Presne. Kym clovek zisti aky bajk mu vyhovuje prejdu roky. Lebo sam sa natahuje a casom prestane vadit aj agresivnejsia poloha. Tak isto som skracoval predstavec lebo bol posed mega agresivny na dlhe jazdy a po roku som to vratil spat a pohoda.
Nastal čas vymeniť môj starý Author Solution z roku 2005 za niečo aktuálne mojim potrebám. Prvú zahrievaciu jazdu mám za sebou, zvykáme si na seba 😁 ale iskra preskočila. Mám 189cm,rám Lko.
[..... a robim si zalusk na novy Aeroad vo velkosti L
Len aby si sa k nemu tak skoro dostal. Ja som na neho cakal 1,5 roka. Na model SLX 8.0 Di2-2022 uz davaju novu 12s Ultegru a 4iii wattmeter. Cena poskocila o 800€ oproti modelu 2021, ale aj tak su nedostupne.
lakko ten, ktory chcem, je na sklade (Aeroad CF SLX 7 Disc eTap). Keby bola cakacia doba taka dlha, tak si vyberiem nieco ine. Ale asi je to bezpredmetne, lebo este nemam kupcu pre moj bike.
Bol použitý filter ?? farba závisí aj od svetla a ako píšu na stránke pod názvom curry powder si viem predstaviť x odtieňov. Ale za mňa spokojnosť, lepšie ako tá pastelová sivá.
scarinko Foto super, za to dávam páčik
Ale k bajku, neviem či fotka neskresluje, ale osobne by som sa bál jazdiť s takto vysunutou sedlovkou. Nechcem začínať otrepanú debatu o veľkosti rámov, ľudia jazdite si čo chcete. Ale zaujímalo by ma, mal si naň neodolateľnú zľavu, alebo by o číslo väčší rám už nevyzeral tak ,,Pro´´?
To je take celkovo zvlastne. Ten bike mam uz cez 5 rokov. Pred tym nez som ho kupil z UK tak som si bol taky vyskusat v sportservise, sice len na parkovisku ale tak stacilo. Vtedy mali len Lko. Zdalo sa mi to strasne dlhe. No len ja som pred tym mal cestak len 2 mesiace aj to endurance. Potom mi ho zrusilo auto aj ked som na nom sedel ?. Cize skusenost a zvyk skoro ziadne. Prve roky som dokonca vymenil predstavec z pôvodných 11cm na lebo som si vravel ze mi je velky. Kamos mal rovnaky a predal ho a kupil Mko a to je rovnako vysoky ako ja. Povedal ze na Mku sa citi lepsie. Neskor som ten 11cm predstavec vratil a kedze som si v sprintoch stale kopal do riaditok tak mam teraz 12cm ?
Ale dnes by som uz siel do toho Lka miesto ML co mam teraz.
Samozrejme zlava bola aj na tu dobu slusna. 400eur rozdiel voci best cene co som mal tu. Len sa mi to teraz nechce predavat a kupovat iny kedze ceny su uletene.
Diky za vysvetlenie a poklona za to že sám priznáš že nejazdíš ideálny rám, to je v tejto téme rarita, ľudia si budú radšej do krvi obhajovať svoju zlú veľkosť
To L by ti bolo myslím ideálne. O číslo kratší predstavec, sedlovka von tak akurát a podložiek pod predstavcom tiež asi o dosť menej. Ceny nových sú poriadne mimo, ale riešenie by bol možno bazár, predáš ML a kúpiš L Ak teda trváš na Giante.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Išiel som koli tomu 350km aby som ho vyskúšal za poriadneho dažda
Áno taký mliečny karamel alebo zjednodušene Krowka.
Len aby si sa k nemu tak skoro dostal. Ja som na neho cakal 1,5 roka. Na model SLX 8.0 Di2-2022 uz davaju novu 12s Ultegru a 4iii wattmeter. Cena poskocila o 800€ oproti modelu 2021, ale aj tak su nedostupne.
Je tam nejaký filter, ja ho mám tiež a je taký ako na stránke.
Ale k bajku, neviem či fotka neskresluje, ale osobne by som sa bál jazdiť s takto vysunutou sedlovkou. Nechcem začínať otrepanú debatu o veľkosti rámov, ľudia jazdite si čo chcete. Ale zaujímalo by ma, mal si naň neodolateľnú zľavu, alebo by o číslo väčší rám už nevyzeral tak ,,Pro´´?
Ale dnes by som uz siel do toho Lka miesto ML co mam teraz.
Samozrejme zlava bola aj na tu dobu slusna. 400eur rozdiel voci best cene co som mal tu. Len sa mi to teraz nechce predavat a kupovat iny kedze ceny su uletene.
To L by ti bolo myslím ideálne. O číslo kratší predstavec, sedlovka von tak akurát a podložiek pod predstavcom tiež asi o dosť menej. Ceny nových sú poriadne mimo, ale riešenie by bol možno bazár, predáš ML a kúpiš L