Striebornicu som raz isiel tak mi ju teraz vyslovene netreba. skor mi ide o co najkrajsi usek z Marhatu do Piestan. pozeram, ze kusok po zaciatku Striebornice ide dolava cesticka (segmet) s nazvom cez Borovicky... ide az do Banky. je to pekny usek?
a potom ma este zaujima Marhat... kamarat nejak nevyhladava rozhladne, nechce stat tak ci sa oplati ist cez samotnu rozhladnu a uzit si nasledny zjazd po cervenej znacke, alebo je pekna aj cyklotrasa, ktora ide popod samotnu rozhladnu Marhat? kamarat je z BA a zajtra bude mat premieru z Trencina do Piestan lesom hrebenovku jazdim casto, ale iba po Bezovec. dalej za cestou na Marhat to nepoznam tak preto sa pytam na co najkrajsiu trasu.
Z Marhatu je to trosku technickejsie, kusok si aj potlacis, pouzi segment marhat trail novy, potom dalej klasika cervenou na Havran a dole po modrej. Pripadne cervenou po Plesiny a potom zltou do Banky alebo na Ahoj.
ak si xc-kar tak cervena po havran je pekne jazdenie - podla mna. po Ahoj je to pekne, je tam pekny vyhlad koli ktoremu som tam isiel, ale z Ahoj dole ten zjazd je uz onicom.
ak si xc-kar tak cervena po havran je pekne jazdenie - podla mna. po Ahoj je to pekne, je tam pekny vyhlad koli ktoremu som tam isiel, ale z Ahoj dole ten zjazd je uz onicom.
No ved ak tam budes daj mi vediet a ukazem ze nieje o nicom:)
Dnes som niekde na striebornica traily vytriasol fľašku (asi niekde na strednom úseku). Zrejme odletela niekam dole kopcom do lístia, ale keby niekto našiel...
Včera som šiel hreben marhatu tak davam info že je prejazdný, nezarastený aj skoky funkčné. Kto by chcel vyskúšať niečo nové tak kusok za tou zákrutou ako začína zelena na krahulčie vrchy sme prestihali tento hrebienok. Nieje to ale ešte dokončené ale napája sa na zvažnicu potom ktorá Vas zavedie na výtoky. https://www.trailforks.com/trails/hrebienok-527918/
Cauko, rozmyslam ze pojdem pozriet Winterov trail. Viete mi niekto odporucit kde najlepsie nechat auto a ist hore na trail? Ked idem na Striebornica trail, tak auto nechavam na parkovisku Ahoj bikeparku, odtial potlacim cez zjazdovku a potom hore na cervenu turisticku znacku. Na Winterov trail, je najlepsie ist tak isto? Neviem kde ten trail presne zacina, ale zda sa mi, ze nie je daleko od Streirornica trailu.
phobus potom ked pojdes po cervenej bude jedna odbocka na zlaty vrch a tam zacina, iba na winterovom davaj pozor a ked tak si prejdi skoky predtym ako ich pojdes lebo nejakemu dobrakovi sa ten trail moc nepaci a "vylepsuje" ho raz za cas
Este pozeram ze nechat auto na Hlinikovej v Moravanoch a odtial ist hore cez https://www.trailforks.com/trails/na-zlaty-vrch/ , len ci to je slapatelne bez motora rozmyslam. jojin hej koli skokom tam idem. Prave som cital na trailforks, ze to tam niekto nici a ze uz to je aj opravene. Urcite dam pozor.
phobus da sa aj tak uslapat uslapes, ale vacsina ludi to chodi cez "obrazkovu horu" to je, ze si nechas auto dole v obci Banka pri futbalovom ihrisku a potom ides po zltej a prides nad Ahoj kde sa napojis na cervenu , tuto je ta trasa https://www.mtbiker.sk/cyklotrasy/planovac/192/winterov-z-banky
Na oči ho neodporúčam ani keby bol v top stave, je to náročnejší trail hlavne čo sa jumpov týka. A tuto kolega dobre píše, trail už kole oči likvidátorom. J eproste dobré si dať prvú jazdu easy poznávačku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a potom ma este zaujima Marhat... kamarat nejak nevyhladava rozhladne, nechce stat tak ci sa oplati ist cez samotnu rozhladnu a uzit si nasledny zjazd po cervenej znacke, alebo je pekna aj cyklotrasa, ktora ide popod samotnu rozhladnu Marhat? kamarat je z BA a zajtra bude mat premieru z Trencina do Piestan lesom
No ved ak tam budes daj mi vediet a ukazem ze nieje o nicom:)
Presne táto:
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/flase/elite-flasa-jet-plus-550-ciernaseda-.html
-14% Elite fľaša JET PLUS 550 čierna/šedá
6 € -14%
MOC 6,99 €https://www.trailforks.com/trails/hrebienok-527918/
jojin hej koli skokom tam idem. Prave som cital na trailforks, ze to tam niekto nici a ze uz to je aj opravene. Urcite dam pozor.