Včera na ceste z Limbachu na tri kamenné kopce mi skrížili cestu dvaja na žltom favorite(asi ochranári) jeden ma napadol a na druhého kričal aby vitiahol pištol.Nemusím ani opisovať ako som sa zlakol.Po dvoch ranách do hlavi sa mi podarilo utiecť.Ešte teraz mi je s toho zle.Netuším za čo to bolo,akurát kričali že tam na bicykli nemám čo robiť.
Mne by sa aj tak najviac páčilo,ako by tie sedlovky vyťahovali .By ma bil po hlave,alebo by sme sa dohodli,nech počká,kým vytiahnem sedlovku,že ho s ňou chcem zbiť .Že....,,ujooo počkajte,vytiahnem na Vás sedlovku" :D:D
preco ze "ujo" skor "ty parchant skvreny, toho sedla boli aj ric, tak si predstav, co ti zostane z hlavy"
alebo kamos ma poplasnu pistol, a ten blb ju nosil do skoly, uz som len cakal, kedy ho nejaka ucitelka nasere
a neni az taka tazka, ak podem na dlhsie nekam, tak ju budem poziciavat
PS : najvacsia sranda je vystrelit v PB v podchode, to vsetci ludia hned lahnu na zem (zatial to neskusal, a hadam ho to nenapadne...)
PS2 : aj v garazi sa to mrten oziva, zalahne v usiach a kebyze na niekoho strielas z <1.5m tak ho to riadne moze popaliit tie sadze...
ešte raz: kým vytiahnete "hračkárske" pištole, myslite na to, že ***** môže vytiahnuť skutočnú
k tomu zaliehaniu v ušiach: srandy ako strieľanie v miestnostiach bez chráničov končia často poškodením sluchu, takže nebuďte blbci... nie všetko čo vidíte v telke má niečo do činenia s realitou (napr. s bežnou 9 mm Luger sa vám nemusí podariť prestreliť čelné sklo auta... hoci cez plechy prejde autom aj naprieč... a to nevravím o tom, že keby ste sa pokúšali ako vo filme vystreliť z auta cez sklo von, tak vám takmer určite vyrazí bubienky a ešte môžete chytiť sklo do očí, v horšom prípade vlastnú guľku do brucha)
jj, v hollywoode suu sami supermani, uni su nesmrtelny, nekrvacaju ani po bitke, ktora by znamenala otras mozgu zlomenu chrbtichu, nos, panvu frakturu lebky a oni znovavstanuu, utru trochu krvi pri ustach a bijuu sa dalej
ale nemysli si ze henta poplasna je taka rana ako naozajstna, je to supa, ale VOBEC nie taka, aby to niec poskodilo...
a este 1 vec, chalani prosim nepustajte sa z "cudzimi" do bitky, nikdy, ale NIKDY neviete ci nema nejaky nozik alebo pistol ... a vlese vas "zakole" a zahrabe aj z bikom, a uz sa povozitetak mozno po oblakoch ... NESTOJI to za to...
PS : som ateista
Ja som tiež raz stretol ochranára na turistickom chodníku, (zjavne nebol cyklistický ) a ujo ochranár mi povedal: "tu na bicykli nemáš čo robiť, choď naspäť, inak to bude za 500." To bol asi jeden z mála ochranárov, ktorí vedia odpustiť... keby som mal smolu tak prinajlepšom zaplatím 500sk alebo by ma ochranár ešte aj dobil...
a keby aj zbraň mal tak čo?
môže ju použiť len v rámci nutnej obrany alebo krajnej núdze
a tým že by si sa naňho vyšplouch by nenastalo jedno ani druhé
a ak prekročí právomoci, má problém on a nie ty
a keby aj zbraň mal tak čo?
