furt keď vidím to vaše KH nechápem, prečo chodíte na výjazd z malých karpát na Kráľovu holu. A tak isto PB, že to ste akí makači, ke%d v rámci výjazdu dôjdete až do Považskej Bystrice
však pozerám, len tieto skratky BK, PB, KH, ... nechápem ... asi žijem a jazdím v malých karpatoch ešte príliš krátko ... za 15-20 rokov si hádam zvyknem
už viem, možno mi to len pomalšie myslí a ak aj nie tak je to dobrá výhovorka na všetko
No len to tu zaondzite ikonkami a potom uz tu na fore clovek najde akurat velke prd, lebo vyhladavanie s ikonkami nefunguje. Detto pri skratkach kratsich ako 3 znaky.
To som len tak skusil , Iba to, co mi standard ponuka mobil (Samsung S21), nepouzivam to normálne, som chcel len demonstrovat, ze moze byt horsie ako KH alebo BK 😁.
dnes som na 3KK ( ) v tej budke pred zavorou za tie roky prvykrat videl vojaka. buchalo to tam slusne teda zjavne je vo vojenskom priestore nejake cvicenie.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.