Asi nie práve najsprávnejšia téma, ale v nadväznosti na nedávnu debatu. Pozeral som si dnes inzeráty a pri tomto mi skoro zabehlo. Tak zbastardený bike som asi ešte nevidel.
Ak by mal tento ,,dizajnový skvost" normálne sedlo a dá ho do galerky potenciálny majiteľ,tak má minimálne 30 páčikov,pretože presne takéto ,,NO NAME" škaredé škrapy,sú tu najpopulárnejšie.Čistý hnus sa na to pozerať,nieto ešte na tom jazdiť.
Fuj tak toto prekoná aj ten Tarmac čo som dával dve strany dozadu.
Ani nejdem rozoberať komín, predstavec, tie kábliky okolo, tacho držiak, sedlo, lebo to celé len dopĺňa ten hnusný rám. Kto toto kúpi, tomu niet pomoci.
Dlhe stehenne kosti a dorovnaval na KOPS?. Tiez som skusal u seba,ale len na 32 mm offset sedlovky a o 2 cm na 9 cm predstavec. Aj to stale bolo pomerne vpredu ,tak som na to hodil bobek a po case sa pekne vratil na povodny 15 mm setback a Bontragerov KOPS viac neriesim ?. Boh vie ,s akym hendikepom bojuje,ale tak na predaj to mohol hodit na povodny setup..
pekny aero ram, len skoda tych z vonka vedenych bowdenov. "Komin" pojde dufam prec, ked trafis posed. Co je to za znacku? Tie vysoke rafky sa tam vyslovene pytaju.
Cannondale System six. posed je finalny uz 3 roky komin nepojde prec kvoli buducemu predaju. ten posed je dost agresivny a buduci zaujemca by mohol mat problem byt az takto nizko.
Cannondale System six. posed je finalny uz 3 roky komin nepojde prec kvoli buducemu predaju. ten posed je dost agresivny a buduci zaujemca by mohol mat problem byt az takto nizko.
Ten komín je nebezpečný, pretože predpokladám, že expandér máš tesne pod hornou hranou hlavovej trubky. Tým pádom nepodopiera objímku predstavca a tá môže spôsobiť prasklinu na hlavovej trubke. Ako nemusí sa to nutne stať, ale je tam riziko.
Ten komín je nebezpečný, pretože predpokladám, že expandér máš tesne pod hornou hranou hlavovej trubky. Tým pádom nepodopiera objímku predstavca a tá môže spôsobiť prasklinu na hlavovej trubke. Ako nemusí sa to nutne stať, ale je tam riziko.
takto je to od kupy, snad predajca vedel co robi ked to rovno takto montoval. vdaka za heads up v kazdom pripade.
takto je to od kupy, snad predajca vedel co robi ked to rovno takto montoval. vdaka za heads up v kazdom pripade.
Od vyroby je na vidlici dlhsi krk, aby si mohol mat predstavec vyssie s podlozkami a expander na urovni predstavca. Akonahle odstranujes podlozky a davas predstavec nizsie, musis skratit aj krk vidlice, aby expander bol v mieste uchytu predstavca.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by mal tento ,,dizajnový skvost" normálne sedlo a dá ho do galerky potenciálny majiteľ,tak má minimálne 30 páčikov,pretože presne takéto ,,NO NAME" škaredé škrapy,sú tu najpopulárnejšie.Čistý hnus sa na to pozerať,nieto ešte na tom jazdiť.
Ani nejdem rozoberať komín, predstavec, tie kábliky okolo, tacho držiak, sedlo, lebo to celé len dopĺňa ten hnusný rám. Kto toto kúpi, tomu niet pomoci.
Cannondale SystemSix Ultegra bicykel, čierna/sivá
6 299 €
Od vyroby je na vidlici dlhsi krk, aby si mohol mat predstavec vyssie s podlozkami a expander na urovni predstavca. Akonahle odstranujes podlozky a davas predstavec nizsie, musis skratit aj krk vidlice, aby expander bol v mieste uchytu predstavca.