Dnes to pre Jumbo vyzerá na pekný prúser. Obaja jazdci na celkové poradie majú problémy na kockách (pády + defekty) a aj W.V. Aerta v žltom drese stiahli dozadu (čím príde o žltý dres) aby ich dotiahol spať k Pogačarovi a Vlasovovi. Som zvedavý či sa im to podarí, celý tím Jumbo ide prakticky tímovú časovku ale aj tak sa nevedia dotiahnuť.
Skoda že ten chaos Sagan nevyuzil . Ale je zaujimave , ze sa vraví ako tazko sa dostane do uniku a pritom Magnus Cort Nielsen je v kazdej etape v uniku.
A WvA si dnes dal len tak časovku, takmer stiahol Vingegáarda k Pogačarovi a udržal žltý. Zajtra vyhrá etapu a v piatok bude posledný domestik v kopcoch...
Roglič sa podľa mňa na to vykašle. Inak pekne Nairo a Romanko Bardet...
iron.hide Presne z tohto dovodu by som zakazal fanusikom mat tie telefony na trati. Ked som bol na svetaku v NMNM, vtedy som tiez chlapikovi stiahol ruku lebo cumel uplne inam a pretekar v kopci v plnom nasadeni skoro don vrazil. Som zvedavy ako Oss dopadne, dufam, ze bude v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Ale aj únik má pekný náskok. To už nemá veľmi kto sťahovať na 30 km...
edit: toho Nielsena som myslel
asi si to budem musiet pozriet este raz lebo som to ani nestihal sledovat ze kto co kde sa vlastne deje
Roglič sa podľa mňa na to vykašle. Inak pekne Nairo a Romanko Bardet...
Jeden z mála, čo dobre pozeral do vešteckej gule...
Ešte sa máš hodne čo doučiť... Tadej Pogačar jazdil za UAE a jazdí aj tento rok.
A nečuduj sa... Joli a ja máme z minulého roka spoločnú fotku s Tadejom. Takú má veľmi málo ľudí z tohto fóra. Ja viem ešte o jednom a dosť.
https://vid.pr0gramm.com/2022/07/06/8b1fe2798e70f7f0.mp4
btw Roglic mal po pade vyklbene rameno
https://vid.pr0gramm.com/2022/07/06/8b1fe2798e70f7f0.mp4
btw Roglic mal po pade vyklbene rameno
Hlavne ze p..a má natočené video.