http://www.stupavskymaraton.sk/propozicie.htm
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 22. 9. 2015 o 15:22
posledný komentár: 19. 9. 2014 o 14:43
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 22. 9. 2015 o 15:22
posledný komentár: 19. 9. 2014 o 14:43
Kde ste sa vsetci po preteku vyparili ?!?
Jedine Romana som tam na chvilu zazrel a zvysok nikde....
Tak som pockal na Tulenika a isiel domov
1. Bez toho, aby som nanho upozornil vsetkych okolo, by odtial neodisiel.
2. Mal si ho odfotit a jeho fotku spolu s upozornenim zverejnit tu a aj vylepit na zopar miestach v lese (Zelezna, U Slivu, Spariska, Biely kriz, Kosarisko, Baba).
3. Vracat mu prilbu? To je ftip?
Sakra, ale som sa vytocil.
Nakoniec aj Orsigo777 podobne prisiel o rovnaky bike.
Ale no tu prilbu som mu nesiel az tak doslovne odniest
To je syndrom nasich bratov a svagrov..
Pre Danu:a ze si nespoznala tadeasa...
e-e... prilba a dovi dopo
Vsak si aj myslel..
A Ty si co vyrabal ked si DNF, haaa
po niekolkých maratónoch sa to vstrebá .... treba zdraviť, zdraviť a zdraviť. Nakoniec sa to určite podarí
inak gratulujem k umiestneniu .... ja som odkvecol a zdochol (ved si aj videla zdochlinu ... mňa). Na Košariskách som sa zastavil na fazulovú polievočku a nabral som síl aby som vôbec prišiel po najbližšiu obžerstvovačku (cca 300m), ktorú som skoro vyjedol. Do ciela som sa už nejak dotmolil.
Výsledok je hodný Sračiek takže som to poriadne posral
To je syndrom nasich bratov a svagrov..
hehe, zabudol povedat, ze do kopca som skoro taky dobry ako lapaloma.
o tom sa nakoniec presvedcilo par borcov ktorych som potom zdrziaval pri zjazdoch
Slubujem ze sa polepsim, potrenujem a koho predbehnem do kopca, ten ma uz neprednehne.
o tom sa nakoniec presvedcilo par borcov ktorych som potom zdrziaval pri zjazdoch
Slubujem ze sa polepsim, potrenujem a koho predbehnem do kopca, ten ma uz neprednehne.
Tak Ti drzim palce,bratu..
pekne predsavzatie
ved hej. este v prvej polovici trate som stretaval hlavne takych "zjazdarov" ako som ja a opatrnejsich, ale po 2. obcerstvovacke uz horsich nebolo. Minuli sa.
Uz budem vediet, ze na trati sa zbytocne neoddy***** (neviem aky vzdusny tunel sa vytvara pri rychlosti 10 km/h, ale pomaha slapat za niekym) a v cieli treba byt polomrtvy (aj ked ma caka cca 30 km domov).
To by som chcela vidiet,ako prekonas ten strach..
To by som chcela vidiet,ako prekonas ten strach..
...strach a peníze sem nikdy nemjeu..
anyway ja som sa tiez z kopca sialene bal a teraz to uz nie je uplne najhorsie. aj ked k spokojnosti stale daleko