Dnes som sa zhostil zodpovednej ulohy vytrhat burinu v zahrade. Po prichode z prace som spolubyvajucej s patricnou hrdostou ukazal vysledok celodenneho snazenia. Len kyslo utrusila, ze uz tam bolo vysadene...
XCBoy no ved práve, dve sezóny boli takmer najhorší tím v nba, veľa zranení, nechuť....túto sezónu zapli všetci mladí a vrátili sa všetci "starci" a ukázali kam stále patria, ja som im fandil celú play off a vedel som ze Boston nemá veľmi šancu proti najtimovejsiemu tímu v celej nba....sledoval som to pozorne aj nienkazdy zápas som videl, výsledky a štatistiky som pozeral celú play off
Mňa zamrzolo ako Cavs nezvládli záver sezóny 😏 až som im uveril, že vedia hrať parádny basketbal aj bez Lebrona a Irvinga. Ale po tom krásnom štarte prišla realita. Ale škoda, ešte približne v zime boli tuším až top4, mladí vtedy hrali parádne. Strašne by ma zaujímalo čo sa stalo, že nezvládli záver základnej časti. Veď predtým nemali problém naložiť aj top tímy. A na konci ich vyprášil tuším aj Houston 🤦♂️
zranenia, ničí ne za tým nebolo, zranil sa rubio, ďalší dvaja traja, už neviem kto, rozpadla sa im koncepcia a ďalej to nešlo, na play in sa niektorý vrátili ale nestačili sa znovu zohrať, tam to bolo o jednom zápase. túto sezónu bolo veľa zranených hracov
Dnes som vyzerala ako bezdomovec
Nechápem ako môže niekto vyhodiť také skvosty
Maxim Gorkij - Matka
Kukučín - Dom v stráni
Podjavorinská - V otroctve
Hviezdoslav - Hájnikova žena
A mnohé ďalšie. Doniesla som si domov 2 plné tašky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som síce fanúšik Cavs, ale po tejto "znovuzrodenej" sezóne som im to veru prial. Boston možno o rok, ale išli ako píly.
Nechápem ako môže niekto vyhodiť také skvosty
Maxim Gorkij - Matka
Kukučín - Dom v stráni
Podjavorinská - V otroctve
A mnohé ďalšie. Doniesla som si domov 2 plné tašky
Posledné dva dni Ti ide komentovanie
Drž sa hesla, že práca šľachtí
To chces, aby sa mi vratili nocne mory z literarury na strednej skole ?
a sustredenie na robotu je v tadaaaaa...