Čo už by som len zle robíl..v marci nalejem no tubes tmel..raz za mesiac dofukam a v Júli keď chcem doliat tmel už sa nedá a musím to prestuchat...čo môžem akože robiť zle.
ked sme pri tych tlakoch, v piatok vecer som sa pristihol ze na zadnom som mal pocas vyjazdu 1,1 ...musim ale napisat ze vozim vlozky Tubolight, takze este to bolo jazditelne aj ked som asi 2x citil ze to vzadu az tak nedrzi. Dnes som dofukal na 1,5 a obcas mi aj vela bolo ( 45mm plaste + mojich aktualnych 67kg )
Ja som dnes 2x sfukoval na nizsi tlak lebo ma vytriasalo na madarskych polnackach a ked som sa vratil do civilizacie tak som zas prifukol do tvrda kedze 15km asfaltu proti vetru sa mi nechcelo absolvovat na nejakych 2 bar, mozno aj menej. Tufo thundero 40c. Dnes by som asi uzil viac nejake 45-50mm plaste. Zvazujem vlozku dozadu. Aktualne 82kg
to ja pri mojich 95 - 98 kg by som mal aku vlozku vozit do thundero 40 mm? Ocelove lano? Vzadu hustim 40 - 42psi. A na asfalt som prifukoval ale tieto Tufa sa mi zda ze sa citelne lepsie kotulaju po asfalte ako predosle Schwalbe, tak na to kaslem.
Tak sa potom pochval s vysledkom ked pojazdis na vlozke. Ja som sice este nesekol ale skor ma laka ist s tlakom nizsie pri dakych vytriasackach co trvaju viac hodin. 😀 Do ramu sirsie gumy ako 40 mm bohuzial nedam.
Tak ja som uz v lese sekol ten plast o rafik tak preto zvazujem tu vlozku
Som chcel tiež vložky ale upustil som od toho daj potom aké sú skúsenosti. Ja som pri 4baroch na 35mm plášti pri šliapaní do kopca v leste sekol tak že som praskol ráf tak som myslel že ich kúpim tiež nech tie nové ráfy neprasknem zase ?
Lebo robím veľký servis a upgrade nové ráfy výplety, plášte plus garbaruk kazeta a ramienko a už teraz som na 900eurach a ešte ma aj odhovoril kamoš. Ale asi keď budem robiť niečo a bezdušami že pôjdu dole plášte tak ich tam dám.
Inak v tejto dobe vydat limitovanu ediciu je celkom vtipne. Ved pomaly vsetko od Shimana je teraz limited, a teda tato sada mohla byt skor ultralimited
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne uplne staci podfukovanie v zime, na snehu. Teraz nechavam 1,8-2bary na 2,25" 29er plastoch, ci idem v terene alebo po asfalte.
Som chcel tiež vložky ale upustil som od toho daj potom aké sú skúsenosti. Ja som pri 4baroch na 35mm plášti pri šliapaní do kopca v leste sekol tak že som praskol ráf tak som myslel že ich kúpim tiež nech tie nové ráfy neprasknem zase ?
Lebo robím veľký servis a upgrade nové ráfy výplety, plášte plus garbaruk kazeta a ramienko a už teraz som na 900eurach a ešte ma aj odhovoril kamoš. Ale asi keď budem robiť niečo a bezdušami že pôjdu dole plášte tak ich tam dám.