A aky je rozdiel ked u Teba tlmia gripy a u ineho tlmia rukavice? Vysledok je ten isty - rajdy v rukach necitis.
Toto je taky pohlad od stola. Totiz, rukami biker pocas vyjazdu robi rukami okrem drzania riaditok aj mnozstvo inych veci. Pre mna osobne je vrcholne neprakticke nosit vankuse na dlaniach.
nezastavam si isadore len nemam rad ak niekto zavadza. tiez tam nevidim tenisky s BOA ale len so snurkami, cize nejde len o obrandovanie existujuceho rovnakeho vyrobku.
Nie kazde otocne kolecko je BOA , takze aj sam trochu zavadzas.
Podla mna, Isadore edicia s meshom , kolecko-nekolecko, posobi lacnejsie ako povodne tenisky od Novesty, ktore su cenovo vacsinou okolo 130e.
ja by som to už nebral ani zadarmo, ani z nostalgie nie - pri tych cenach. ...ako casuálky budiž ale na sport a trening isto nie. za socika velky vyber nebol, nieco som fasoval nieco kupil sam. po par treningoch sa zlomila kartonova opora paty a po pol roku sa nakomplet odtrhla ta semisova opora prstov pri podražke, co je dookola tenisiek. po roku sa z nich stala makka "handra" ktora sa dala "zatvorit" do knihy ako založka. najskor ich vyrabali s tou trail podražkou a po dvoch rokoch aj s hladkou. tie hladke nemali myslim ziadny PITCH
Parádne Ako hodnotíš číslovanie? Normálne nosím 47, ale tie ich tabuľky sú nejaké divné, som podľa nich medzi 44 a 45
Bezne nosim 43 (Lacoste, Nike...),vahal som tiez podla tabulky cm nad 42. Zobral som nakoniec 43 a sedia akurat. Takze beznu velkost ako nosis a mali by byt ok.
Moc to prezivate. "Maratonky" neboli nikdy dobra obuv na sportovanie, ale nic ine sme tu v tu dobu dokopy nemali. Teraz mam dvoje "maratonky" z Novesty na bezne nosenie a nic pohodlnejsie nepoznam ( asi som len malo narocny... )
Tak hadam si nikto nemysli, ze to mam tenisky na beh, alebo na sport. To su cisto len take "spacirky" do mesta na terasu a tak. A ano potvrdzujem, ze su fakt pohodlne. Aj klenbu maju vyformovanu super. Navyse sa to nezda, ale to pritahovanie lankami je dost navykove.
Nezaonďujú sa ti tam kamienky medzi tú podrážku? Raz som mala On tenisky, ešte tie prvé a hrozné nervy som ma to mala, lebo som furt kľúčami alebo papečkami vyšpáravala kamienky z podrážky 😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto je taky pohlad od stola. Totiz, rukami biker pocas vyjazdu robi rukami okrem drzania riaditok aj mnozstvo inych veci. Pre mna osobne je vrcholne neprakticke nosit vankuse na dlaniach.
https://www.novesta.sk/tenisky/marathon
nezastavam si isadore len nemam rad ak niekto zavadza. tiez tam nevidim tenisky s BOA ale len so snurkami, cize nejde len o obrandovanie existujuceho rovnakeho vyrobku.
Podla mna, Isadore edicia s meshom , kolecko-nekolecko, posobi lacnejsie ako povodne tenisky od Novesty, ktore su cenovo vacsinou okolo 130e.
Parádne
neviem, ci nestali 275.-Kčs
Bezne nosim 43 (Lacoste, Nike...),vahal som tiez podla tabulky cm nad 42. Zobral som nakoniec 43 a sedia akurat. Takze beznu velkost ako nosis a mali by byt ok.
(Mam maraton trail a star master)
Tak konecne som pochopil, preco ich ponuka modny dom Isadore