Kategórie
Bike-tech
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
Akcia -17% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 539 €
-17%
MOC 1 849 €
-15% Schwalbe Nobby Nic 26x2.40" EVO ADDIX SpeedGrip Super Ground plášť, TLE, kevlar
62,99 €
-15%
MOC 73,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.1" Performace plášť, drôt, bronze
19,90 €
savings
MOC 28,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2.1" Performance Addix plášť, kevlar
22,99 €
savings
MOC 43,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.9" plášť, drôt, reflex
16,19 €
savings
MOC 31,90 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.90" plášť, drôt
15,49 €
savings
MOC 31,90 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.10" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
Cast singla, tam kde nebolo zeleno, sa skoro prasilo ..zaujimave. No, ale po tom vecernom dazdi to uz bude asi mokrejsie.
ivast: musis na to nabehnut ak ides od Lozorna po zelenej, hned na zaciatku. To je lepsie, ak sa chces trosku zabavit. Ale tak treba sa tam tocit ako skrecok.
lapaloma: vsak tie skalky su tam poukladane pekne, abys nepadol do diery. Ak by si chcel nejake psycho a nacvik odvahy , poznam ine /napr. taky kratky zjazdik na Ostry Kamen
Bike sa umyva 1x do roka pred servisom, pravidelne sa cisti len pohon, blato z ramu postupne opada aj same 🙂
Hej, to povedz mojej drahej, ked je bike v obyvacke, a zrazu pocut ako opadne kus blata
predpokladam ze mali povolenie lebo s autobusom cez par zakazov vjazdu by bol celkom vykon.
v kazdom pripade z cisto sebeckeho hladiska mna by ta asfaltka z Marianky potesila. aspon by som sa do karpat vedel dostat aj na cestaku... cez strminu (borinku) a naspat cez lamac po ceste medzi lamacom a zahorskou je to kua neprakticke
No ale tá bravčová hlava na Somari čo som tu postoval bol ale iný level ...
P.S. podľa predbežného šetrenia to vzniklo na južnej strane, kúsok nad tou zvážnicou a cyklocestou, ktorá ide z Medvedieho údolia k Zlatej studničke II. a silným vetrom sa to rozšírilo na všetky strany....takže kto ste tam včera poobede, alebo večer boli, a niečo videli, napíšte mi prosím...😎...dajte si všetci na seba pozor...
A to bol ozaj niekto na Somári autom? Panebože...Ale neprekvapuje ma to, pred dvomi týždňami tam bola všade po poraste a na stromoch nastriekaná montážna pena...