Trat tiez hodnotim na vybornu, take mnozstvo singlov, ci uz prudkych vyslapov alebo tiahlych stupani, obcas sa aj nejaky ten vyhlad mihol, a hlavne dlha ani stredna nebola o nic ukratena, no bodaj by bolo takych u nas viac. Takto si vo svojej podstate predstavujem trat maratonu, uplny opak Rajeckych, Raja a mnoho dalsich, kde vraj pre bezpecnost “masy” nemozu zaclenit nejaky ten singlacik Topolcianky su odpoved ze sa to da a pridu si zapretekat stovky ludi… Bola to moja prva ucast, ale pokial si trat zachova charakter tak sa vzdy rad vratim, na muj dusi Len jedna vytka myslim k druhemu brodu, zrejme postupne sa tam vymlela viac nez slusna jama a ukazkovo to tam “kopalo” a koledovalo si to tam o nepekne pady, takmer som si to tam sam odniesol.
Z podania bidonu by som zas taku vedu nerobil…
Lech, ja som to myslel presne opačne - ten regulovčík pri bráne to robil presne tak, ako to potrebujeme. Teda, že zakričal 2x vľavo. Moja výtka bola k tomu, že na niektorých križovatkách boli regulovčíci evidentne nezaškolení.
Vôbec som nechcel vyvolať dojem, že to bolo celé zle. Chcel som napísať, že tam boli nejaké jednoduché nedostatky, ktoré sa na pretekoch opakujú stále dookola, pričom ich riešením by bolo venovať novým regulovčíkom minútu času na zaškolenie.
Folklór je folklór, ale sú druhy, ktoré mi fakt vadia... A niesom jediný
To, že tam bola veľká dĺžka singláčov je za mňa super, ale boli tam miesta (jednotlivé miesta!), kde to už bolo fakt úzke/strmé/nejazdivé. Niektorí členovia to pochopili tak, ako chceli. Hoci som to myslel ako podnet.
... Nechcel by si aby ti regulovčík (mimochodm veľa z nich sú dobrovoľncí čo ani nebajkujú) povedal aj ako si máš preradiť? ...
Na tých lepších pretekoch sú na nebezpečných úsekoch ľudia, ktorí ti podajú informáciu čo nasleduje. Napr Pozor strmé klesanie, bahno, šmýka sa, prudké stúpanie, apod. A áno aj to, že si máš podradiť.
... skôr prišlo smutné a na hanbu, ako sa všetci tvárili že im to prekáža... takmer nikto sa ani len neprežehnal... nikto ti nič nevnucuje, ale prečo by si mal práve ty určovať pravidlá alebo kritizovať niečo, čo je pre nich úplne normálne, ...
Ak ti prekáža, že sa málo jedincov prežehnalo, tak tam chodiť nemusíš. Skús navštíviť kostol, tam by si mohol byť spokojný .
Nemám pocit, že by mi nikto nič nevnucoval, ale to je politická debata nie športová, takže to tu nebudem pretriasať.
Ja pravidlá neurčujem, neviem kde si k tomuto prišiel.
Kritizovať môžem hocičo, jedine, že by ste na Slovensku už stihli zrušiť aj slobodu slova.
aesel možno by to chcelo raz pomôcť s organizovaním niektorého maratónu.
Zažil som pár chalanov, ktorí po takejto skúsenosti zo dňa na deň začali úplne ináč písať o organizovaní pretekov.
Za mňa z top akcií, veľmi dobrá a hravá trať, vynikajúco značená a na potrebných miestach regulovčíci, tak to má podľa mňa vyzerať . Vyhovujúce zázemie, všetko podstatné pre pretekára bolo zabezpečené, nemám čo vytknúť. A keď čítam príspevky vyššie, je fakt pochvalou pre organizátorov, že tu ľudia riešia kaplánov a iné v podstate nešportové záležitosti. Ďakujem a verím, že o rok opäť na štarte.
Ja by som chcel tiez pochvalit a podakovat organizatorom. Perspektiva z chvosta vysledkovej listiny: Velmi pekna trat, dobre znacena, vsade kde trebalo nieco vediet, bolo to oznacene alebo oznamene, vsetko fungoval ako malo. Nabuduce si zoberem fulla, moj biedny skill na HT dostal dost zabrat na trailoch. Farar mi tiez pride nevhodny, ale tak zasa som nepadol .
