tiež saom mal prazdne koleso po výjazde , pri fukani mi kus AL ventilu zostalo v pumpe.. koleso v poslednej dobe púšťalo viac,
príde mi že tie ventily rozožiera mlieko až prasknú, už mi prdli 4... za 8 rokov bezduše
u železních sa to nestáva
tak ja dufam ze to aj nahodim
lenze M960 neboli takto "lepene" - ono sa to shimanu deje na novych ktore su z 2 kusov - uz som videl po internetoch viacero takychto demolacii. najcastejsie na dure a stym ani nikto neskace.
Aha .. tak to potom je ina vec. A to su ktore, tie nove ? Ja som to prestal sledovat pred par rokmi. Milion verzii a prasa sa v tom nevyzna uz, co je co, lebo aj 1prevodniky je neviemkolko verzii uz.
Inak k comu je dobre mat AL ventil ? Usetrena vaha je asi 0.01g a inak to ma milion nevyhod. Ten klasicky ma ten cudlik tusim z bronzu, ci co to je, neni zelezny , nestoji to tiez sa vela. Ale celkovo hlinik + cpavok a podobne veci v mliekach (tie, co ho nemaju stoja za prd) veru moc dohromady nejde.
pockat, to si vytrhol ventil skrz urvanu gumu z rafika ? .. akoze som videl, ze ventil je ok, ale zihadlo ma zmiatol .. ale teda nechapem
nemas tento rok nejako vela tych demolacii z vlaku ?
.. ale teda nechapem
tak ten ventil uz zazil parkrat rozborku zborku za tych pat rokov. Newmen ventil a newmen raf asi nesadol uplne na 100%, tak som ho asi pritahoval viac ako som mal. Pripadne casta manipulacia s pumpou tomu tiez asi pomohla. Ale ta gumicka mi povolila aj pri Tune ventilku, takze skor bude chyba vo mne, ako Duck1980 pise
Vlaky Slovenskej republiky su v tom tentokrat fakt nevinne...
fuuha. toto veru nepotesi. Hlavne nech posadka je ok.
V takychto pripadoch vie niekto ako je to s PZPcom? Vztahuje sa PZP aj na nosic, poskodenie biku a pod alebo len samotne auto?
PZP je take ... dostanes dake prachy a? nepozorny ma vybavene a bez starosti. ale co je tomu biku? co sa prejavi neskor? ked vidim tu vidlu a ako je uchyteny bike .... ram bude ok? chcel by som to ako totalku a novy bike a hento nech si nepozorny kludne zavesi nad televizor. a pekne mi ho donesie pred barak, lebo zohanat diely alebo bike by sa mi v tejto situacii co v cyklopriemysle nastala nechcelo. potom by si uvedomil co sposobil a kolko stym ma protistrana natahovaciek. jaj nasrany by som bol riadne.
Bližšie info: pribrzdoval som pred kolónou čo si pánko nevšimol na naprašil to do mňa. Samozrejme poisťovňa sa tvári že to zaplatí no mám si dohodnúť obhliadku nosiča a bajku. Dám vám vedieť ako som nakoniec pochodil, rám som ešte poriadne nekontroloval, bude to chcieť poriadnu obhliadku a nemal som nato už včera čas.
Tak to sa myslim nemusis bat. Vela ludi na internete ma s Allianzom dobru skusenost (preto som tam po par natahovackach s Allianzom presiel).
Aj ked teda ja som skor preveril iba svoju havarijnu poistku. Nebol som vinnikom a tiez do mna vletel zozadu slepy vodic 😀, ale on mal nejaku malu cudnu poistovnu (nepamatam nazov), ktora to cele natahovala a moja poistovacka mi hovorila, ze bude lepsie sa na nich vykaslat, opravit z mojej havarijnej a Allianz si uz potom od tej malej poistovne nieco bude vymahat neskor. Takze ja som to mal fakt skoro bez starosti a nervov.
A mama (resp. jej auto, ktore soferoval niekto iny) nedavno "trosku" vycerpala z Allianzu bezne PZP a tiez absolutne bez problemov a to bola skoda aj na druhom aute, na budove a este zaplatili poskodenemu v aute aj prenajom nahradneho auta (aj napriek dost podozrivej sume cez 1500 za auto na par dni...).
Takze v tvojom pripade tiez myslim, ze vinnikova Allianz poistovna ti iba zaplati vsetko a dobre.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
príde mi že tie ventily rozožiera mlieko až prasknú, už mi prdli 4... za 8 rokov bezduše
u železních sa to nestáva
lenze M960 neboli takto "lepene" - ono sa to shimanu deje na novych ktore su z 2 kusov - uz som videl po internetoch viacero takychto demolacii. najcastejsie na dure a stym ani nikto neskace.
Aha .. tak to potom je ina vec. A to su ktore, tie nove ? Ja som to prestal sledovat pred par rokmi. Milion verzii a prasa sa v tom nevyzna uz, co je co, lebo aj 1prevodniky je neviemkolko verzii uz.
Inak k comu je dobre mat AL ventil ? Usetrena vaha je asi 0.01g a inak to ma milion nevyhod. Ten klasicky ma ten cudlik tusim z bronzu, ci co to je, neni zelezny , nestoji to tiez sa vela. Ale celkovo hlinik + cpavok a podobne veci v mliekach (tie, co ho nemaju stoja za prd) veru moc dohromady nejde.
Dudo sorry za podpasovku
Gusto0: nepotesil si ma
Vlaky Slovenskej republiky su v tom tentokrat fakt nevinne...
https://www.bike-forum.cz/foto/detail/72700-svinska-smula
pozname
V takychto pripadoch vie niekto ako je to s PZPcom? Vztahuje sa PZP aj na nosic, poskodenie biku a pod alebo len samotne auto?
Snáď to poisťovňa vyrieši k spokojnosti
sak napis vacej, ako bol nepozorny. Ako sa to stalo ?
Aj ked teda ja som skor preveril iba svoju havarijnu poistku. Nebol som vinnikom a tiez do mna vletel zozadu slepy vodic 😀, ale on mal nejaku malu cudnu poistovnu (nepamatam nazov), ktora to cele natahovala a moja poistovacka mi hovorila, ze bude lepsie sa na nich vykaslat, opravit z mojej havarijnej a Allianz si uz potom od tej malej poistovne nieco bude vymahat neskor. Takze ja som to mal fakt skoro bez starosti a nervov.
A mama (resp. jej auto, ktore soferoval niekto iny) nedavno "trosku" vycerpala z Allianzu bezne PZP a tiez absolutne bez problemov a to bola skoda aj na druhom aute, na budove a este zaplatili poskodenemu v aute aj prenajom nahradneho auta (aj napriek dost podozrivej sume cez 1500 za auto na par dni...).
Takze v tvojom pripade tiez myslim, ze vinnikova Allianz poistovna ti iba zaplati vsetko a dobre.