Optimus
S tým aerokokpitom samozrejme súhlasím. Kupoval som jazdenku v r.2017 a uvažoval som nad tým. Ale potom som začal viac MTB jazdiť + sa mi už asi nechce investovať do relatívne starého bicykla 🙄
Sedlo už nie je Pells, teraz Astute Pilarga.
Kolesá tiež vymenené, Prime, galuskové....
Chcel som sa naučiť 3D modelovanie v programe Blender a prvé čo mi napadlo vymodelovať bol môj cesťák. Cez zimu som si ho dal do izby k počítaču a pomaly sa učil.
Bicykel je Radon Viper 5.0, rok výroby podľa dátumu na krku vidly cca 2003-2004. Pôvodne osadený Shimano 105 5500 ale prevody 53/39-13/23 mi do kopcov nestačili tak všetko okrem dualov a prešmyku vymenené za Soru.
revenge fajnovy...kde si zohnal, este k tomu v tejto farbe?
Najprv som išiel na predajnu po Raw Carbon Advan 3 ale ked som tam videl tento Advanced 2 ešte aj velkost L totožná išiel som do nej ta farba je užasná a Raw carbon mam full xc tak aspoň zmena v Podunajskych Bysku*****ach mali ,okamžita dovolenka v praci a podme výlet do Ba
Najprv som išiel na predajnu po Raw Carbon Advan 3 ale ked som tam videl tento Advanced 2 ešte aj velkost L totožná išiel som do nej ta farba je užasná a Raw carbon mam full xc tak aspoň zmena v Podunajskych Bysku*****ach mali ,okamžita dovolenka v praci a podme výlet do Ba
Normalne nechapem, ja som snad zhanal vsade a nevedel som zohnat. Ja som nakoniec kupoval Revolt Advanced PRO 1 v Giant store v nemecku. Paradnu mas tu farbu
no kurnik to mi teda ušlo poriadne,fuha A to bývam v Bytči asi preto dufm že slovenčinárka tu nechodí
Blackman:Tak to už ano Ja som pozeral tak 2 mesiace dozadu a mali ich aj vtedy len teraz ma baby zlomili že budem mať 40tku tak nech si niečo vyberiem a prehovarať ma moc nemuseli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S tým aerokokpitom samozrejme súhlasím. Kupoval som jazdenku v r.2017 a uvažoval som nad tým. Ale potom som začal viac MTB jazdiť + sa mi už asi nechce investovať do relatívne starého bicykla 🙄
Sedlo už nie je Pells, teraz Astute Pilarga.
Kolesá tiež vymenené, Prime, galuskové....
Bicykel je Radon Viper 5.0, rok výroby podľa dátumu na krku vidly cca 2003-2004. Pôvodne osadený Shimano 105 5500 ale prevody 53/39-13/23 mi do kopcov nestačili tak všetko okrem dualov a prešmyku vymenené za Soru.
https://youtu.be/q3PeyZsgNRo
(kto raz vyskúša kotúče cesta späť nie je)
Najprv som išiel na predajnu po Raw Carbon Advan 3 ale ked som tam videl tento Advanced 2 ešte aj velkost L totožná išiel som do nej ta farba je užasná a Raw carbon mam full xc tak aspoň zmena
Normalne nechapem, ja som snad zhanal vsade a nevedel som zohnat. Ja som nakoniec kupoval Revolt Advanced PRO 1 v Giant store v nemecku. Paradnu mas tu farbu
Ale toto uz je trocha moc aj na mna 😁
no kurnik to mi teda ušlo poriadne,fuha
Blackman:Tak to už ano