Ten bike na poslednej fotke som mal i ja ako maly, taky oranzovy, a normalne si pamatam ako som sa naucil bicyklovat. Najskor asi pomocne kolieska, to si fakt nepamatam, a potom jeden den ma otec nutil naucit sa bicyklovat. Doteraz si pamatam ake to bolo strasne na silu, az tak ze som sa zatal a otec sa akoze nastval a odisiel domov. A vtedy som si to ja krpec skusal sam lebo som to sam chcel, a normalne sa mi to na nejaky treti krat podarilo a vtedy som uvidel nateseneho otca vo dverach bytovky ako ma cely cas sledoval a ked sa mi to podarilo tak s radostou vysiel. Z takehoto ranneho detstva si pamatam velmi malo veci, ale toto si z nejakeho dovodu pamatam doteraz. A nieco z toho mi asi i zostalo, nejde mi ucit sa nove veci ked ma pri tom niekto pozoruje, ani skakat nove skoky na
biku mi nejde ked ma pri tom niekto pozoruje. Neviem no, nemam deti ale podla seba to je nieco co moze formovat osobnost a mozno nieco co si
dieta zapamata do konca zivota a neviem ci by som chcel aby si pamatalo ze ho ucil bicyklovat sa "cudzi ujo". Ked to ale inak vazne nejde tak i to je cesta.