Wout chce zelený,Primož žltý,Jonas tajne dúfa, že Primož zase spadne a žltý bude mať on...traja lídri v jednom autobuse, minimálne 2 silné egá... uvidíme
bože, podceňujete WvA, videli sme minulý rok čo dokáže, pomáhal tímu v kopcoch, medzi tým si to strihol víťazne ked sa išlo 2x cez mt.ventoux, aj časovku nešiel najhoršie a v poslednej etape už vôbec nevládal...oh wait...
tak WVA môže ešte doplatiť na pomahanie svojhmu lídrovi, keď sa začne skutočne bojovať o koncový žltý dres, PS si môže ísť aj s celým TE na seba 🤷♂️
Toto si vravím aj ja, že zatiaľ má Aert voľnú ruku a keď prídu kopce bude domestikovať pre Rogliča. Ale po tom čo si dnes sami JV odpárali Roglu si už nie som istý
bože, podceňujete WvA, videli sme minulý rok čo dokáže, pomáhal tímu v kopcoch, medzi tým si to strihol víťazne ked sa išlo 2x cez mt.ventoux, aj časovku nešiel najhoršie a v poslednej etape už vôbec nevládal...oh wait...
kto ho podceňuje, je najväčší favorit, len musí dokončiť
záleží z akého dôvodu, kondične je na tom horšie samozrejme Sagan, z dôvodu pádu pre horšie technické zručnosti je na tom horšie Aert, pre pozitívny test na vírus je to fifty fifty, z dôvodu ALLEZ OPI, OMI ...
Sagan prekvapivo kondične na tom zle nevyzerá byť. Aj teraz sa držal celkom dobre v tom kopčeku. Jumbo však vystrelili príliš prudko, takže mnohí nestačili reagovať. Škoda, že už nie je taký akčný ako býval...
V Jumbo majú ten zázračný ketonovy nápoj. Viacero cyklistov z pelotónu už o tom hovorilo.
Groupama-FDJ je jedným z 10 tímov WorldTour, ktoré sú súčasťou Hnutia pre dôveryhodnú cyklistiku (MPCC – Movement For Credible Cycling), ktoré bolo založené pre chránenie čistej cyklistiky. MPCC okrem iného zakazuje používanie ketónov a členské tímy sú dobrovoľne testované pred každou Grand Tour.
Ktovie či aj Jumbo dobrovoľne testuje...
Naaahodou, ja som Aertovi dnes v zavere drzal silno palce nech sa len vetra a vystriela co najviac nabojov...bohuzial, na pocudovanie sa zvysok za nim nevedel dat rozumne dokopy a 500m pred cielom ho "zozrat" Uvidime ake mocne maju tie ketony a ako fit bude zajtra na kockach.
Mimochodom Peto je za mna dost velke prekvapenie a to v pozitivnom zmysle...kondicne na tom vyzera byt velmi dobre, na kopci bol medzi prvymi a potom sa obzeral kde je zvysok...myslim ze tiez ratal s tym ze ked sa po kopci zoskupia, tak Aerta zidu. No nic, uvidime zajtra...
Mna Peto milo prekvapil svojm vykonom na tom kopci. Pozrel som to podrobnejsie a bol hned za tou Aertovou skupinou na cca 6-8 mieste. Potom ale radsej zvesil nohy a vrch pretal v skupine na 15. mieste.
Peter ten posledný kopec dal na pána, nechal za sebou všetkých okrem Van Aerta. Na tom kopci kde sa obzeral sa musel rozhodnúť, buď docvakne Van Aerta (čiže pôjde úplnú podlahu a na šprint mu neostanú sily) alebo počká kým balík prejde cez kopec, a za kopcom sa sformujú dva tri tímy čo poriadne zaberú a Aerta dobehnú. Stavil na tú druhú možnosť , no tímy sa dohromady nedali a Aerta nedobehli. Čiže takticky zlé rozhodnutie, mal ísť radšej sám po krku Aertovi.
Inak som zvedavý čo išiel do toho kopca uplnú podlahu ale podľa mna nie, lebo si myslel že balík príde pohromade do cieľa a bude sa rozhodovať v špurte. Možno by uvisel Jumbu v háku do toho kopca keby vedel že tam sa rozhoduje o etape a žiadny špurt nebude.
Ďalšia vec je že Van Aert sa musel včera totálne odpáliť v tom závere. Čiže dnes nebude mať plnú nádrž čo by mohol využiť Peter, ktorý sa včera tak nezničil, a zaútočiť na kockách.
Inak Van Aert ešte nemá ten zelený dres istý, do Paríža je poriadne ďaleko. Za prvé, určite mu "dôjdu" sily, aj on je len človek, keď bude musieť robiť superdomestika pre Rogliča keď sa bude rozhodovať vo vysokých kopcoch o žltom drese, tam sa zničí. Logicky si chce urobiť si teraz na začiatku taký bodový náskok aby mu to potom v druhej časti Tour stačilo. Naproti tomu Peter môže ísť celú Tour na seba.
A za druhé stačí jeden jediný pád, ktorý ani nemusí zaviniť, alebo môže ochorieť, a je vymaľované. Do Paríža je ešte ďaleko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto si vravím aj ja, že zatiaľ má Aert voľnú ruku a keď prídu kopce bude domestikovať pre Rogliča. Ale po tom čo si dnes sami JV odpárali Roglu si už nie som istý
kto ho podceňuje, je najväčší favorit, len musí dokončiť
edit: Zajtra vyhrá Peter
Groupama-FDJ je jedným z 10 tímov WorldTour, ktoré sú súčasťou Hnutia pre dôveryhodnú cyklistiku (MPCC – Movement For Credible Cycling), ktoré bolo založené pre chránenie čistej cyklistiky. MPCC okrem iného zakazuje používanie ketónov a členské tímy sú dobrovoľne testované pred každou Grand Tour.
Ktovie či aj Jumbo dobrovoľne testuje...
o žltý dres príde natrvalo v 11. etape na 148. kilometri
Mimochodom Peto je za mna dost velke prekvapenie a to v pozitivnom zmysle...kondicne na tom vyzera byt velmi dobre, na kopci bol medzi prvymi a potom sa obzeral kde je zvysok...myslim ze tiez ratal s tym ze ked sa po kopci zoskupia, tak Aerta zidu. No nic, uvidime zajtra...
ivan, ty mu az moc veris
Inak som zvedavý čo išiel do toho kopca uplnú podlahu ale podľa mna nie, lebo si myslel že balík príde pohromade do cieľa a bude sa rozhodovať v špurte. Možno by uvisel Jumbu v háku do toho kopca keby vedel že tam sa rozhoduje o etape a žiadny špurt nebude.
A na Tadeja sa tu zabúda? Toho si už odpísal?
Inak Van Aert ešte nemá ten zelený dres istý, do Paríža je poriadne ďaleko. Za prvé, určite mu "dôjdu" sily, aj on je len človek, keď bude musieť robiť superdomestika pre Rogliča keď sa bude rozhodovať vo vysokých kopcoch o žltom drese, tam sa zničí. Logicky si chce urobiť si teraz na začiatku taký bodový náskok aby mu to potom v druhej časti Tour stačilo. Naproti tomu Peter môže ísť celú Tour na seba.
A za druhé stačí jeden jediný pád, ktorý ani nemusí zaviniť, alebo môže ochorieť, a je vymaľované. Do Paríža je ešte ďaleko.