Zvažujem kúpu Garmin Edge 530 (možno aj Bundle). Ale našiel som v shope túto recenziu:
Kvalita GPS je tragicka. Pouzitelne jedine na otvorenej ceste. Staci, ze nad cestou vysia konare a kvalita GPS trackovania ide prudko dole. GPS cyklopocitac nemoze byt v trackovani o dve triedy horsi, ako mobil so Stravou.
Máte s tým skúsenosti? Oplatí sa to teda kúpiť? Otestoval som si Edge 130, ale na moje gusto je príliš malý. Hľadám niečo väčšie - nie nevyhnutne s navigáciou - s dostatkom "štatistických" informácií (čas, rýchlosti, tepové frekvencie, stúpania a pod).
Ja mám aj diaľkové ovládanie ale nosím to iba na horáku na cesťáku mi to príde zbytočné no hlavne sa mi to nechce furt prekladať aj držiaky som preto kúpil 2 ?♂️. Odskúšam a uvidím lebo dakto sa nato sťažuje ale vraj už tento problém je odstránený udáva výrobca som zvedavý .
Ahojte. Kupil som garmin 530 mtb bundle. Snimac tepu mi pripojilo hned. Ale snimace rychlosti a kadencie mi nie a nie pripojit. Stale nacitava pripaja sa ale ani po pol hodine sa nic nezmeni ani jeden ani druhy snimac. Viete poradit co s tym alebo to je na reklamaciu? Dakujem
Veru tak ako píše JoNesbo a ani hodinky mi nepripojili snímače kým som neroztočil kluku a koleso po 2 otočeniach by to malo blikať na zeleno ? vtedy ti ich nájde
5 km som najazdil okolo panelaku aj rychlostny snimac obcas blikol. Inak po novom nejde ani snimac tepu. Problem neni najst snimac ale dokoncit sparovanie.
Ja som nahodil snímače (najprv som ich musel otvoriť a odstrániť izolačnú fóliu z baterky), párkrát som otočil kľukami a hneď ich Edge našiel a spároval.
Dokonca používam Edge aj na krosáku, kde mám tiež snímače. Momentálne ich mám v Edgi deaktivované, lebo bežne sa ma pýtal, ktoré snímače chcem používať. Stalo sa mi na začiatku, že si navolil snímače z krosáku a potom nie a nie pripojiť tie z cesťáku. Taraz si sám navolím, ktoré aktivujem podľa toho, na ktorom bicykli pôjdem.
Skontroluj si to pre istotu ešte raz, tuším na senzore kadencie som tú fóliu tiež na prvý šup vôbec nevidel, tak dokonale bola nelepená. Iba ihlou som sa presvedčil, že tam naozaj je a podarilo sa mi ju načať a odlepiť.
zdravim,ako pripojim druhy senzor rychlosti na dalsi bike.V Garmin 530 mi ho najde iba,ako kadencia.Skusil som 1 senzor rychlosti vypnut v Garmine,a stale ho najde iba pod nazvom kadencia.Vopred vdaka
Predpokladám, že máš senzor ktorý vie fungovať buď ako senzor rýchlosti alebo ako senzor kadencie. Väčšinou po odpojení a znova pripojení batérie sa zmení funkcia (zvykne sa to indikovať inou farbou ledky)
Čaute inak môžem dnes potvrdiť a odporúčať majte zapnuté rozpoznanie nehody fakt to funguje dobre a môže sa to hodiť, ja som dnes obišiel bez ujmy ale keby nie bol by som rád ?
Ale mám aj jednu otázku máte niekto nejake nové mapy a radu ako ich tam nahrať ? Tie origo nie sú najlepšie zrovna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dokonca používam Edge aj na krosáku, kde mám tiež snímače. Momentálne ich mám v Edgi deaktivované, lebo bežne sa ma pýtal, ktoré snímače chcem používať. Stalo sa mi na začiatku, že si navolil snímače z krosáku a potom nie a nie pripojiť tie z cesťáku. Taraz si sám navolím, ktoré aktivujem podľa toho, na ktorom bicykli pôjdem.
Ale mám aj jednu otázku máte niekto nejake nové mapy a radu ako ich tam nahrať ? Tie origo nie sú najlepšie zrovna
http://wiki.freemap.sk/freemapSKtopo#
https://www.freemap.sk/?map=8/48.705463/19.500732&layers=X&tip=exports
iba gmapsupp.img súbor:
Latin1 mapa
Stiahni toto a nakopiruj do garmina cez kabel
Najprv nie. Až ako mi nesparovalo, tak som odstránil a skúsil znova pridať. No len Garmin krúti, a aj ja kľukou🙂 a nič...