Uz sa niekomu z vas stalo, ze poslali objednavku, v tracking u UPS napisane "On the way" Nurnberg, Germany. A uz 4 den nic? Niekde balik cestuje po Europe sem-tam?
To svet nevidel načo som až teraz prišiel.Páčka ovládania teleskopickej sedlovky na LuxTrail má vybranie pre založenie koncovky lanka. Neuveriteľné zistenie.....?. Možno táto info niekomu pomôže.
To svet nevidel načo som až teraz prišiel.Páčka ovládania teleskopickej sedlovky na LuxTrail má vybranie pre založenie koncovky lanka. Neuveriteľné zistenie.....?. Možno táto info niekomu pomôže.
Ahojte, vie niekto z vás či existuje nejaká univerzalna náhrada páčky teleskopickej sedlovky na bike grand canyon 8?? Lebo keď som písal do canyonu tak nevedeli kedy by mi vedeli dodať original
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.