http://www.stupavskymaraton.sk/propozicie.htm
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 22. 9. 2015 o 15:22
posledný komentár: 19. 9. 2014 o 14:43
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 22. 9. 2015 o 15:22
posledný komentár: 19. 9. 2014 o 14:43
od Stupavy je to skoro stále po Ž s 1 obchádzkou a za Bielym krížom (kríž na Ž) takým tým chodníčkom zjazd dole, sa bude asi šmýkať
väčšina ostatného viem ako sa ide... keď prídem do brloha pošlem GPXko
Lebo ja som sa ju snazil prejst ale spravne som presiel len 70%
Ak ju niekto presiel tak bol by som mu vdacny ak by sem hodil nejaky subor
Mám záznam spred roka. Keď dorazím HOME, pripnem.
za furu blata
Takze asi obujeme traktory...
problem moze byt v useku od Kozieho Chrbta na Kosarisko v tej hustine ale inak iba lokalne mlaky budu...
problem moze byt v useku od Kozieho Chrbta na Kosarisko v tej hustine ale inak iba lokalne mlaky budu...
Súhlasím. Väčšina povrchu je pekne tvrdá a tak ho nejaký dážď nerozhodí, ale budú úseky kde si to užijeme. V stredu som prešiel okruh a môžeme sa tešiť na úsek nad Stupavou kde je asi 50 m totálne blato a keďže popršalo, tak bude ešte fajnejšie. Inak ako píše Jakub skôr lokálne mláčky.
Súhlasím. Väčšina povrchu je pekne tvrdá a tak ho nejaký dážď nerozhodí, ale budú úseky kde si to užijeme. V stredu som prešiel okruh a môžeme sa tešiť na úsek nad Stupavou kde je asi 50 m totálne blato a keďže popršalo, tak bude ešte fajnejšie. Inak ako píše Jakub skôr lokálne mláčky.
este taka otazocka dufam ze minuly rok si nepobludil
lebo nejaky kamosi pobludili tak len ci je ten track log spravny
a poblúdiť tam nieto kde, ja som len nenašiel výjazd z Borinky na hrebeň, ale teraz mi už je úplne jasný a trafil by som so zavretými očami
aj výjazd z Košariska som trafil
ale ak do zajtra nekvapne, s blatom to až také tragické byť nemusí, ja nechávam ADvantagy...
Potom som strasne, strasne, stastny ze som nesiel o 10s rychlejsie lebo by ma asi zrazilo auto ktore zial zrazilo jedneho bikera ktory ma predbehol v zjazde. Nastastie sa mu nestalo nic az tak vazneho.
Pocas maratonu som chytil aj dva defekty ktore sa nastastie vdaka samolepiacim dusiam do 5 sekund sami zalepili a nemusel som vobec spomalovat a ani nic dofukovat.
Trosicka sme aj pobludili ale to by sme neboli na Slovensku pokial by niekto nepreznacoval trat uz som zvykol
Na maratone sa mi stala zial aj neprijemna skusenost, pristihol som jedneho "pana" ako sa pokusal ukradnut moj bike nastastie som si to vsimol a rychlo k nemu pribehol... cez rajdy mal hodenu priblu a pekne si ho tlacil ako nic... a ked som k nemu dobehol zacal hrat vsetkymi farbami a velice sa mi ospravedlnil a utiekol... dokonca nechal na mojich rajdoch aj prilbu ktora bola jeho a ja som mu ju este osobne odniesol ked som ho dobehol ako rychlo utekal... No co debilov najdete vsade a preto si davaj na biky pozor aj na pretekoch!
Urcite pridem aj buduci rok
vdaka organizatorom.
Na počudovanie som to zvládol bez nejakých problémov
Zjazdy boli super, výšlapi ešte lepšie, ten posledný..... som myslel že zdochnem
Cieľ splnený, posledný som neskončil
...pozdravujem cyklistov bez prilieb
smerom na kosariska nechutne blato ale inak fajn.. akurat mohli na krizovatkach dat aj zastavky na stromoch.. ono by bola ta krizovatka prehladnejsia a jasne kade ist, lebo sipka na zemi neni moc viditelna, a zvlast nie ked uz po nej preslo 50 bikov..