Ano - inak by som ho už vymenil. Chcel som tachometer a pulzmeter v jednom. Altimeter bol bonus za vyššiu cenu. Tých vyše 50 funkcií zmeria snáď všetko, niektoré dokonca trvalo nevyužívam. Dokonca som dokúpil druhý snímač otáčok a základnú platformu a používam ho aj na krosovom kole.
Kua, mám ho zo 5 rokov, ale vtedy stál okolo 7,5 tis. slovenských. Za 12 tis. by som ho asi nekupil...
Pri sucasnom stave inflacie si lahko doratas, ze cena je umerna Aj ja som pred 5 rokmi kupoval HAC 2 a stal ma asi 3 k, teraz som ho uz ani v ponuke nevidel. A tie nove HACy, maju tusim aj trochu inu vybavu. Ja by som uz mozno radsej isiel do POLARu.
Vsak nemusis kupovat ten najvyssi. Ten ma mimochodom este trochu lepsie (hlavne pre cyklistu) funkcie. Ak beries do uvahy funkcie tachometra a funkcie testera, tak urcite zozenies nieco podobne do 5 k. Nechcem nejak pretlacat POLAR, ale hlavne niektore tie tepove funkcie ma ocarili (zistenie momentalneho stavu, aj interface je vraj lepsi, nastavenie prahov, na zaklade merani atd.)
Mozno neskoro ale rad by som upozornil na znacku Oregon Scientific. Model RP109 ma aj bajkove a vyskomerne funkcie aj pripojenie k PC a starsie modely sa v zahranici daju zohnat za super ceny.
ja mam oregon, zatial si nedovolim nejako to hodnotit po mesiaci, ale mam ten stredny model-teda nie s computerom. Ten stoji tusim 11. Vybavenie to vsak ma podla mna slusne
Ja mám hac 4 a chcem ho používať na 2 biky tak zháňam ešte jeden držiak na riadidlá vysielač na vydlicu aj magnet Ak je tu niekto čo može ponúknuť tak nech píše alebo volá 0908 277 066 Tiež by som rád aj USB pripojenie a Hactronic Však ponúknite
Kua, mám ho zo 5 rokov, ale vtedy stál okolo 7,5 tis. slovenských. Za 12 tis. by som ho asi nekupil...
Pred 5 rokmi HAC4 PRO este nebol, len HAC4 (aspon myslim) a oficialne stal urcite cez 11k, len Sport Rysy ho mal neskor po 6900 vo vypredaji.
Pouzivam ho tiez uz dost dlho (HAC4) a obecne ku mojej spokojnosti. Polar sa mi zdal dost drahy, aj ked musim priznat, ze vyzera krajsie (ako hodinky). Na druhej strane upevnenie na riadidla je u HACu elegantnejsie ale mozno aj zranitelnejsie. Zo skusenosti mozem povedat, ze dobre funguje servis, napr. ked so "vystupil" za jazdy cez riaditla a odrazil tlacidlo, dovozca zapezpecil opravu gratis. Kamos znicil puzdro a oprava bola do 3 dni (cca. 800,- Sk). Su dostupne aj nahr. diely (pre Emo007).
Ja mám hac 4 a chcem ho používať na 2 biky tak zháňam ešte jeden držiak na riadidlá vysielač na vydlicu aj magnet Ak je tu niekto čo može ponúknuť tak nech píše alebo volá 0908 277 066 Tiež by som rád aj USB pripojenie a Hactronic Však ponúknite
Emo007, tento problem som riesil aj ja na zaciatku tejto sezony. Chod do Sportservisu v Pod. Bisku*****ach a tam tie veci vsetky mavaju. Pripadne im zavolaj na 02/40201603, ci to momentalne maju, aby si zbytocne nechodil. Ak to mat nebudu, zozenu Ti to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri sucasnom stave inflacie si lahko doratas, ze cena je umerna
http://www.frwd.cz/
Pred 5 rokmi HAC4 PRO este nebol, len HAC4 (aspon myslim) a oficialne stal urcite cez 11k, len Sport Rysy ho mal neskor po 6900 vo vypredaji.
Pouzivam ho tiez uz dost dlho (HAC4) a obecne ku mojej spokojnosti. Polar sa mi zdal dost drahy, aj ked musim priznat, ze vyzera krajsie (ako hodinky). Na druhej strane upevnenie na riadidla je u HACu elegantnejsie ale mozno aj zranitelnejsie. Zo skusenosti mozem povedat, ze dobre funguje servis, napr. ked so "vystupil" za jazdy cez riaditla a odrazil tlacidlo, dovozca zapezpecil opravu gratis. Kamos znicil puzdro a oprava bola do 3 dni (cca. 800,- Sk). Su dostupne aj nahr. diely (pre Emo007).
Emo007, tento problem som riesil aj ja na zaciatku tejto sezony. Chod do Sportservisu v Pod. Bisku*****ach a tam tie veci vsetky mavaju. Pripadne im zavolaj na 02/40201603, ci to momentalne maju, aby si zbytocne nechodil. Ak to mat nebudu, zozenu Ti to.
Zdar!