Jezus - politika a náboženstvo sú dve rozdielne veci.
Ak máš sponzora napríklad obec a je pred voľbami a dôjdu ti s politickým stánkom, tak ich ako organizátor (aj keď škrípeš zubami) nevyhodíš.
Kňaz je otázka organizátora, tak ako trať, počet singlov atď. Organizátor robí maratón podľa svojej predstavy, svojich možností a ponúka svoj produkt. Je na štartujúcich či tento produkt (predstavu maratónu) vezmú a prídu, alebo nie.
Ďakujem za všetkých organizátorov, regulovčíkov za pozitívnu energiu od Vás z tohto podujatia. Trať aj zázemie zostalo asi najčistejšie za ostatné roky.
Pozorne čítame podnety, pripomienky, chvály a budeme sa snažiť odstrániť nedostatky a spraviť ešte lepší maratón. Sme určite vďačný za každý komentár v tejto téme. Tak ako je XCO Drozdovo najvyššie hodnotené podujatie u nás, pracujeme na tom aby maratón Topoľčianky bol aspoň v TOP 3.
Náš klub funguje len na dobrovoľnosti, patríme medzi najväčšie cyklo-kluby v SR. Pritom vznikol pred deviatimi rokmi z cyklistov - amatérov. Všetko sa snažíme učiť od ostatných, no používať hlavne sedliacky rozum. Máme 60 trénujúcich detí, niekoľkých majstrov SR a aj reprezentantov, čo je pre nás najcennejšie.
Postupne budú pribúdať aj videá a foto, prípadne zaveste niečo.
Ešte raz musím povedať že najlepšia akcia... Odjazdil som takmer všetky maratóny za posledné dva roky a tu naozaj nie je čo vytknúť, ak ide o podstatné veci týkajúce sa pretekania, značenia a samotnej organizácie.
Samozrejme vždy sa nájde niekto, kto bude kritizovať, ale to už je o jednotlivcoch... Niektorým nevyhovie totiž nič, to isté platí aj o správaní sa niektorých jazdcov počas preteku, ale bohužiaľ každý je nejaký... Takže asi toľko
Ps: 😄bol som prekvapený, ako rýchlo ste stihli odstrániť značenie trate, bol som si to prejsť po vyhodnotení ešte raz na "vyjazdenie sa" a okrem sprejom značených šípiek na zemi tam už nič nebolo 👌😇
martinlaktis ak sa nemylim tak Sulov skoncil prave (aj) pre tie odpadky a spravanie (podaktorych) pretekarov. Niekde tu bola k tomu tema a otvorene vyjadrenie organizatora.
martinlaktis ak sa nemylim tak Sulov skoncil prave (aj) pre tie odpadky a spravanie (podaktorych) pretekarov. Niekde tu bola k tomu tema a otvorene vyjadrenie organizatora.
Organizátori Súľova mali spraviť limit na počet účastníkov. Mysleli si, že ukočírujú Slovač v takom počte, ale to sa im nepodarilo... 50 percent ľudí sa tam zviezlo na akomsi boome z bicykľovania... Teraz sú na maratónoch tie počty na naše pomery ideálne. Tých max 600 ľudí je ideál na dobré pojazdenie. A sú to hlavne ľudia, ktorí tým žijú...
starostu na starte pochopim ale farar na starte je v sekularnom state dost zly vtip...
Rozumiem ti, tiež nie som veľkým fanúšikom katolíckej cirkvi, skôr naopak, no pokiaľ tam pán farár nenútili všetkých pretekárov odriekať Otčenáš a podobné lahôdky, čert ich ber Ja som tú "kázeň" síce nepočul, na štart som dorazil asi minútu pred výstrelom, ale ak by mali byť pán farár jediným "negatívom" pretekov, čo akože dosť možno aj boli, tak to imho rozhodne nie je, ako hovoríme my Slováci, such a big deal
Akože nerozumiem tým komentárom, veriaci vypočul a prežehnal sa a v duchu poďakoval. Už som zažila maratón, kde pretekár zomrel! Neveriaci to nepočúval, tak čo tu riešite!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z podania bidonu by som zas taku vedu nerobil…
Vôbec som nechcel vyvolať dojem, že to bolo celé zle. Chcel som napísať, že tam boli nejaké jednoduché nedostatky, ktoré sa na pretekoch opakujú stále dookola, pričom ich riešením by bolo venovať novým regulovčíkom minútu času na zaškolenie.
