Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Za seba by som odporúčal Pirelli P-Zero Velo TLR...v porovnaní Conti GP5000, Corsa Control a P-Zero mi prišli najlepšie. Pracujem aj so Schwalbe, ale neak tej gume neviem prísť na chuť.
Na plasti mam taketo mikroprasklinky. Podla vas, je to este v pohode jazditelne alebo suce na vymenu ? Tlak davam vzdy medzi 5-5,5bar (predpisane max. je 6)
Tak dnes sa zadna galuska porucala po 1200km. Resp len dusa. V zjazde z kacina som chytil dajaku hnusnu jamu a hned som vedel ze je zle. Po 50m som uz mal prazdne. Tmel nemal sancu.
Doma som to dal dole a zo zvedavosti rozrezal a nasiel snakebite. Je to zboku galusky. Viem to zalepit ale co dalej? Da sa ta galuska nejak zas zacelit a nalepit? Alebo to mam rovno hodit do kosa? Skoda jej. Bola skoro nova.
Zalep dusu, podlep plast a zasi spat. Na zalepenie duse ale pouzi hrubsiu platku, ja som pouzil tenku platku a na dalsi rok mi tlak vzduchu prerazil platku, inak by galuska fungovala dodnes. Pri dalsom rozparani som prefukol prilis dusu a uplne ju roztrhol, tak isla do kosa.
Mam zlto/oranzovu riflovu stepaciu nit, tou som to zasil, dvoma ihlami proti sebe cik-cak. Ta riflova nit ma zhruba stejnu hrubku aj farbu ako originalna.
,,, zle si hladal, ved staci ist cez menu na stranke Pirelli a hned zistis, ze vyrobca ich ma zaradene medzi TUBE-TYPE ... TUBELESS-READY je samostatná skupina plášťov.
Ak sa nemylim tak mas Giant TCR - mas prosim vyskusane 28mm plaste ci uz tieto alebo inej znacky? Mam rovnaky ram a od kupy jazdim len 25mm, ale laka ma to vyskusat 28mm akurat vyrobca myslim neodporuca sirsie...
Hmm takto. Da sa ale len ak je sucho a ziaden bordel. Skusim najst fotky z tych pirelli. Bolo to fakt na tesno a ked som jazdil v zime a bolo blatko a mokro tak sa bordel nalepil a pocul som suchanie. Nasiel som aj stopy na vidle a zadnej stavbe.
Nj ja som tiez veril ze to bude lepsie ale je to na prd. Kupoval som ich na horsie podmienky v ktorych su tie plaste super ale nemozem ich pouzivat koli nedostatku miesta a tomu bordelu na ceste ktory je prave v tych podmienkach.
Zdravím,chcel by som sa opyat ci nema niketo skusenost z 30mm galuskami ze ich daval na 21 mm rafik ci to bude pasovat podla nejakej vseobecnej tabulky by to malo
galusky nie ale plaste ano. su to offi 28cky ale maju na 21mm rafku 30,5 vpredu a 30,7mm vzadu
na sotolunu mi staci nafukat 3,3 + 3,8 bar, na asfalt 4+4,5 bar
pohodlie je super
Zdravím,chcel by som sa opyat ci nema niketo skusenost z 30mm galuskami ze ich daval na 21 mm rafik ci to bude pasovat podla nejakej vseobecnej tabulky by to malo
Osobnu skusenost nemam, ale ... vseobecna tabulka plati pre plaste, nie pre galusky. Je niekolko diskusii na tuto temu na zahranicnych forach. Idealne to urcite nie je, galuska v strednej casti, kde sa lepi, nedosadne dobre do rafku/zliabku a je z neho vytahovana von.
No čo som čítal tak to ľudia skúšali a vraveli že nemajú problém… chcem si dať na bajk 30mm Challengy strada bianchi lebo tu kde jazdím sa z našich ciest po zime stal armagedon ?
No čo som čítal tak to ľudia skúšali a vraveli že nemajú problém… chcem si dať na bajk 30mm Challengy strada bianchi lebo tu kde jazdím sa z našich ciest po zime stal armagedon ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Doma som to dal dole a zo zvedavosti rozrezal a nasiel snakebite. Je to zboku galusky. Viem to zalepit ale co dalej? Da sa ta galuska nejak zas zacelit a nalepit? Alebo to mam rovno hodit do kosa? Skoda jej. Bola skoro nova.
https://velo.pirelli.com/en/uk/product/clincher-p-zero-velo-4s/700x28c/blue
https://velo.pirelli.com/en/uk/product/clincher-p-zero-velo-4s/700x28c/blue
Ak sa nemylim tak mas Giant TCR - mas prosim vyskusane 28mm plaste ci uz tieto alebo inej znacky? Mam rovnaky ram a od kupy jazdim len 25mm, ale laka ma to vyskusat 28mm akurat vyrobca myslim neodporuca sirsie...
Tak mam len prednu
https://www.mtbiker.sk/forum/post1654915.html#p1654915
na sotolunu mi staci nafukat 3,3 + 3,8 bar, na asfalt 4+4,5 bar
pohodlie je super
Osobnu skusenost nemam, ale ... vseobecna tabulka plati pre plaste, nie pre galusky. Je niekolko diskusii na tuto temu na zahranicnych forach. Idealne to urcite nie je, galuska v strednej casti, kde sa lepi, nedosadne dobre do rafku/zliabku a je z neho vytahovana von.