Tak trocha mi to pripomina tu znamu vetu, ze cintoriny su plne nahrobnych kamenov s napisom "Mal prednost v jazde.". Ostatne si domysli.
zbraň - ktorú nemá čo bezdôvodne vytiahnuť
v SR prichádza po KAŽDOM, a to aj oprávnenom (nutná obrana a krajná núdza) použití zbrane k súdnemu prejednaniu celej udalosti (výnimku tvoria iba policajti a aj to asi len štátni, ale aj tam sa preveruje každé použitie) kde ste v podstate formálne obvinení minimálne z ublíženia na zdraví (podľa toho ako to dopadne)... je to proces dosť nepríjemný, vďaka ktorému sa tradujú návody ako "ak to nikto nevidel tak aj ak si bol v práve pozbieraj nábojnice, zmizni a nič neohlasuj"
v podstate by musel zdôvodniť, že ho biker zaliaty potom, s tepom okolo 180 a ešte stále šliapúci do kruhu ohrozil tak, že mu nezostávalo nič iné ako použiť zbraň (čistá utópia, hlavne ak vás nájdu s 2 dierami v hrudníku a bez čohokoľvek nazvateľného zbraňou v blízkosti) - to je tá nutná obrana, alebo že tým, že vás odbachol, zabránil väčšej škode ako spôsobil tým, že vás odbachol (v podstate by muselo bezprostredne hroziť, že ak budete pokračovať v jazde, URČITE v dôsledku toho niekto chcípne)
pri prípadnom vyšetrovaní zastrelenia bikera neznámym páchateľom sa samozrejme medzi prvými preverujú "ochránci", lesníci a iný personál, ktorý v danom čase na danom mieste mohol pôsobiť a vlastnia legálne zodpovedajúcu zbraň...
čiže ako po vás nebudú strieľať policajti za to, že nemáte blikačku a ďalšie prkotiny, nebude po vás strieľať ani ranger - nie ste pytliaci, kde by mu to ešte (s problémami) prešlo
killing cops, to tiež nájdete ešte tak v USA...
Ozraly zeleny muzik. Tiez len v USA? Bezkrky magor co si sa nanho skaredo pozrel. Tiez len v USA? Skratka ist do otvoreneho konfliktu s niekym z koho srsi agresivita na mieste bez svedkov svedci o nedostatku pudu sebazachovy. Hrdinske kusky s plynovou pistolkou alebo sedlovkou by som radsej neskusal.
bezkrký magor je INÁ kapitola a o.i. nie je taký blbý, aby zbraň, ktorú má na vykonávanie zločinu, mal legálne
a kedy naposledy v .sk ožratý verejný činiteľ niekoho odpráskol?
okrem toho, recept na ožratého ozbrojenca legálne držanou zbraňou som už písal vyššie: vyklidiť priestor a z prvého možného miesta naňho naviesť chlapcov zo 158ky
haha celkom funny by bolo poslať kliftonov preveriť stav alkoholu v krvi poľovníkov počas poľovačky, keďže väčšina z nich sú riadni slopaji ... a keďže naše zákonodarstvo má zero tolerance pre alkohol v krvi ozbrojenca, mohli by svoje kanóniky tak akurát popredať
hehehe...tak dnes som sa "pobavil".Na kosarisku maju flojdi svoje "ozdravne" zariadenie.Jeden s tych ***** flojdov konkretne "STRIEBORNY OPEL ASTRA KOMBI" vyletel pod lomom zo zakruty v protismere jak cocot a spustil este aj pitchung...mal smolu boli sme traja a tolko cocotov asi este nepocul co sme mu nalozili a zelenych a nevim jakych vselijakych zvieracich privlastkov.Ta sle***** co sedela vedla neho sa skoro pos.ala...
No fakt krasny slnecny den...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo kamos ma poplasnu pistol, a ten blb ju nosil do skoly, uz som len cakal, kedy ho nejaka ucitelka nasere
a neni az taka tazka, ak podem na dlhsie nekam, tak ju budem poziciavat
PS : najvacsia sranda je vystrelit v PB v podchode, to vsetci ludia hned lahnu na zem (zatial to neskusal, a hadam ho to nenapadne...)