Folklór je folklór, ale sú druhy, ktoré mi fakt vadia... A niesom jediný
To, že tam bola veľká dĺžka singláčov je za mňa super, ale boli tam miesta (jednotlivé miesta!), kde to už bolo fakt úzke/strmé/nejazdivé. Niektorí členovia to pochopili tak, ako chceli. Hoci som to myslel ako podnet.
Na tých lepších pretekoch sú na nebezpečných úsekoch ľudia, ktorí ti podajú informáciu čo nasleduje. Napr Pozor strmé klesanie, bahno, šmýka sa, prudké stúpanie, apod. A áno aj to, že si máš podradiť.
Ak ti prekáža, že sa málo jedincov prežehnalo, tak tam chodiť nemusíš. Skús navštíviť kostol, tam by si mohol byť spokojný
Nemám pocit, že by mi nikto nič nevnucoval, ale to je politická debata nie športová, takže to tu nebudem pretriasať.
Ja pravidlá neurčujem, neviem kde si k tomuto prišiel.
Kritizovať môžem hocičo, jedine, že by ste na Slovensku už stihli zrušiť aj slobodu slova.
Zažil som pár chalanov, ktorí po takejto skúsenosti zo dňa na deň začali úplne ináč písať o organizovaní pretekov.
Ak máš sponzora napríklad obec a je pred voľbami a dôjdu ti s politickým stánkom, tak ich ako organizátor (aj keď škrípeš zubami) nevyhodíš.
Kňaz je otázka organizátora, tak ako trať, počet singlov atď. Organizátor robí maratón podľa svojej predstavy, svojich možností a ponúka svoj produkt. Je na štartujúcich či tento produkt (predstavu maratónu) vezmú a prídu, alebo nie.
Pozorne čítame podnety, pripomienky, chvály a budeme sa snažiť odstrániť nedostatky a spraviť ešte lepší maratón. Sme určite vďačný za každý komentár v tejto téme. Tak ako je XCO Drozdovo najvyššie hodnotené podujatie u nás, pracujeme na tom aby maratón Topoľčianky bol aspoň v TOP 3.
Náš klub funguje len na dobrovoľnosti, patríme medzi najväčšie cyklo-kluby v SR. Pritom vznikol pred deviatimi rokmi z cyklistov - amatérov. Všetko sa snažíme učiť od ostatných, no používať hlavne sedliacky rozum. Máme 60 trénujúcich detí, niekoľkých majstrov SR a aj reprezentantov, čo je pre nás najcennejšie.
Postupne budú pribúdať aj videá a foto, prípadne zaveste niečo.
PS Neviete prečo skončil Súľovský maratón?
Ešte raz musím povedať že najlepšia akcia... Odjazdil som takmer všetky maratóny za posledné dva roky a tu naozaj nie je čo vytknúť, ak ide o podstatné veci týkajúce sa pretekania, značenia a samotnej organizácie.
Samozrejme vždy sa nájde niekto, kto bude kritizovať, ale to už je o jednotlivcoch... Niektorým nevyhovie totiž nič, to isté platí aj o správaní sa niektorých jazdcov počas preteku, ale bohužiaľ každý je nejaký... Takže asi toľko
Ps: 😄bol som prekvapený, ako rýchlo ste stihli odstrániť značenie trate, bol som si to prejsť po vyhodnotení ešte raz na "vyjazdenie sa" a okrem sprejom značených šípiek na zemi tam už nič nebolo 👌😇
🚴♂️💪športu zdar!
Organizátori Súľova mali spraviť limit na počet účastníkov. Mysleli si, že ukočírujú Slovač v takom počte, ale to sa im nepodarilo... 50 percent ľudí sa tam zviezlo na akomsi boome z bicykľovania... Teraz sú na maratónoch tie počty na naše pomery ideálne. Tých max 600 ľudí je ideál na dobré pojazdenie. A sú to hlavne ľudia, ktorí tým žijú...
Rozumiem ti, tiež nie som veľkým fanúšikom katolíckej cirkvi, skôr naopak, no pokiaľ tam pán farár nenútili všetkých pretekárov odriekať Otčenáš a podobné lahôdky, čert ich ber
https://youtu.be/VOmSR7GfyqY