Ono sa to Janči dá pekne aj stredom pomedzi tie drevá prejsť, lebo už z tej kopy asi 80% odviezli, ale ako vidíš tak napravo to je skutočne luxusne vyjazdené Pôvodne bola obrovská skládka dreva aj dolu ako sú tie odpílené konáre, asi aj v tej výške, takže na pokračovanie zelenej sa nedalo prejsť, ale odvážajú to celkom rýchlo.
Nema niekto v ZA alebo blizkom okoli nejake rafiky na vyhodenie? V akomkolvek stave,ohnute prasknute len aby boli v celku. Potreboval by som par kusov. Za 1ks ponukam 1 pivo.
Mam doma z cestaku. Orech sa zasekol takže koleso nepoužiteľné (iba kúpa nového náboja co sa neoplatí). V sobotu idem na bežecký pretek do Strečna takže viem to aj doniesť
Ma niekto gpx na novu cyklotrasu zo ZA do Terchovej? Vraj to uz je hotove tak na 90% a malo by to ist niekde z Teplicky popri kii po starej zeleznici. Chcel by som to ist opacit.
Ked som tam bol asi pred 2 mesiacmi tak chybali mosty a musel som prebrodit rieku, neviem ci ti tych 10% nebude chybat Vsak asi staci ked pojdes za nosom, nemas sa kde stratit.
ja som bol vcera a cez potok sa ide min 2x , par mostov stale nie je v cajku a tie co stoja, tak su nepochopitelne prudke. asi cakaju plachetnice. nie je to este ani poriadne pooznačovane. na mape, ktoru pouziva strava je tato cesticka oznacena zelenou prerušovanou ciarou.
Je potrebné ak niekto nie je miestny, že cyklotrasa Varín-terchová nie je ani zďaleka hotová na 90%. Cyklotrasa končí v Belej a ten úsek je hotový na 90%. Niekedy začiatkom mája som odovzdával projektovú dokumentáciu jedného menšieho mosta na Vyšných Kamencoch ešte iba na stavebné povolenie. Takže ani tak skoro komplet úsek nebude.
Na úseku do Belej chýba 1 most za Strážou, ale nie cez Varínku, ale cez nejaký bočný potok - ten je aktuálne skoro suchý, takže sa to obchádza v plnej rýchlosti. Ešte je jeden brod pri Lysici, tam tiež nie je na moste podlaha. Tieto malé mostíky, ale za posledný týždeň dostali dokončenie podláh, takže 3 čo boli nedokončené už sú prejazdné (a ešte tie 2 najmenšie sú bez podlahy). za Belou pri Rezorte Hanuliak je potrebné ísť na hlavnú cestu a následne odbočiť do doliny Bránica a okolo hotela hore zjazdovkou sa napojiť na pôvodnú červenú cyklotrasu. stúpanie po zjazdovke bude ale záhul každopádne.
Ešte doplnková info...na trasu neísť cez Koňhoru...tento národ debilov čo bohatne v podstate len z predajov pozemkov si privlastnil cestu, takže ten najväčší a najhorší most cez Varínku dostal za posledný týždeň na koncoch betónové asi meter vysoké beriéry a kompletne z neho vytrhali už hotovú podlahu.
Ako vidíš metódou "Ako NIČ" ....a v Koňhore si tí miestni blázniví ľudia dokonca do tých ich úžasných rezidencií dali okrem značiek zákaz vstupu už aj automatickú rampu na celú šírku vozovky....Myslím, že ľudia na Slovensku sa onedlho už z prachov a majetkov asi zbláznia.
konhora, konhora, ved nech sa tam trtkaju medzi sebou, kto by tam chodil, treba do Fatry ist, z vikendu- Kunerad (Motuzkova, Maly Ziar, Switch) vo vybornom stave, Visnovska (Pod Roven, Palenica) tiez
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je jedno
Na úseku do Belej chýba 1 most za Strážou, ale nie cez Varínku, ale cez nejaký bočný potok - ten je aktuálne skoro suchý, takže sa to obchádza v plnej rýchlosti. Ešte je jeden brod pri Lysici, tam tiež nie je na moste podlaha. Tieto malé mostíky, ale za posledný týždeň dostali dokončenie podláh, takže 3 čo boli nedokončené už sú prejazdné (a ešte tie 2 najmenšie sú bez podlahy). za Belou pri Rezorte Hanuliak je potrebné ísť na hlavnú cestu a následne odbočiť do doliny Bránica a okolo hotela hore zjazdovkou sa napojiť na pôvodnú červenú cyklotrasu. stúpanie po zjazdovke bude ale záhul každopádne.
Ešte doplnková info...na trasu neísť cez Koňhoru...tento národ debilov čo bohatne v podstate len z predajov pozemkov si privlastnil cestu, takže ten najväčší a najhorší most cez Varínku dostal za posledný týždeň na koncoch betónové asi meter vysoké beriéry a kompletne z neho vytrhali už hotovú podlahu.