vsetko?
Videl som par minut Geisseovcov pred x rokmi u znameho, ten ich sleduje. Prislo mi, ze je to nieco ako nasi Mojsejovci (opravte ma ak sa mylim). Cize trapna zabava pre spodinu. Taki nikam nepocestuju a ak raz za zivot niekam vyrazia, tak urcite nepustia ani cent navyse. Tak, ako ten moj znamy. Neviem preto, ci tato cielovka nam nieco prinesie, ak teda vobec pride.
Je to ako s pracovnymi miestami u nas. Natahali sme si sem kopec montaznych hal, kde robia ludia na 3 smeny za podpriemernu mzdu, ale prace s vysokou pridanou hodnotou nam unikaju. Lenze clovek od pasu si po sichte kupi v supermarkete desat rozkov, tresku, najlacnejsie salam, pivo a sadne si na ubytovnu a pusti si Geissenovcov. No manazeri, IT-ckari, vyvojari si obcas po praci zajdu do restauracie, kina, divadla, kupia si kvalitnejsie a drahsie veci, potraviny, byvanie a pod. Skratka mi pride, ze kvalita je vzdy lepsia ako kvantita a efektivnost je vzdy lepsia ako efektnost. Ale akoby sa u nas na to nehladelo.
Len si treba uvedomiť že väčšina ľudí nemôže robiť tie práce s vysokou pridanou hodnotou. A vôbec ktoré sú to? Neviem si predstaviť čo by na SK bolo bez tých hál. Musia sa robiť aj "podradné" práce.
Cely turizmus začína na tom že sa napr nejaký Japonec dozvie že Slovensko ma čo ponúknuť aj na týždeň fotenia a zážitkov. Zisti si že hlavne mesto je Bratislava. Skúsi si teda vyhľadať letenky a tam sme aj skončili… ( keďže sem nelieta ani jedna väčšia letecká spoločnosť )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A čo tak s týmto?
Tiež si myslím ze nieje teraz čas na symbolické veci ale niekoľko rakiet 9.maja by nezaškodilo 😃
snake island podruhé...loťka bum.ukr. ich na tom ostrove fakt lovia ako husičky.
https://twitter.com/Blue_Sauron/status/1522848747608317952
https://dennikn.sk/2827975/lekar-o-troch-tyzdnoch-v-pekle-mariupola-a-o-tom-ako-zachranoval-dievcatko-ktoreho-posledne-okamihy-videl-cely-svet/
Strašné
Smrť každého dieťaťa je hrozná a veľmi bolestivá. Či je to vojna alebo nie
Nesmiem otvárať takéto webové odkazy, lebo to nedávam
https://youtu.be/J5mi0zskgNo
https://www.wsj.com/articles/chinese-tech-giants-quietly-stop-doing-business-with-russia-11651845795?mod=Searchresults_pos2&page=1
https://byznys.hn.cz/c1-67066840-cinsti-technologicti-obri-potichu-odchazi-z-ruska-boji-se-americkych-sankci-a-cipoveho-sucha
"Tieto veci musíme prekonať a pokiaľ ja aj minister Matovič zastávame verejnú funkciu, sme povinní spolupracovať a vedieť komunikovať,“
On aj Fico sa jej boja a robia z nej svojho nepriatela. Neuveritelne, ako su si tito protivnici podobni.
https://twitter.com/UAWeapons/status/1523027490230444035
Matovič sa jej nebojí, ale je to pomstychtivý psychopat. Nezabúda a neodpúšťa nikomu kto ho v jeho ponímaní ponížil.
Fico sa jej tiež nebojí. Nemá prečo. Len sa správa a hovorí to, čo chcú jeho dementní voliči počuť.
Btw, podľa bývalého veľvyslanca v USA Rastislava Káčera, Slovensko nemalo proamerickejších politikov ako boli svojho času Kaliňák a Fico.
Politici hovoria to, čo chcú počuť ich voliči. V SAS teraz usúdili, že ich volič má IQ fanúšika Geissenovcov, tak Šulino brázdi s olachmi Slovensko. O tom je celá dnešná slovenská politika.
A áno, Matovič s dnešným Ficom sú si v mnohom podobní. Incident v Nitre bol iba slabou kópiou čo predviedol Matovič pred pár rokmi. V Nitre to vzišlo samé z publika. V Bratislave na to publikum nahováral Matovič.
https://youtu.be/8sJyUXQDnCc
Ale ta koalicia je fakt totalka. 🤦🏻♂️
Este mame dva roky.
A kedze MHSR - Sulik ma pod palcom aj turizmus, je jeho povinnost aj takyto marketing. Mimochodom velmi si nepamatam, kedy naposledy sem prisiel niekto "slavny" na tyzdnovu na "dovolenku". Sem tam sem pride na otocku - sutaz sportovec alebo politik. Ale na (plateny) vylet ci dovolenku? Fakt si nespominam.
Takze sa vraciame k povodnej otazke. Hovoria z vas len antipatie k Sulikovi, alebo nepochopenie, alebo typicke krcmove frflanie na vsetko?
Je to ako s pracovnymi miestami u nas. Natahali sme si sem kopec montaznych hal, kde robia ludia na 3 smeny za podpriemernu mzdu, ale prace s vysokou pridanou hodnotou nam unikaju. Lenze clovek od pasu si po sichte kupi v supermarkete desat rozkov, tresku, najlacnejsie salam, pivo a sadne si na ubytovnu a pusti si Geissenovcov. No manazeri, IT-ckari, vyvojari si obcas po praci zajdu do restauracie, kina, divadla, kupia si kvalitnejsie a drahsie veci, potraviny, byvanie a pod. Skratka mi pride, ze kvalita je vzdy lepsia ako kvantita a efektivnost je vzdy lepsia ako efektnost. Ale akoby sa u nas na to nehladelo.
Novinky z ostrova Zmií Únij.
Túto noc pri pokuse o pristátie ruských výsadkárov naša armáda zostrelila vrtuľník MI-8.
Vyhlasujeme operačné velenie juhu.
https://www.facebook.com/alexeygoncharenko/videos/538031491007113