Otázka znie: Ktorý provider netu v ZA mi dokáže ponúknuť rýchle, relatívne lacné (nemám predstavu koľko to stojí mesačne ) a bezproblémové pripojenie? Rád by som vedel na čo sa zamerať a čoho sa vyvarovať v ponukách, nechcem zbytočne platiť za nejaké hlúposti (balíčky s TV programami a pod.)
Tak to ti potom bude stačiť aj ten najlacnejší od Orangu (15/1) za 600Sk
I keď ten cenový rozdiel medzi 30 a 15 nie je taký veľký (120Sk), niekedy sa ti tá vyššia rýchlosť možno ešte bude hodiť.
na co chces internet? hry, surfovanie, stahovanie?
lebo na bezne surfovanie je 30MB/s na velke h***.. a na hry celkom tiez, tam skor treba sledovat pingy ake su schopny davat..
ja som v BA, mam chello a je to slusne, stabilne, ale svojho casu mali nejake obmedzenie na freeweb wz.cz.. vsade inde mi sli stranky normalne ale doma na chelle stranky blabla.wz.cz isli nechutne pomali..
to mas pravdu, ale ked ozeras nejake to video+niekto iny v domacnosti pozera video+chces surfovat a pod, tak minimalne 10mbit sa hodi. A co sa tyka pingov v Orange, tiez su na dobrej urovni, hram sem tam online hr a v pohode.
danix64:to si nieco tahal? lebo ten ping vyzera dost zle...
Hej,zakaznicka podpora je na ho*no ale robi tam otcov priatel,takze problemy s prijmom signalu riesim sam,nakolko mam otvorenu rozvodnu skrinku od NETu
ja uvazujem teraz o GTS Nextra. za rovnaky program ako od T-comu pytaju namiesto 700 len 350 sk. Ale ja mam zas obmedzeny vyber tym ze nebyvam v meste. Ma niekto skusenosti s touto spolocnostou?
a na čo internet: no sťahovať nemienim, hry na nete určite hrať nebudem, proste bežné surfovanie, nič viac mi doteraz nebolo treba, nepotrebujem zabíjať čas hlúposťami
ja uvazujem teraz o GTS Nextra. za rovnaky program ako od T-comu pytaju namiesto 700 len 350 sk. Ale ja mam zas obmedzeny vyber tym ze nebyvam v meste. Ma niekto skusenosti s touto spolocnostou?
Ku GTS potrebujes este priratat cenu za samotnu DSL linku, ktoru poskytuje len T-com. Pokial nemate v lokalite kabel (UPC, Orange), tak T-COM DSL je v pohode volba.
Ku GTS potrebujes este priratat cenu za samotnu DSL linku, ktoru poskytuje len T-com. Pokial nemate v lokalite kabel (UPC, Orange), tak T-COM DSL je v pohode volba.
aj tak mame od T-comu este pevnu linku. ale vyjde to lacnejsie tak ci tak. a pokial ti nevyprsi viazanost v GTS tak za pripojku neplatis aj keby si chcel naked pripojenie. az potom
Otázka znie: Ktorý provider netu v ZA mi dokáže ponúknuť rýchle, relatívne lacné (nemám predstavu koľko to stojí mesačne ) a bezproblémové pripojenie? Rád by som vedel na čo sa zamerať a čoho sa vyvarovať v ponukách, nechcem zbytočne platiť za nejaké hlúposti (balíčky s TV programami a pod.)
Včil buďte múdri
Ja mam doma FiberNet Klasik 30 Mb/2 Mb, ping 1-2 ms. Spokojnost, akurat ze to pri tom mojom obcasnom surfovani velmi nevyuzijem. Ale ak sa najdete traja co by ste toto pripojenie chceli a ste v pokryti (viem overit), tak viem vybavit uz spominanu 20% zlavu (vyhodne aj pre mna), cize sa potom neplati 720 Sk, ale 576 Sk s DPH mesacne pocas viazanosti (24 mesiacov) a to uz je velmi slusna ponuka.
Ten RUPKKI s tou ich FUPkou vyzera hodne biedne, to by som neriskoval, navyse ten ping cez 250ms natom uz moc ani FPS nezahras. :/
Ja mam v BA Chello 15Mb a v NR Orange 30Mb a s obomi som spokojny, Chello uz malo nejaky ten vypadok, Orange zatial nie. Ale mozem odporucit oboje tu uz ide len o sympatie k firme ked sa niekto rozhoduje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
I keď ten cenový rozdiel medzi 30 a 15 nie je taký veľký (120Sk), niekedy sa ti tá vyššia rýchlosť možno ešte bude hodiť.
no ja si myslím, že danix má pripojenie od firmy Rupkki... http://rupkki.sk/index.php?section=internet
ten energotel je v tomto prípade zrejme niečo iné...
hlavne s ich uzasnou zakaznickou podporou
lebo na bezne surfovanie je 30MB/s na velke h***.. a na hry celkom tiez, tam skor treba sledovat pingy ake su schopny davat..
ja som v BA, mam chello a je to slusne, stabilne, ale svojho casu mali nejake obmedzenie na freeweb wz.cz.. vsade inde mi sli stranky normalne ale doma na chelle stranky blabla.wz.cz isli nechutne pomali..
to mas pravdu, ale ked ozeras nejake to video+niekto iny v domacnosti pozera video+chces surfovat a pod, tak minimalne 10mbit sa hodi. A co sa tyka pingov v Orange, tiez su na dobrej urovni, hram sem tam online hr a v pohode.
danix64:to si nieco tahal? lebo ten ping vyzera dost zle...
v tom pripade by som nesiel na viac ako 400sk..
no ja si myslím, že danix má pripojenie od firmy Rupkki... http://rupkki.sk/index.php?section=internet
ten energotel je v tomto prípade zrejme niečo iné...
Presne tak. Je to rupkki. Ako to vieš?
Kde su tie casy, ked mi stacil dial-up.
T-com 2048/256
aj tak mame od T-comu este pevnu linku. ale vyjde to lacnejsie tak ci tak. a pokial ti nevyprsi viazanost v GTS tak za pripojku neplatis aj keby si chcel naked pripojenie. az potom
Včil buďte múdri
Ja mam doma FiberNet Klasik 30 Mb/2 Mb, ping 1-2 ms. Spokojnost, akurat ze to pri tom mojom obcasnom surfovani velmi nevyuzijem. Ale ak sa najdete traja co by ste toto pripojenie chceli a ste v pokryti (viem overit), tak viem vybavit uz spominanu 20% zlavu (vyhodne aj pre mna), cize sa potom neplati 720 Sk, ale 576 Sk s DPH mesacne pocas viazanosti (24 mesiacov) a to uz je velmi slusna ponuka.
Ja mam v BA Chello 15Mb a v NR Orange 30Mb a s obomi som spokojny, Chello uz malo nejaky ten vypadok, Orange zatial nie. Ale mozem odporucit oboje tu uz ide len o sympatie k firme ked sa niekto rozhoduje.