PS2 : aj v garazi sa to mrten oziva, zalahne v usiach a kebyze na niekoho strielas z <1.5m tak ho to riadne moze popaliit tie sadze...
k tomu zaliehaniu v ušiach: srandy ako strieľanie v miestnostiach bez chráničov končia často poškodením sluchu, takže nebuďte blbci... nie všetko čo vidíte v telke má niečo do činenia s realitou (napr. s bežnou 9 mm Luger sa vám nemusí podariť prestreliť čelné sklo auta... hoci cez plechy prejde autom aj naprieč... a to nevravím o tom, že keby ste sa pokúšali ako vo filme vystreliť z auta cez sklo von, tak vám takmer určite vyrazí bubienky a ešte môžete chytiť sklo do očí, v horšom prípade vlastnú guľku do brucha)
ale nemysli si ze henta poplasna je taka rana ako naozajstna, je to supa, ale VOBEC nie taka, aby to niec poskodilo...
a este 1 vec, chalani prosim nepustajte sa z "cudzimi" do bitky, nikdy, ale NIKDY neviete ci nema nejaky nozik alebo pistol ... a vlese vas "zakole" a zahrabe aj z bikom, a uz sa povozitetak mozno po oblakoch ... NESTOJI to za to...
PS : som ateista
Tak trocha mi to pripomina tu znamu vetu, ze cintoriny su plne nahrobnych kamenov s napisom "Mal prednost v jazde.". Ostatne si domysli.
v SR prichádza po KAŽDOM, a to aj oprávnenom (nutná obrana a krajná núdza) použití zbrane k súdnemu prejednaniu celej udalosti (výnimku tvoria iba policajti a aj to asi len štátni, ale aj tam sa preveruje každé použitie) kde ste v podstate formálne obvinení minimálne z ublíženia na zdraví (podľa toho ako to dopadne)... je to proces dosť nepríjemný, vďaka ktorému sa tradujú návody ako "ak to nikto nevidel tak aj ak si bol v práve pozbieraj nábojnice, zmizni a nič neohlasuj"
v podstate by musel zdôvodniť, že ho biker zaliaty potom, s tepom okolo 180 a ešte stále šliapúci do kruhu ohrozil tak, že mu nezostávalo nič iné ako použiť zbraň (čistá utópia, hlavne ak vás nájdu s 2 dierami v hrudníku a bez čohokoľvek nazvateľného zbraňou v blízkosti) - to je tá nutná obrana, alebo že tým, že vás odbachol, zabránil väčšej škode ako spôsobil tým, že vás odbachol (v podstate by muselo bezprostredne hroziť, že ak budete pokračovať v jazde, URČITE v dôsledku toho niekto chcípne)
pri prípadnom vyšetrovaní zastrelenia bikera neznámym páchateľom sa samozrejme medzi prvými preverujú "ochránci", lesníci a iný personál, ktorý v danom čase na danom mieste mohol pôsobiť a vlastnia legálne zodpovedajúcu zbraň...
čiže ako po vás nebudú strieľať policajti za to, že nemáte blikačku a ďalšie prkotiny, nebude po vás strieľať ani ranger - nie ste pytliaci, kde by mu to ešte (s problémami) prešlo
killing cops, to tiež nájdete ešte tak v USA...
Ozraly zeleny muzik. Tiez len v USA? Bezkrky magor co si sa nanho skaredo pozrel. Tiez len v USA? Skratka ist do otvoreneho konfliktu s niekym z koho srsi agresivita na mieste bez svedkov svedci o nedostatku pudu sebazachovy. Hrdinske kusky s plynovou pistolkou alebo sedlovkou by som radsej neskusal.
a kedy naposledy v .sk ožratý verejný činiteľ niekoho odpráskol?
okrem toho, recept na ožratého ozbrojenca legálne držanou zbraňou som už písal vyššie: vyklidiť priestor a z prvého možného miesta naňho naviesť chlapcov zo 158ky
No fakt krasny slnecny den...